Dobrý deň,
prosím vás o radu pri výbere športového kočiara, ktorý bude mať nosnosť minimálne 20 kg. Náš malý má teraz 10 mesiacov a už teraz váži 11 kg, takže preto hľadám väčšiu nosnosť.
Za každú radu ďakujem 🙂
Valco snap 4 najlepsi kočík aký som kedy mala
Valco je pre mňa už dosť drahý ale tiež som naň pozerala :D aké značky kočikov je nad 15kg?
@lusinda1989 Ahoj, sorry že sa vtieram ale zaujímalo by ma ako sa s ním jazdí po nerovnostiach prípadne v zime po snehu? Zvažujem kúpu len sa bojím kúpiť bez odpružnenia. ĎAKUJEM za odpoveď!
@novakkata ja som s ním jazdila aj po snehu boli sme s ním v tatranskej Lomnici v zime a nebol vôbec žiadny problém.
@monika1192 a do akej ceny ked valco je drahy?
@milagros ja uz kocik mam takze tak 😁
@monika1192 a ktory nakoniec vyhral?
PetiteMars street ako zatial v pohode len trosku chyba to odpruzenie ale inak dobre
Petite mars street je super na vozenie po meste a spanok a atd no co sa tyka vahy a skladnosti, tazky, ledva sa zmesti do auta, ak este aj s fusakom ho skladam, posuvam ho lebo uz potrebujeme iba na cesty daky golfac
@afrodia kocik uz daavno kupeny 😀 a prave tento... Ja som spokojna a uz aj tak ho nrjak nepouzivame... Ale dakujem za komentar 😊
Ja som si kupila P&M street nosnost do 25 kg ale mala som aj britax tiez nost cca 25 kg ale pukla mi konštrukcia (asi chybny kus) no bola som spoko ☺