Ahoj dievcata 🙂 stojim pred "tazkym" rozhodnutim a rada si necham poradit od skusenejsich 😵 cakame v juli prve babo a narazila som na problem s kocikom - proste neviem si vybrat. priatel je uz na prasky - jemu je to jedno len nech mu s tym uz dam pokoj a nestoji to 1000€ (coz aj mne sa zda uz dost prehnane). chcela by som 3-kombinaciu ale nieco NORMALNE. pobehali sme uz dost obchodov ale dostali sme sa len k tomu, ze sme si zarezervovali peg perego - pliko switch easy drive, pretoze na dost kocikov su nenormalne cakacie doby. tento sa mi zdal najpriatelnejsi (cena vs. moznosti, velkost, vypracovanie, pevnost). aaaale cim dalej viac sa obzeram, zistujem, ze je mnozstvo kocikov, ktore by stali mozno za to.... napr. sa mi paci maxi cosi 4 mura 2012....nepotrebujem-e nic extra ale nech je dobra konstrukcia, lahko sa sklada a nie je to nic retro a ani 22. storocie... pozerala som aj hartan (ale to uz je suma doost vysoka).... prosim help skusene maminky. 😵 dakujeeeeeem Karin
@karin01 ahoj, myslim, ze tem tykajucich sa vyberu kociku je tu dost.. zavisi hlavne od toho ake mas kriteria, tazko povedat.. co jednemu vyhovuje, nemusi inemu. ja som nekupovala trojkombinaciu a som tomu rada.. lebo kocik co som mala hlbokac, sa mi medzitym prestal pacit a sportak som kupila uz uplne iny 🙂
@karin01 - podla mna ak zoberies muru, nic nepokazis. rovnako ti urobi dobru sluzbu concord fusion, quinny speedi bugaboo cameleon alebo jane slalom. A velmi nespekuluj, ten kocik potrebujes na rok - ergo sneh/ leto - oboje musi fungovat, po roku uz budete mat aj tak len buggy a ten sportak do terenu (preto je lepsie mat od zaciatku kocik s velkymi kolesami vyhodou). Ja som pri dcere prespekulovala, narodila sa skor, ako bol kocik a drahy potom doviezol nieco sice maximalne prakticke - ale aj nevzhladne.
@karin01 ach kociky to je dilema...ja som polku tehotenstva stravila hladanim niecoho funkcneho za normalnu cenu a co by este aj normalne vydrzalo.Samozrejme az ked sa mala narodila a rastla som postupne zistila ze co by mi najviac vyhovovalo. My uz sme s kocara odrastli ale ked na to tak spatne pozeram tak lutujem ze som ten rok neprezila s najlacnejsim kocarom s druhej ruky a nekupila si radsej bicykel...lebo ten obidve pouzivame oovela castejsie 😀 😀
Osobne si myslim ze kombinovane kocare su totalna kravina...polroka ako hlboky je najvhodnejsi pristranny, odperovany, s nafukovacimi kolesami...a naopak sportak cim mensie a spratnejsie tym lepsie...lebo po roku ked zacne bejby behat tak aj tak vacsinou behas za nim s kocarom...a vlacit tazku kombinovanu praazdnu rarohu je o hubu....a kombinovany kocar ktory by bol dokonaly aj ako hlboky aj ako sportak a nestal straaasne prachy hadam asi ani neexistuje
Ked budes mat letne babo tak mysli hlavne na zimu ked bude mat pol roka a bude este vo fusaku...do vanicky v kombinovanom sa ti uz nezmesti takze sportak aby sa ti dal dat do lahu a bol dobre chraneny pred zlym pocasim
@karin01 my sme išli tentokrát už na istotu, kupovali sme zas Cam, osvedčila sa nám táto značka už pri synovi. Nemá až tak zabitú cenu a je kvalitný, teda my sme nemali ani s jedným problém. Mám Camko a teraz sme kúpili aj nunu2012, ale to len preto že sa mi páčila 😉 Bola som spokojná s vaničkou, má odvetrávanie, sieťka v streche, malá je tiež letné dieťa a bola tam malá až do konca zimy, zhruba v marci - apríli keď sa oteplilo sme to menili za šporťák , malá by sa tam v poho vošla, no začala sedieť a už to nebolo zaujímave, nestačilo jej polohovanie vaničky. Šporťák má viac polôh a dá sa aj do úplného ľahu.
@karin01 mne osobne sa tieto moderne kociky nepacia podla mna sa taksie ovladaju a su dost male a zachvylu sa ti tam dieta nezmesti......ja osobne preferujem klasicke kociky dve velke kolesa vpredu aj vzadu a v rovnakej sirke dobre sa s nimi ide po vsetkyc povrchoch aj po tych kolajnickach co su na schodoch ho nemusis obracat a nadvihovat ako by si musela s trojkolesovym aj cez travu prejde aj v zime cez neodraban chodniky......a su aj lecnejsie aj uz v tom mojom kocikujem druhe dieta a je to v pohode aj sportova cast je super aj do auta sa nam zmesti poskladat a je kopu krasnych kocikov totoho typu ja mam napriklad cerveno-cierny ale vydela som aj krasne vzorovane aj kriklave farby aj jemne ja by som ti odporucila takyto kocik
pripajam ilustracne foto(niej to moj kocik ale ja mam ten isty typ len ina farba)
@martina2001 pozrala som zn. Cam a vyzera to dost dobre len som nenasla predajnu v Ba kde by som ju mohla vidiet - mozno slabo googlim 😒
@karin01 skús nájsť alltoys, v košiciach ich majú aj na predajni. My máme konkrétne tento http://www.babybee.sk/p/81/cam_combi_system , spokojná som aj s kolieskami, v zime im to išlo lepšie ako veľkým kolesám. Ozaj dobrý a praktický, zoberieš vyzlečieš a hodíš do práčky. Ja po roku užívania, denne vonku nemám ani vyblednutie od slnka a prania.
