Poraďte trojkolesový kočík/skúsenosť s joie crosster

matapavlik
27. aug 2018

Ahojte mamičky.

Čakáme prvé bábätko a snažím sa zorientovať v ponuke kocikov. Zatiaľ som nenašla nič čo by má oslovilo.

Chcela by som trojkolku, myslite že sú lepšie ako strvorkolky? Našla som jeden ale neviem nájsť predajnu, kde by ho mali vystavený - joie crosster, nemáte s ním niekto skúsenosti?

Pripadne my viete poradiť nejakú inú značku?
Chceme aby mal veľké kolesa, ktoré zvládnu terén a aby sa naň dala dať aj vanička a ideál aby mal aj ručnú brzdicku.

Ďakujem vopred za všetky reakcie.

lili303
27. aug 2018

@matapavlik ahoj. Mali sme rozne kočiky. Bala som sa 3kolesoveho ci bude mat dobru stabilitu ale je to asi len o zvyku. Momentalne mame od baby jogger. Ten ide doslova sám, aj mi par krat utiekol kedze bol mierny sklon na chodniku. Ma ručnu brzdu a velke kolesa zalezi od typu.

rennqa
27. aug 2018

@matapavlik my máme baby jogger city elite. Veľké kolesá, ktoré nemôžu dostať defekt s ručnou brzdou, ľahko sa ovláda aj skladá, má obrovskú striešku, ide do úplného ľahu dá sa naň nasadiť aj vanička.

misik14
27. aug 2018

@matapavlik ahoj, my zatial drobca len cakame, ale kupili sme jane slalom pro, trojkolka s velkym sportakom, vanicka, vajicko a ma aj brzdu na rucke

romiada
27. aug 2018

@matapavlik uz som to tu pisala viackrat. Za mna Thule urban glide. Skus pozriet video. Da sa aj vanicka dat. 😉

romiada
27. aug 2018

Este podobny typovo je Phil&Teds

nastasyk
27. aug 2018

Baby jogger citu Elite je uzasny kocik. Ide doslova sam, kolesa su bezdefektove (mala som aj Jane slalom, ale tam som stale riesila vyfucane pneumatiky a vymeny plastov, pri Elite nic.) Do Elita sa zmesti aj 6 rocny syn, ma obrovsku nosnost, odvezie aj tri deti naraz. Lahko sa sklada, ma predlzenu strechu a prejde vsetko. Ja byvam na kysuciach, na kopci, 50 metrov k domu neupravena cesta, sneh a kocik presiel vsetko. Len sa treba naucit s nim jazdit. Ja som mala aj stvorkolky, ale ma teren by som nemenila uz nikdy. Len je velmi drahy...

babi81
27. aug 2018

@matapavlik my mame babyzen zen, tiez som chcela jedine 3kedovy, ale nema rucnu brzdu.kamoska ma bob revolution a je uplne spokojna, super do terenu

matapavlik
autor
27. aug 2018

@romiada kde ste ho prosím kupovali?

romiada
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
romiada
27. aug 2018

@matapavlik maju ho aj v Bratislave v obchode Brendon https://www.brendon.sk/Products/Details/112238 ale tak tam je extremne drahy

alexmar
Odpoveď bola odstránená
Zobraz