Poraďte štvorkolesový kočík

syrik
25. okt 2014

Ahojte maminy, prosím, poraďte nejaký kočík, ktorý je podľa možnosti stvorkolesovy - ideálne nafukovacie, s preklapacou rúčkou V smere A proti smeru jazdy, nie je moc ťažký,je spratny A vmestí sa do malého výťahu. Pri prvej som mala zvlášť hlboký, zvlášť športový - Jane, ale trojkolku už nechcem.Ďakujem 🙂

tajka1986
25. okt 2014

Kukni Carino kociky,velka vanicka,stylovy,kolesa velk nafukovacie,lahke prenasanie vanicky a cenovo pristupny 😉 ja som max.spokojna. jo a lahky oproti inym

kafoditka
25. okt 2014

Teutonia be you, bugaboo cameleon - tieto dva sa určite zmestia do najmenších vytahov a majú preklapaciu rucku.

Inak ešte pozri značky brio go, peg perego book, hartan, teutonia cosmo, baby jogger city versa, concord fusion

siska53
25. okt 2014

@syrik ja odporucam inglesina magnum. 4kolesa,robi 2stopy,nafukovacie su. Z hlbokeho sa lahko spravi sportiak,velky kosik, rucku das hore i dole,cize prisposobis vysku,ja som sa vdaka tomu zmestila i do nasho maleho vytahu. Jedine,ze nie je preklapaci ale stacilo otocit vanicku. Robila som to ale malokedy,ked sa pozerali na mna a zacali byt nepokojni a ked dieta dospelo do stadia,ze sa chcelo pozerat dopredu,vize stale nebolo spokojne divajuc sa na mna,tak uz ostal v tej polohe a uz som to nepretacala.
Vanicka je dost velka,vozila som tam v zime marcove deti normalne vo fusaku. Mali vtedy 9-11m. V tych zimnych mesiacoch.
Je lahky na tlacenie,mozno tazsi na nosenie a zaberie viac miesta v aute,ale ja som to potrebovala na prechadzky hlavne a raz do tyzdna autom to bola.pohoda a absolvovali sme s nim i dovolenky.
Prikladam jednu foto.

janickacrazy
25. okt 2014
syrik
autor
25. okt 2014

Ďakujem za tipy, zatiaľ vedú Peg Perego A CAM Dinamico 😉

syrik
autor
25. okt 2014

@janickacrazy Ale tu sa nedá otáčať športová časť, či?

janickacrazy
25. okt 2014

@syrik Práveže sa dá otáčat.

ewelinna
25. okt 2014

Mamas and papas - sola, nema sice nafukovacie kolieska, ale inak splna vsetky zadane kriteria 🙂 kolieska su akoby z tvrdej peny- ziadna hrkalka , odolne🙂 kociarik je lahky, skladny, mne velmi vyhovuje, preto odporucam 😵

vejapa76
25. okt 2014

Hlavne aby nemal dve rúčky... také sa len ťažko "šoférujú" jednou rukou, no a napr. keď prší je dosť nevýhoda, že máš obidve ruky na rúčkach :(

siska53
26. okt 2014

@vejapa76 to veru hej..my mame taky golfac,ze dve rucky..tazko sa da ovladat jednou rukou..aj lutujem,ze som sa dala nahovorit na jeho kupu a stale spominam.na moju inglesinu,ktoru budem predavat...
Ale zas kamoska ma kocik so spojenou ruckou,ale ovlada sa tak,ze prenasa vahu z jesnejnstrany na druhu,aby siel rovno. Ten jej ani neviem kocikovat,raz som jej strazila maleho a mala som.ho vozit,aby sa nezobudil a darilo sa mi len dokola ho tocit,rovno mi to vobec neslo. Si to neviem predstavit mat taky,ked mam druhe male dieta,co ho treba este za ruku drzat,ako som mala ja.

syrik
autor
27. okt 2014

A čo hovoríte na Bexu alebo Camarelo?

zuzuzv
27. okt 2014

gesslein f6 al. f10 😎

didi51100
29. okt 2014

bugaboo cameleon 3 a k tomu zimne kolesa. ma hlaboku vanicku, co je super najma v zime, babo je dobre schovate pred vetrom aj snehom. dobre sa s nim manipuluje v akomkolvek terene, mam to odskusane v lese, po strku aj po asfalte 🙂 nie raz som jednou rukou tlacila kociar po parku a druhou telefonovala 😀 😀

klauudi
2. nov 2014

@syrik my mame GB hardy a som s nim uplne spokojna. Hoci mám len športovú časť ale tú sme využili na 100% kedze sa dá rozložiť na hlbokú vaničku. Začali sme ho používať tak asi od 9mes. nie od narodenia. Má super polohovanie a striešku. Skúste pozrieť. 😕 🙂

milotaa
2. nov 2014

@syrik ahoj, my mame Baby-Merc Zipy a som s nim velmi spokojna
http://www.baby-merci.sk/baby-merc/baby-merc-zipy/
Vanicka, vajicko aj sportova cast su nasaditelne na konstrukciu v oboch smeroch, je k tomu taska, prsiplast, protihmyzova sietka. Kolieska su nafukovacie, ulozny priestor dole je dost velky, vzdy ked nakupujem tak predavacka v obchode len pozera, co vsetko sa tam zmesti 🙂 Vela farebnych prevedeni a dobra cena.
Tiez som nieco nakocikovala aj po lese a zvlada to dobre.

syrik
autor
3. nov 2014

@klauudi Áno, ten mi padol do oka dávno, som si povedala, že pri druhom ho kúpim, videla som ho naživo. Všetko super, no ja som nízka A tá rúčka je na mňa moc vysoká A nedá sa polohovat. Škoda, inak to bol môj favorit.

klauudi
5. nov 2014

@syrik Ja mam len 165cm ale nejak mi to neprekáža pri kočíkovaní. no pravda je že to polohovanie na nom chyba.

ester79
6. nov 2014

Tiež odporúčam Bugaboo Cameleon 3 so zimnými kolesami, ale výborný je aj Concord Wanderer - spĺňa všetky tvoje požiadavky, štyri odpružené kolesá, otočné v smere aj v protismere jazdy, a dlhý je niečo cez meter, široký 70 cm, takže ani vo výťahu by nemal byť problém.

rozinka11
7. nov 2014

Ahojte, čo hovoríte na kočík Chipolino Tiffany? http://www.biboc.eu/produkty/41/chipolino-tiffa...