Poraďte športiak dobre chránený pred vetrom

bb6
14. jan 2016

Ahojte, poradite sportovy kocik dobre chraneny pred vetrom ? Ja vlastne ani neviem ake vychytavky su na to, ale napriklad si predstavujem, ze strieska by v mieste pripnutia mala dobre priliehat, mohol by mat bocnice, pripadne platenka by mohla byt nazipsovatelna. Ale nie je to nutne, cokolvek co funguje je fajn. Viem len, ze teraz pouzivam sportiak z dvojkombinacie Roan Marita ktory uz zazil svoje, strieska neprilieha a podfukuje aj popod plastenku, to teda nie som spikojna. Mala mi vo veternom pocasi uz dva krat prechladla, radsej ju nosim v manduke, ale potrebujem aj moznost kocikovat.

bb6
autor
15. jan 2016

Pripadn

bb6
autor
15. jan 2016

Pripadne ak sa to tu uz riesilo, pomozu mi aj linky, cez mobil sa mi zle prehladaba.

kmotricka666
8. feb 2016

Skus mrknut na gesslein s4 air+ buggy...strieska ide skoro az na madlo pred drobca ...zozadu je to v pohode,zadna visiaca cast striesky pekne prilieha...da sa pozriet aj priamo na predajni Forbaby-Rajska 14 Ba, velmi mily personal a hlavne vsetko ukazu daju vyskusat bez toho aby nutili ku kupe...my sme tam stravili skoro dve hodiny a bolo nam ukazane vsetko ohladom tohto modelu..