ahojte.. potrebujem na zimu pre 8 mesacne babatko odporucit znacku alebo typ sportovej casti kocika, ktory je podla vas najpriestrannejsi /to je velmi dolezity parameter pre mna kedze pojde do neho vo fusaku/.
zaroven vsak absolutne polohovatelny /do absolutneho lahu plus polohovanie noziciek/ a samozrejme aj kvalitny material a cela konstrukcia kocika plus kvalitne kolieska.
velmi pekne dakujem
@bambina1009 ahoj.. dakujem za nazor.. nad cam cortinou som aj uvazovala ako nad jednou z moznosti.. potom od sportovy kocik od dorjan danny sport ale vraj je to nekalitny polsky kocik /velmi tazky / kazdopadne priestranyy. cam cortina ma nafukovacie alebo pogumovane koliecka? 🙂 vdaka
@bambina1009 este jedna vec, existuju cam cortiny aj stvor alebo len trojkolky🙂?
@lenyy
cortiny sú aj štvorkolky, a sú aj s nafukovacími, aj s pogumovanými, my máme tie, no cortina nie z tých najľahších kočíkov, najskôr sa mi to nezdalo, ale teraz už hej, že je trochu ťažší. Ale ja som potrebovala priestranný kočík, keď som ho kupovala, malá mala už tri roky, máme ho už rok. A to mám v poradí siedmy kočík. Hádam už s nákupmi končím 🙂
@lenyy baby jogger city elite 🙂 pamatam si, ze aj ja som si dala take kriteria na kocik, ktory som hladala, a tento u mna uz ziadny iny neprekona 🙂 nadmieru spokojna
https://www.youtube.com/watch?v=aMLJwioaEgY
@lenyy
ahoj, ja používam športovú časť z CAM Cortiny X3 evolution,nie je to najnovší typ, ale my sme spokojný, keďže sme tiež potrebovali priestranný kočík. Moja malá má teraz 4 roky a stále sa v ňom vyspí aj zabalená, máme totiž zdravotný problém, tak ešte používame kočík. Kúpila som ho už používaný, ale je OK. A vyhovuje mi, keď sa dá sedačka nakliknúť v oboch smeroch jazdy, pri zlom počasí je to výhoda, otočím malú tvárou k sebe a nefúka jej do tváre.Kolieska sú veľké, takže aj do terénu. Prajem šťastnú voľbu, nech sa už rozhodneš akokoľvek.