Dobrý, poradíte mi nejaký dobrý kočík do 400€ trojkombinaciu 3v1? Možno stránku alebo obchod v okolí Michaloviec ďakujem.
@4444mono4444 do tej sumy jedine nejaka pl znacka… sportiaky maju ale vacsinou zle riesene. Hlavne si nekupuj polske vajicko prosim, tie nie su bezpecne. Za mna radsej lacnejsi hlboky kocik, ten vyuzijes aj tak cca pol roka, ten potom predat a kupit kvalitnejsi sportovy. A vajicko kupit zvlast kvalitne testovane.
@4444mono4444 mala som 3 kombi a tiez by som uz do nej nesla, sportova cast uplne naprd (aj tak sme museli potom kupit iny sportovy kocik), o kvalite a bezpecnosti vajicka radsej pomlcim
ano, daju sa kupit aj kvalitne 3 kombinacie, ale v inej cenovej relacii
Kup si kvalitne vajicko, napr. cybex stoja okolo 120, kocik vanicku z druhej ruky, aj tak vyuzijes 5, max 8 mesiacov a kvalitny sportiak. Do 400 sa zmestis v pohode. 100krat lepsie ako lacna 3kombinacia. Pripadne 3kombi z druhej ruky, ale tam je riziko, v akom stave bude vajicko po case pouzivania.
@amelie2017 pokial bude po 1 dietatku a kvalitnejsie typu Cybex, Maxi Cosi, Be Safe tak aj to vajicko bude lepsie ako lacne polske .. ale hladala by som zvlast od kocika
@dzejsik ano, lenze mohlo byt stale v aute, v lete na slnku, dnu aj 50 stupnov, v zime -15, plast pracuje, moze byt znehodnotene. Staci jemne tuknutie a vajicko to nevydrzi.
@4444mono4444 ja odporucam skor bazar za taku sumu, polske vela nevydzia hoci su lacne.
@amelie2017 ja som mala Jane z bazaru, vajicko moje 2 deti prezilo a este som ho nechala pre svagra, lebo je stale velmi dobre.
@dzejsik vajíčka majú dobu použiteľnosti cca 6 rokov, čiže aj na to treba dať pozor keď kupuješ z druhej ruky.
No kvôli vyššie uvedeným faktorom ako píše @amelie2017 by som sedačku z druhej ruky nekúpila. Radšej kúpiť bazárový kočík a kvalitnú novú sedačku/vajko.
@4444mono4444 už si skúšala napísať do kočíkovej poradne?
@4444mono4444 ja mám úplne nový 2kom zabalenú v krabici ak by ste mala.zaujem
@linede už som kúpila kočík 3 kombinácia LARGO tak uvidíme či niečo vydrží
@4444mono4444 tuto znacku nepoznam, ale tieto vajicka z 3 kombi moc bezpecne nebyvaju
@4444mono4444 v tej cene by som sla len do niecoho kvalitneho z bazaru, pokial netrvas na novom, ale dobre a nove 3kombi do 400 sa skor vylucuje