@karin01 ja som tiež pokukovala po mure,ale je stráááášne ťažká 😢 u mna nakoniec zvíťazil jane slalom a teraz som si objednala šporťák concord fusion-čo značí,že ani ja som sa nevedela rozhodnúť 😀 😀
@karin01 mne sa páči aj ten 4 RUNNER 😉 našla som ho na jednej stránke a má dosť farieb na výber 🙂 skús aladin kočík.sk 😉
@martina2001 dakujem krasne za info. este by som sa opytala, da sa otocit sportova cast aj smerom k mne?
@karin01 áno je v oboch smeroch použiteľná
@karin01 odporucam ti cam, ja som s ním spokojna, je to lahky kočík, odpruzeny, lahko sa s ním manipuluje, lahko sa dá poskladat do auta. syna som v nom vozila do 8mes, + fusak, v kočíku aj spával, potom sme presli na sportovu čast, je to priestranny a velky kočík, dnes ma syn 2 roky 8 mes a nemala som problém ho tam posadit + fusak ked som potrebovala ist a urobit nákup niekam dalej. ja som kočík takpovediac zodrala, často cestujeme, vyuzili sme aj kočík a aj vajícko ked bol mensí, kočík je vhodny aj pre druhé dieta, vôbec nieje zodraty, a ked porovnam s mamičkami z okolia ktoré kupovali zvlást hlboky, zvlást sportovy, + vajco a v 2 roku ešte aj golfové palice, tak mna táto trojkombinácia vysla tak isto. som spokojna a do kočíka tejto značky sa mi oplatilo investovat. kupovali sme zeleno-cierny
no tiež sme mali podobné stavy, ale kedže sa nám dcerka mala narodiť v juni, myslela som na to aby sa v zime pohode zmestila do kočíka aj s fusakom, samozrejme sme chceli trojkombináciu aby aj vyzerala a bola lahko skladná. Nakoniec sme sa rozhodli pre: http://www.bambino-kociky.sk/index.php/e-shop/1... . Som s nim velmi spokojná dcerku sme v hlbokej korbičke vozili 9. mesiacov, teraz sa vozíme v športovej časti ktorá sa dá otočiť von do sveta alebo k sebe. 🙂
@karin01 ja mám peg perego pliko switch easy drive, ale pre letné bábo ho nemôžem doporučiť kvôli veľkosti vaničky. Natálka má 4 mesiace a už je nám na šírku len tak tak, že by sa tam zmestila vo fusaku vôbec nehrozí. A na dĺžku tiež nemáme veľkú rezervu, mám obavy, či v ňom vydržíme ešte 2 mesiace.
Inak som spokojná, je skladný, všade sa s ním zmestím, super ľahko sa ovláda a skladá. Nemám žiadne iné výhrady.
@karin01 tiez som stala pred touto dilemou 😉 tiez cakame nase prve babo a v juli.. ja som po dlheeej dobe vybrala Cam cortina X3 2012 a velmi sa mi paci 😉 ma vsetko co som od kocika odcakavala, je lahky, mensi po zlozeni, lahko sa ovlada, najlahsie na naklikava ,ma nafukovacie velke kolesaa, a co bolo pre mna velmi dolezite, kedze pojdeme s vanickou este do zimy, aby bola vanicka dost velka, co tento kocik urcite ma 🙂 a v neposlednom rade vyzera uzasne a elegantne.. a cenovo to bol prijemny stred 😉 dobre vyber 😉
@karin01 ak by si chcela Cam Dinamico, tak ten maju vystaveny v predajni Kocikovo na Bajkalskej (za Billou), maju ho tam v tmavosedej farbe
my sme sa rozhodli, ze kupime tento (ale farbu tmavomodru), termin mam den po tebe, takze som mala rovnaku dilemu 🙂
ahojte, chcem sa spytat
kto ma kocik cam dinamico a aka je vasa spokojnost?
Neviem si vybrat ci cam dinamico alebo peg perego pliko switch
dakujem
ja mam peg perego GT 3 a som s nim velmi spokojna.
@karin01 no vypis si pre a proti co ocakavas od kocika,naco ho a kde budes pouzivat,aku sirku kolies mozes mat,respektive si dovolit,ci budes chodit busom,ci autom,na akom terene,kedy sa babo narodi...kocikov je vela,ale ked si zratas co od neho ocakavas a naco ho budes ,kde pouzivat rapidne sa ti zuzi vyber 😉