Poraďte súrodenecký kočík

rozinka11
11. okt 2018

Maminky poradte mi surodenecky kocik hlavne, aby v nom deti maly miesta dost. Aby sa zmestilo aj 3 rocne. Dakujem za rady a skusenosti

noemmy
11. okt 2018

Pozdravujem, my sme krátku dobu používali Oyster Max, bol pekný, pevný, štýlový..Mám medzi deťmi rozdiel rok a sedem mesiacov, preto som si pri druhom tehotenstve myslela, že súrodenecký kočík je pre mňa najlepšia voľba. No teraz s odstupom času môžem povedať, že to nebolo tak. Súrodenecké kočíky sú zväčša robustnejšie, širšie, ťažšie, lebo na jednej konštrukcii vozíte 2 deti a to je na manipuláciu dosť náročné. Málokedy som ich viezla oboch naraz. A navyše tieto kočíky sú dosť drahé..Dnes môžem povedať, že nám úplne stačí skejtík - stupienok ku kočíku pre súrodenca, pripnem ku kočíku keď potrebujem staršie dieťa trošku previesť a ide sa...potom ľahko zložím a hotovo. Ale to je len môj názor. Pekný je aj UPPA baby Vista, Silver Cross Wave, Joolz nadstavbový set GEO, BRITAX B-DUAL, iCandy Peach, Phil & Ted’s Voyager Buggy.

rozinka11
autor
11. okt 2018

@noemmy ano aj ja stale uvazujem ci nam bude treba, ale malu mam dost kocikovu, dokonca tam aj spava. Co sa mi velmi pozdava je nuna demi grow, len o nom nie su velmi informacie, skusenosti..ano su drahe veru.

liduska12
31. okt 2018

@rozinka11 pre take velke by som kupila valco snap 4 duo, ma jednu z najvyssich nosnosti a je to kvalitny kocik 🙂 mali sme icandy peach blossom, ale tam im nebude pohodlne, prave sme ho vymenili za Baby Monsters Easy Twin, ale to ma nosnost len do 15kg. Chcela som ten Valco, ale nevosiel by mi do vytahu, tak zatial sme vybrali tento...

rozinka11
autor
31. okt 2018

@liduska12 wau, dakujem..teda oba sa mi acia, su na zvazenie veru..a co oviete na nuna demi grow? Podla vas? Aj ten sa nam paci, len sa bojim, ze tie sedadla su male..

liduska12
1. nov 2018

@rozinka11 no pozerala som ten nuna kocik a tam by sa mi zdali jednak dost kratke tie sedadla, aby sa vam tam voslo to starsie a jednak bala by som sa ci by tomu dole nebola zima v chladnych mesiacoch, lebo predsa len je kusok od zeme a zospodu je zem studena....Icandy sa mi zda napriklad trosku vyssie od zeme. Ale tak nevidela som ho navizi, nepoznam ten Nuna kocik. No a dalsia nevyhoda takehoto tandemoveho kocika je, ze tam nemate absolute ziaden odkladaci priestor. Neviete si tam zavesit tasku na kocik, ani dole do kosika si nejake veci odlozit, lebo tam ma dieta bud vanicku alebo nohy...Ja som momentalne spokojnejsia s takym vedla seba, aj deti sa vedia chytit za ruku, davaju si dole striesku navzajom a zdaju sa mi v takomto spokojnejsi 🙂 plus ja mam odkladaci priestor na veci.