prosím vás aký kočík trojkombináciu by ste mi poradili? vaše skúsenosti. ja mám trojkombináciu CAM cortina X3 a nie som moc spokojná, chcela by som kúpiť niečo iné. ale hlavne aby bol dobre odpružený ten kočík a aj do terénu, nie len po meste. Ďakujem
Ahoj, mi máme Tutek Turran Silver Black, maximálna spokojnosť, super odpružený, veľké nafukovacie kolieska, vanička priestranná, šporťák síce veľký ale praktický. 😀 😀 😀
@kari55 mám cortinu trojkolku, pred pôrodom, to bol môj jediný favorit, iný kočík som ani nechcela. (nie som nejaký kočíkový maniak, lebo viem že niektoré maminky velmi často menia kočíky). no u nás v meste máme dosť rozbité chodníky a aj kockovicu a ked som v zime jazdila s hlbokou vaničkou, tak sa mi zdalo, že sa mi tam malá dosť otriasa 🙂 teraz už máme športovú časť a je to podstatne lepšie, ale neni moc praktické to, že je velmi nízko ten šporťák, takže ked chcem malú v kočíku upraviť, tak si div k nej nelahnem :D a vajíčko autosedačka, je tiež dosť nepraktické, velmi zle sa to nosí, je velmi a aj malej sa tam myslím nepohodlne sedí.......kočík je odpružený, ale myslela som si, že bude viacej, možno je to aj tým, že je to trojkolka, neviem, viem, že každý kočík má svoje plusy a mínusy a preto mám aj obavy ísť do kúpy iného, aby som ešte horší nekúpila :D môžem sa spýtať aké si ty mala kočíky? teší ma, že máš na cortinu taký super názor a že by si ho brala hneď 🙂
@86 no myslím, že na rozbité chodníky ti žiadn super neodpruží. ja mám peg perego gt3, rozbité cesty a tiež ju dobre vždy vytriaslo. zlepšilo sa to ako rastie, tak už jej ty otrasy tak nevadia
Podľa mňa je športová kortina super - otočiteľná v smere aj protismere jazdy to nemá každý šporťák, je priestranná , ide do ľahu, sedenie v sede má super pravý uhol a dieťa pekne opreté sedí a nie je zavesené na madle lebo mnoho kočíkov má to sedenie nahnuté príliš dozadu , veľká strieška a dosť vysoká čo je problém mnohých kočíkov, odpruženie je v pohode mnoho kočíkov sú také hrkotky , že si nevieš predstaviť. Vajíčka sú podľa mňa na jedno kopito to by som neriešila. Ja som kortinu nikdy nemala , má ju moja kamoška a poviem ti ticho závidim. Keby som ešte mala riešiť kočík , čo už nebudem 😀 tak určite cortinu. Tie nové majú ešte aj nafukovacie kolesá a to je určite ešte lepšie, neviem akú máš Ty. Ja som male všetky kočíky od Jane a poviem Ti , že za tie peniaze nestoja. Sú malé , ťažké, vŕzgajú - čo Cortita určite nevrzgá, a hrkajú neskutočne, pruženie žiadne, možno ešte slalom , ale keby si nahodila nafukovacie kolesá na cortinu tak je ešte lepšia ako jane slalom. Inak tie kolesá sa dajú dokúpiť. Neviem, ja som určite za cortinu, podľa mňa spĺňa všetky požiadavky ktoré kočík má mať, hlavne športový , ten aj tak využiješ najviac. 🙂
Ahojte,
chcela by som sa spýtať, či má niektorá z vás cam cortinu x 3 2013? Ja som si ho objednala cez net a má mierne poskŕčanú striešku na vaničke. Neviem, či je to vada (nevyzerá to moc pekne), alebo len nedoriešená chybička krásy na cortine?!
A čo tak niečo úplne iné 🙂
https://www.modrykonik.sk/shopy/kociky/hoft/ste...
Na dlhé prechádzky ideálny kočík...
@janaal vážne si te kočík zbožňovala? ja ked som bola tehotná, iný kočík som nechcela, proste cortina bola favorit a o inom som nechcela ani počuť, aj ked som pozerala aj iné kočíky tento proste viedol. teraz som ale sklamaná že som tolko eur dala za kočík a neni až taký úplne super. prosím ťa ty si mala aký model? na vaničke mi vadilo, to hrkotanie. teraz ked už sa vozíme v šporťáku, tak mám pocit že ked tam chcem malú popraviť ked leží tak si div nej nelahnem (je to velmi nízko, čo som aživo nevidela lebo v predajni mali len hlboku vaničku vystavenú) a ešte som si až teraz všimla, že celkovo oproti iným kočíkom je tá strieška strašne nízko a bojím sa že ked bude vačšia a bude sedieť, tak sa mi tamm bude búchať hlavou....tak som stále nahnutá ho predať, ale mama ma odhovára od predaja a manžel tiež.
Ďakujem za odpoveď.
Trochu ma to sklamalo, pretože na všetkých fotkách je strieška krásne vypnutá, ale skutočnosť je iná. Kočiar používame ešte len tri týždne, okrem spomínanej striešky som na ňom zatiaľ inú vadu, nedostatok nenašla.
Ja by som na Tvojom mieste nepredávala, nový Ťa stál kopu peňazí a predáš ho za tretinovú cenu. Ani sa nenazdáš, malá bude behať...... :o)
ja som mala maxi cosi, je odpružený, ľahká manipulácia, vanička bola dosť veľká a to mi najviac vyhovovalo hlavne pre pohodlie bábätka, vajíčko sme najviac využili a letnú časť ani moc nie. Teraz mám športový kočík zopa tiež je to super kočík.
Ahojte veľmi sa mi páči kočík Icoo Peak 4 Air hľadám ho už pár týždňov na internete, na zahraničných stránkach dokonca aj na bazáre nenasla som v dobrom stave. Neviete o nejakom obchodíku na Slovensku kde by som ho mohla kúpiť ? Ďakujem
@donna11 ahoj veľmi sa mi páči Icoo Peak 4 Air kde ste ho kúpili ? Ja ho neviem nikde nájsť.
@86 my mame Icoo Peak 4 Air, super odpruzeny, velke nafukovacie kolesa, natacacia predna naprava, lahucko sa ovlada - ale skusenosti este nemam, este je odlozeny.. 🙂