Ahojte maminy, prosím, poraďte nejaký kočík, ktorý je podľa možnosti stvorkolesovy - ideálne nafukovacie, s preklapacou rúčkou V smere A proti smeru jazdy, nie je moc ťažký,je spratny A vmestí sa do malého výťahu. Pri prvej som mala zvlášť hlboký, zvlášť športový - Jane, ale trojkolku už nechcem.Ďakujem 🙂
Teutonia be you, bugaboo cameleon - tieto dva sa určite zmestia do najmenších vytahov a majú preklapaciu rucku.
Inak ešte pozri značky brio go, peg perego book, hartan, teutonia cosmo, baby jogger city versa, concord fusion
@syrik ja odporucam inglesina magnum. 4kolesa,robi 2stopy,nafukovacie su. Z hlbokeho sa lahko spravi sportiak,velky kosik, rucku das hore i dole,cize prisposobis vysku,ja som sa vdaka tomu zmestila i do nasho maleho vytahu. Jedine,ze nie je preklapaci ale stacilo otocit vanicku. Robila som to ale malokedy,ked sa pozerali na mna a zacali byt nepokojni a ked dieta dospelo do stadia,ze sa chcelo pozerat dopredu,vize stale nebolo spokojne divajuc sa na mna,tak uz ostal v tej polohe a uz som to nepretacala.
Vanicka je dost velka,vozila som tam v zime marcove deti normalne vo fusaku. Mali vtedy 9-11m. V tych zimnych mesiacoch.
Je lahky na tlacenie,mozno tazsi na nosenie a zaberie viac miesta v aute,ale ja som to potrebovala na prechadzky hlavne a raz do tyzdna autom to bola.pohoda a absolvovali sme s nim i dovolenky.
Prikladam jednu foto.
Ďakujem za tipy, zatiaľ vedú Peg Perego A CAM Dinamico 😉
@janickacrazy Ale tu sa nedá otáčať športová časť, či?
@syrik Práveže sa dá otáčat.
Mamas and papas - sola, nema sice nafukovacie kolieska, ale inak splna vsetky zadane kriteria 🙂 kolieska su akoby z tvrdej peny- ziadna hrkalka , odolne🙂 kociarik je lahky, skladny, mne velmi vyhovuje, preto odporucam 😵
Hlavne aby nemal dve rúčky... také sa len ťažko "šoférujú" jednou rukou, no a napr. keď prší je dosť nevýhoda, že máš obidve ruky na rúčkach :(
@vejapa76 to veru hej..my mame taky golfac,ze dve rucky..tazko sa da ovladat jednou rukou..aj lutujem,ze som sa dala nahovorit na jeho kupu a stale spominam.na moju inglesinu,ktoru budem predavat...
Ale zas kamoska ma kocik so spojenou ruckou,ale ovlada sa tak,ze prenasa vahu z jesnejnstrany na druhu,aby siel rovno. Ten jej ani neviem kocikovat,raz som jej strazila maleho a mala som.ho vozit,aby sa nezobudil a darilo sa mi len dokola ho tocit,rovno mi to vobec neslo. Si to neviem predstavit mat taky,ked mam druhe male dieta,co ho treba este za ruku drzat,ako som mala ja.
A čo hovoríte na Bexu alebo Camarelo?
gesslein f6 al. f10 😎
bugaboo cameleon 3 a k tomu zimne kolesa. ma hlaboku vanicku, co je super najma v zime, babo je dobre schovate pred vetrom aj snehom. dobre sa s nim manipuluje v akomkolvek terene, mam to odskusane v lese, po strku aj po asfalte 🙂 nie raz som jednou rukou tlacila kociar po parku a druhou telefonovala 😀 😀
@syrik ahoj, my mame Baby-Merc Zipy a som s nim velmi spokojna
http://www.baby-merci.sk/baby-merc/baby-merc-zipy/
Vanicka, vajicko aj sportova cast su nasaditelne na konstrukciu v oboch smeroch, je k tomu taska, prsiplast, protihmyzova sietka. Kolieska su nafukovacie, ulozny priestor dole je dost velky, vzdy ked nakupujem tak predavacka v obchode len pozera, co vsetko sa tam zmesti 🙂 Vela farebnych prevedeni a dobra cena.
Tiez som nieco nakocikovala aj po lese a zvlada to dobre.
Tiež odporúčam Bugaboo Cameleon 3 so zimnými kolesami, ale výborný je aj Concord Wanderer - spĺňa všetky tvoje požiadavky, štyri odpružené kolesá, otočné v smere aj v protismere jazdy, a dlhý je niečo cez meter, široký 70 cm, takže ani vo výťahu by nemal byť problém.
Ahojte, čo hovoríte na kočík Chipolino Tiffany? http://www.biboc.eu/produkty/41/chipolino-tiffa...
Kukni Carino kociky,velka vanicka,stylovy,kolesa velk nafukovacie,lahke prenasanie vanicky a cenovo pristupny 😉 ja som max.spokojna. jo a lahky oproti inym