Poraďte športový kočík s otočnou sedačkou

vikusik
11. mar 2013

poradte mi sportovy kocik ktoreme sa da otočiť sedacka v smere aj protismee jazdy dakujem

taminaa
11. mar 2013

Ahoj, aj my sme si vyberali podla toho, lebo nam to skusene maminky poradili, ze ked je dieta uplakane je lepsie ho mat tvarou aby videlo maminku, najma ked ide o separacnu uzkost. My sme sa nakoniec rozhodli pre trojkolku Jane slalom pro reverse. Nie vsetky Jane su ale otocne v oboch smeroch musis si pozerat tie co su pro reverse 🙂 Zalezi co od kocika ocakavas okrem toho otacania, kludne mi napis rada ti poslem foto a poradim 🙂

kamkalu
11. mar 2013

Ahoj Viki, my sme si vybrali kocik znacky Peg Perego book plus. Tam sa da otacat do oboch smerov.

vikusik
autor
11. mar 2013

@taminaa posles mi fotku,ja nemam problem s plakanum ale radsej nanho pozeram a ake ma kolesa pevne alebo otočne,my mame totiž strasne cesty v dedine dakujem

zuzulica
11. mar 2013

Ja mám trojkombinačku ABC Designe a tam sa dá otáčať,ale ty asi chceš iba ten šporťák,čo?

vikusik
autor
11. mar 2013

@kamkalu je priestranny,kolko stal€,dakujem

hugoleon
12. mar 2013

My mame bertini x6, ale niekdy staci, ked sa da rucka na kociku preklopit na druhu stranu - to je lacnejsie a rychlejsie 🙂 Mame odskusane obe verzie.

kamkalu
12. mar 2013

Neviem presne kolko vyjde, lebo berieme trojkombinaciu.
Pozri stranku www.kociky.sk

napr.tento
http://www.kociky.sk/rozsirene-vyhladavanie/boo...

vikusik
autor
13. mar 2013

@zuzulica taky ako mas sa mi pacil ale ja už nechcem 3.kom.,len športiak

vikusik
autor
13. mar 2013

@hugoleon ja som mala pri dcerke s preklapacou ruckou a mne sa to netoto,neni to ono

e_kociky
13. mar 2013

@vikusik ak nie si náročná tak skús pozrieť kočík Resande Sport, na foto. Cena je 140 eur, nemá otočnú sedačku ale má preklápaciu rukoväť, pevné kolesá, ideálne na poľné cesty a rozbité chodníky, ak už teda nechceš do kočíka na dedinu veľa investovať...

lemac
13. mar 2013
hugoleon
13. mar 2013

@vikusik ...tak urcite, to zalezi celkovo od kociarika. My sme teraz veeeeelmi spokojni 🙂 Tak zelam dobry vyber!

something
13. mar 2013

jane slalom pro reverse, je to moj treti kociar a som z neho nadsena...Aj ked, nevyuzivame smer aby maly na mna videl, lebo ked sa preberie vonku zo spanku a zbada ma, tak hned zaostri a uz nespi viac, ked ma nevidi, spinka pekne dalej

geenna
13. mar 2013

@vikusik my sme mali concord neo ja som bola velmi spokojna ale je to take korytko nedaju sa vystriet nozicky a ked pises ze cesty u vas su zle tak asi by som radsej volila ten peg perego book je vyborny omakala som si ho v predajni

rora
13. mar 2013

Graco Evo - otočná sedačka, polohovanie chrbt.opierky az do lahu,cca 195€

radusiq
13. mar 2013

@vikusik my mame Mutsy Evo a spokojnost, akurat pozor - nie je odpruzeny takze do lesa to nie je 😉 my mame dvojkombinaciu ale da sa v pohode kupit aj cisto sportova cast

rora
13. mar 2013

- cca 170-179€, otočná sedačka v smere/protismere jazdy),polohovanie chrbt.opierky

rora
13. mar 2013

Nico Bebetto -otočná sedačka, chrbtova opierka az 51cm,nafukovacie kolesa, cena 175€

rora
13. mar 2013
rora
13. mar 2013

Chipolino Perfecta -257€, moznost otocit sedacku v smere a protismere jazdy

miriamka
13. mar 2013

BRIO Go 😵

taminaa
5. apr 2013

Ahoj, pisem oneskorene, tak toto je nas, da sa kupit aj len sportova cast, ak chces usetrit pozri si tu v bazariku ci niekto nepredava... nam sa paci ze predne koleso sa da zafixovat, ze ma rucnu brzdu to je dobre ked ide clovek dole kopcom aby ho kocik nestahoval, je pevny ale dobre sa sklada kolesa su velke a pevne....

georgia333
7. apr 2013

Qutro monza sa predáva iba ako športový a rukoväť sa dá otočiť, mrkni

dankariska
30. jan 2016

@rora Prosim vas, viete mi povedat ci ma graco evo odpruzene kolesa a ci po case nevrzga?

rora
31. jan 2016

@dankariska nemala som ten kocik tak nemam skusenost

marian86
1. aug 2016

@dankariska odporuznenie ma velmi malinko, obcas sa "vrzga" ak idete na takom ceste

mariana1
1. aug 2016

My mame Concord Wanderer. Som maximalne spokojna. Mame 3 roky, syn sa mi tam stale vojde a co je dolezite , ze tam chce sediet, lebo sme mali Concord Fusion, ten sa pretacat nedal a v nom mi sediet nechcel.

imbecilia
1. aug 2016

Brittax Go

b2eruska
5. sep 2016

@kamkalu možem ta poprosit o fotku? Lebo ja som bola včera na predajni a povedali mi ze sa nedá otáčať tak ma to odradilo.A Jane slalom ze je pre mna mic ťažký lebo som nízka a útla na taký ťažký kočík 😔 A hľadám trojkolkou tak ak by sa ti dalo moc dakujem 🙂)