Vopred Vám všetkým moc ďakujem ze rady, lebo sme s manželom zúfalí. Naše priority sú: polohovatelna vanicka, polohovatelna sportova cast, aby bola sucastou vybavy autosedacka, možné naklikavanie športovej časti v smere a proti smeru jazdy, kočík do terenu, kocik odpruzeny, najlepšie keby sa dal trošku hojdat.
@dianka33 o kociku Jane neviem,ale toto,co pises, splna urcite Inglesina magnum. Ja ju aj idem.predavat, lebo dalsie babo uz neplanujeme, len ju este nemam v bazari.
Ma vsetko co pises a bez zbytocneho skladania najskpr sportovej a neskor hlbokej casti. Rucka je polohovatrlna,pekne peruje,hojda. Velke kolesa,idealne do kazdeho terenu. Pozri si alebo ak chces poslem foto. Mala som cerveny,odvouene dve deti - chlapec i dievca. A odvozil by este jedno,mozno aj dve deti.
Jané Slalom Pro, ale nedá sa otočiť šport. časť proti smeru jazdy. Inak kočík super, mala som a maximálna spokojnosť 🙂
@dianka33 ak jané tak potom všetky tvoje požiadavky spĺňa vynikajúci teréniak Jané Epic Crosswalk formula koos transporter. V kolekcii 2014 sú len farby táto krémová, červeno-čierna, hnedo-čierna a čierna. V kolekcii 2015 pridali aj machovo-čiernu (tá je nádherná) a tuším žlto-čiernu.
Pogúgli, nie je ťažký, kolesá super, veľmi skladný, sedačka otočná, polohovateľná do úplného ľahu ale aj ako korýtko (túto multifunkčnosť som na inom kočiari nevidela 🙂 )
Jane rider s transporter vanickou a strata autosedackou. Len to hojdanie moc nie.....ale mozes prechadzat cez prahy pod dverami :D
@dianka33 ahoj my sme mali jane slalom pro ale s vanickou transporter, z tvojich poziadaviek splna to ze bol velmi dobry do terenu, presli sme snim po snehu aj pomerne strmy kopec s kamenmi, hojdat sa s nim nedalo, transporter je trocha polohovatelna vanicka - dala sa dvihat v oblasti hlavicky, sportova cast je polohovatelna dobre, autosedacku sme vo vybave nemali preto lebo sme mali tu transporter hlboku vanicku ktora je homologizovana ako autosedacka cize sme ju pouzivali namiesto vajicka - vyhodna bola v tom ze babatko v nej pokojne spalo ked sme cestovali - bol v polohe lezmo a nebolo treba ho spiaceho prekladat do kocika ked sme docestovali, len sme vybrali celu vanicku a naklikli na kocik. nevyhodne na nej je ze je pomerne velka - nam konkretne zabrala cele zadne sedadla takze dozadu si uz nikto nesadol ale zalezi od velkosti auta. maly ked podrastol tak sa zacal zlostit ked dlhsie lezal chcel uz viac pozerat tak sme museli potom kupit normalne autosedacku, u nas to bolo cca vo veku asi 6 mesiacov ked uz nechcel vobec lezat a uz sa do tej vanicky ani dobre nevosiel. ale vtedy uz sme pouzivali sportovu cast cize to az tak neprekazalo. sportovu sme pouzivali cca od 4. mesiaca, da sa ozaj dobre sklapat takze kym nesedel co bolo u neho dost dlho tak normalne lezal v sportovej casti. jane slalom pro sa neda neklikavat proti smeru jazdy len jane slalom pro revers ale ten je o dost uzsi oproti tomu ktory sa neda naklikavat, najprv sme ho aj my pozerali ale mne sa zdal ozaj uzsi a mensi - hlavne ta sportova cast ktoru pouzivas najdlhsie, tak sme vzali ten nereverzny. nasmu to vobec neprekazalo rad sa dival dopredu na ludi a mne to tiez neprekazalo ze na neho priamo nevidim, ked tak som sa naklonila cez striezku. ozaj ten jane slalom ma este dost neprakticku striezku v lete dost svieti slnko ale ked kupis nejaku slnecnu clonu tak sa da. tolko asi tento kocik u nas, ja som snim bola v konecnom dosledku spokojna.
@kikada Bábatko sa narodí v septembri, čiže predpokladám že tých 7 mesiacov pobudneme v hlbokej vaničke, je dostatočne veľká? Ďalšia vec je, či sa dá športová časť dať do uplneho lahu, resp. či to nie je len o polohovaní celej športovej časti, ale či sa dá chrbátik pekne vyrovnať. Prípadne, vieš mi poradiť v akej sieti predajní by sme si ho mohli pozrieť osobne?
Vanička je dosť veľká a na to ako pôsobí mohutne je lahucka a vynikajúco riešená. Neprefukne ju ani V najťažšej zime a v lete má systém odvetrania. Športová časť je mega veľká asi najdlhšie ležanie čo som kedy na kočíku videla. Polohovanie je tak vymakane že je možnosť polohovania aj ako korytko ale aj úplne rovná plocha ležanie.
Toto som tiež u žiadneho iného kočíka nevidela. A úplne vymakane sú aj terénne kolesá.
no myslim ze jane nepohojdas... mozno sa mylim ale ked sme kupovali kocik bolo to tak... odpruzeny bol ale nie velmi... vanicka je polohovatelna sportova cast sa dala otacat u muum a u rider, trider treba ist do obchodu a chytit do ruky. Ja mam concord a som spokojna ale tiez nie je odpruzeny len trosicku... ale nepohojdas v nom a mam aj neo aj fusion... myslim ze v tomto boli podvozky jane velmi podobne. A veru netusim ktory z tychto drahsich kocikov sa da... teraz vela kupuju tie maked a tam mozes hojdat pomaly ako kedysi na liberte. Podla mna idealny kocik veeelmi tazko najdes... ale vela uspechov pri hladani ti prajem. 😉