Ahojte babenky potrebujem sa rozhodnut a pokukat športaky, ktore sa daju dat do uplne vodorovnej polohy kedže budeme mať jarne dieťaťko a cez zimu už vyrastie z vaničky ale ešte nechcem aby stale sedelo...A najlepšie nejaky aj do terenu ( odpruženy) ale nie je uplna podmienka, na cene nezaleží...nejaky fajný..Ja poznam zatial len Bertini, poradte ine
Dakujem
zuzuj vsetky kociky zn. Teutonia sa daju dat vodorovne . . . su aj trojkolesove, aj stvorkolesove, vhodne aj to terenu, aj do mesta a co je fakt pecka je super odpruzenie. . . .krasne dieta uspis . . ja som mala zo zaciatku uspavala len v kociku hojdanim. 🙂
ahoj pp uno...je tam vyhoda prehadzovacej rucky...
zuzuj, pozri si kociky znacky gesslein. ja mam F6, da sa dat do uplneho lahu (ja ho teraz vyuzivam s vloznou fusakotaskou) a plocha na lezanie je super dlha. v zime by si ho mohla vyuzit s predlzovacim dielom a mas to ako uzavrety kocik. je odpruzeny a su k nemu dvojo kolies na vymenu - jedny bugy do mesta a druhe velke do terenu. a okrem toho ze sa da sedacka osadit v oboch smeroch ma aj prehadzovaciu rucku, takze viac moznosti vyuzitia. nemam mu co vytknut 😉
zuzuj, ja mam abc design turbo 6 s (alebo je aj 4 s - ten ma v predu 2 normal kolieska, moj dvojkolieska) a je super. Je odpruzeny, vhodny do terenu. Je to sportiak s vloznou vanickou, ktora je porovnatelne velka ako normalne vanicky. Sportiak ide do 4 poloh (vacsina kocikov len do 3), co je super. Ja mam junove babo a teraz ho uz mam v tom sportiaku v lahu. Sportiak ide lahko nakliknut do oboch smerov (aj so spiacim babom). Cena sportiak + ta vanicka je cca 300 eur (najlepsie kupit cez nemecky e shop), u nas stoji o cca 100 eur viac.
peg perego A3 - lahučký a malý v ňom spinkal ako na posteli...🙂
jejo babenky pokukam secko...dakujeem
ak su este nejake typy rada privitam..
a inak dosa ty si nemala kocik Bertini..tusim som ta tam v teme zahliadla...co nebola si spokojna??..
zuzuj, mala som bertini, kupili sme ho strasne skoro, moc som sa nan tesila a potom som ho pouzivala asi tri mesaice 😒 nebol zly, ale vanicka mi bola tazka uz na nosenie do schodov (byvame na tretom bez vytahu), lebo maly ma uz v styroch mesiacoch vyse 7 kil. a okolo striesky mi prisiel ten nanoznik taky dost otvoreny, chcela som aby tam bolo babo zakutrane a nefucalo nan. a ked teda bol on zaujem, tak som predala a kupila gesslein. som z neho nadsena, ako na zimu fakt super kocik. no ktovie, na jar uz ma bude mozno lakat nieco ine, ale ja sa zmene nebranim 😉
Cortina Evolution X3 Tris a Reverso Sport Tris obe priestranne sedacky, dobre sa s nimi manipuluje, ale nemaju pruzenie.
Ahoj, zuzuj, my sme si kúpili zn. Aveo colleto, dá sa dať lehátko do troch polôh, do ľahu, polosedu a sedu , je aj odpružený, je 4 kolesový predné kolesá má bliššie k sebe, tieto kočíky bývajú aj š3 kolesové,. Ešte sa v ňom zatiaľ vozíme po byte lebo máme len 5 mesiac a nemám taký fusak čo sa zmestí do športiaku. Dostali sme ho na Vianoce, ale ja som si ho vybrala. mám ho odfoteny v mojom albume.