Prosím poradte mi 😒 , Potrebovala by som športový kočík a vôbec netuším a nevyznám sa vo všetkých nových značkách. Potrebovala by som hlavne ľahko skladateľný, aby sa nám nezaberal veľa miesta v kufri auta(aby som si vedela aj nakúpiť 😉 ), aby malá v ňom mohla aj spať - polohovateľné operadlo, a otáčateľné sedadlo, aby som aj na malú videla, úplne super by bolo keby sa dala rúčka otáčať. A ľahko chodiace kolieska
ďakujem, je pekný a vy ste kupovali nový, lebo ja by som radšej taký od ruky. 🙂 , lebo sa mi zdá že to je novinka
@janka969 hej, brali sme novy, ale treba pozriet po bazaroch. Svagrina ma baby jogger city mini, ten je lacnejsi a tiez je s nim velmi spokojna, akurat tam sa neda prehadzovat sedadlo 😒 .
svagrina ma Quatro caddy tusim. Rucka sa prehadzuje, je az do lahu, dost priestranny, rucka sa neda vyskovo nastavit a nanoznik je dost smiesny-malemu dietatu nezakryje nohy. Strieska ide uplne dolu, co je super proti slnku ked male spi.
@janka969 presne toto som hladala aj ja a vybrala som si baby jogger city versa a sme s nim spokojni. 🙂