Poraďte športový kočík použiteľný aj cez zimu

mamina1234
15. máj 2014

Ahojte, poradte mi prosim nejaky sportovy kocik aj na zimu... Malý bude mat v novembri 1 rok a potrebovala by som poradit na co si mam dat pri kupe pozor. Byvame v meste 😉 kludne mi poradte aj konkretne znacky 🙂

vcelicka007
15. máj 2014

Ahoj @mamina1234 moja kamoska ma teraz 15mesacnu dcerku ona si strasne vychvaluje prampol zebra. Ale nenapisala si, kolko by si chcela do kocika investovat. S uz spominanou kamoskou sme sa na temu kupovania kocikov rozpravali, takze hovorila, ze trea davat pozor,ci nepreffukuje. Prijemny nakup🙂 🙂 🙂

mimik79
15. máj 2014

zalezi aj od toho ci hladas nejaky golfac, maly sportovy kocik alebo moze byt aj nieco vacsie a kolko chces do toho investovat, cenova skala je fakt siroka,s golfacov je priestranny s velkymi kolieskami CHicco Multiway alebo so sportovych vascich Brio Go, Jane Slalom, Bumbleride Indie, to su uz zas take drahsie znacky

mimik79
15. máj 2014

ak maly este bude spavat v kociku tak daj pozor ci sa da dat opierka do lahu, uplne na rovno nemusi byt a aby sa dala aj opierka na nozicky polohovat, aby ked si lahne mu neviseli dolu, strieska dlhsia aby dobre kryla a nech je ta sportova cast kde sa sedka dost dlha, nie ked si tam sadka tak opierku bude mat do pol hlavicky, potom mu bude maly na lezanie a spat sa v nom nebude dat, z tych co som napisala vyssie je ta sportova sedacka okolo 100 cm. My mame Brio. bezne pri malych sportiakoch alebo golfacoch je okolo 75-80 cm

mamina1234
autor
15. máj 2014

Dakujem zatial za rady, no potrebovala by som nieco z cenovej relacie tak do 300eur 😉 a hladam nieco co by sme uz vyuzili aj teraz v lete... takze golfac este asi nie..skor nejaky sportak
😀