Ahojte..ktorá značka kočíka je spoľahlivá.. od narodenia..cena nejako nerozhoduje skôr kvalita
Diky!
@siskaa86 my mame moon scala a som velmi spokojna,odlozili sme ho pre druhe babo takze ani som ho nepredavala…pacil sa mi este roan a bugaboo 🙂
@siskaa86 každému vyhovuje ohľadne kočíka niečo iné 🙂 ja som mala asi 4-5 značiek odskúšaných … záver - na joolz nedám dopustiť je to pre mna najlepší kočiar mala som day aj geo aj hub( za úplne super ceny som zohnala bazárové v top stave ) … autosedacku =vajíčko odporúčam poradiť sa deti v aute (mala som vajce z 3kombi to bola jedna katastrofa malému lietala hlava a musela som podkladať plysakov 🙈)
@siskaa86 ja odporucam Bugaboo fox 3 🥰 odskusane a velka spokojnost...cena ale je cez 1000 eur 🙂
@casillas28 ahoj bola si spokojná.. pozriem
@siskaa86 mali sme Roan-super velky,odpruzeny a vydrzal velmi dlho.teraz mame Moon relaxx edition,a tiez som spokojna. Vajicko Cybex.
@simona92101 simi a ktorý je lepší.. za teba
@siskaa86 kazdy ma svoje plusy.Roan bol obrovsky kocik,taky tank,ale pre mna do terenu suprovy.nikdy nic nevrzgalo,sportovy mal kralovsku loznu plochu,dcera v nom do 2 rokov spavala cez den na dvore.ale na skladanie do kufra bol taky neohrabany.teraz maju novinku Roan IVI a ten je za mna super,vychytali muchy a keby si moze vybrat tak ho kupim(vysiel na trh az ked sme mali kupeny Moon).
Moon je mensi ako Roan,ale tiez dobre odpruzeny,nafukovacie kolesa zvladaju teren,kosik velky.zial vanicka uzsia,ja mam dlhe 3 mesacne babatko,tak s fusakom je tam natesno.ale je lahky,vanicka sa da zlozit na placku.šporťak je super,chrbtova opierka sa da zvacsit,a sportak sa sklada aj s podvozkom.
Ono je naj si ist odskusat na predajnu,co jednemu vyhovuje,druhemu nemusi
@simona92101 diky že si mi to tak opísala podrobne..skúsim teda pozrieť a skúšať.. roan koľko stoji
Kocar si musis jit vyzkouset, aby sedl tobe a partnerovi. Za nejlepsi kocarky se podle me aktualne povazuji Cybex, Thule, Bugaboo, Joolz, Stokke. Autosedacku si nekupuj z trojkombinace ale zvlast! Ty z trojkombinace jsou vetsinou velmi nekvalitni, idealne aby byla do 13kg/85cm, aby ti vydrzela dlouho - cybex aton M, klippan dinofix (pozor na kocarku ma priserny sklon), avionaut pixel, pak znacky nuna, joie - ale zalezi od typu vajicka. Dale si rozmysli, jestli chces poutat pasy nebo nasazovat na isofixovou zakladnu 🙂
Ja mám Bugaboo Fox2 a nedám naň dopustiť pre mňa je to taký traktor spomedzi kočikov. Za mňa najlepšia volba. Ja mam 3kombináciu a keď potrebujem iba v rychlosti pobehať obchody tak šupnem konštrukciu do auta a nemusím malého navlačovať hore dole z vajka do kočika ale nasadím si vajičko na konštrukciu a fičim. Jediná nevýhoda je to že vanička je strašne velká a pokial máš mini kufor ako ja tak dá zabrať kým ju tam nejako nacpem. Ale aj tak by som nemenila☺️
@bluemoon24 pozerám čeština...to ma potešilo.. hej tieto značky tu kocky spomínajú ako najlepsie
@babymama23 kufor je dosť veľký takže problém nebude..cena bola aká
@siskaa86 do 600e,vajicko odporucam zvlast 😉
@mimisk ja som ho bola pozerat a je perfektny 👌
@siskaa86 okolo tisicky myslím že stal
@simona92101 mi ho mame za 609eur do konca mesiaca
podla mna je kazdy vhodny, zalezi ci mas aj nejake dalsie poziadavky. ci chces len hlboku vanicku alebo dvoj troj kombinaciu, ake kolesa, aku velku vanicku...