Poraďte s výberom kočíka

evitka83
2. mar 2014

Ahojte kocky. Vedeli by ste mi pomoct s radami ohladom vyberu kocika? Bola som v obchode pozerat, ale odisla som odtial s hlavouv smutku, pretoze som si nevedela vybrat. Mala sa ma narodit v juni, cize potrebujeme kocik s vanickou, v zime uz bude mat pol roka, bude sediet a to uz asi budeme potrebovat sportovu verziu. Mal by to bytkombinovatelny kocik lakho skladatelny , ideal len s jednou poistkou na striesku a pre lahsiu manipulaciu s tromi kolieskami, ale styrmi, ale aby dve predne bol blizsie pri sebe. Kocik by mal zvladnut aj vychadzku po nerovnom terene. Ak mate niekto s niecim podobnym skusenosti, budem velmi vdacna 🙂
Dakujem

silaviat
2. mar 2014

skusenost nemam este,ale ja mam vybraty silver cross surf predne dve koliecka sa daju premenit na jedno do tazsich terenov.. je lahky,skladatelny a easy premena na sportovu verziu..na youtube je kopa videii s navodom ;)

sense
2. mar 2014

maxi cosi mura plus 3, ale je dost tazky cca 16kg ale manipuluje sa s nim dobre....domaleho auta ale nie je moc prakticky na skladanie...a potom este Britax Römer Smart maly lahky spratny jedina nevyhoda umele kolieska, ale zas zalezi cosi pod nerovnym terenom predstavujes...ak slovenske cesty ok, ak oraciny tak nie....

mmmj
2. mar 2014

a este kolko chces do kocika investovat...bez toho sa tazko radi. Ci chces dat 400 eur alebo 1000..

ivka.minnie
2. mar 2014

Moj maly sa tiez narodil zaciatkom juna a vo vanicke bol doteraz. Sportak som vytiahla az teraz 3.tyzden. Ked je babo naobliekane nebude Ti tak skoro v kociariku sadat, ale je pravda, ze kazde dieta je ine. Ja mam Cam dinamico2012 . Vanicka je super , dost velka, ale so sportakom nie som az taka spokojna, hlane pri skladani do auta ho treba cely rozoberat... Ale podvozok mi vyhovuje.

tatianka79
2. mar 2014

Ahoj,ak chces investovat trosku viac,jane slalom pro je uuuplne naj...je to sice trojkolka ale manipuluje sa s nim perfektne,zvladame mesto,sneh,ale aj horsky teren 🙂 nie je extra tazky,uplne lahko skladatelny a luxusny pre pohodlie dietata,pozri si ho na youtube,ja ho mozem vrelo odporucat. Myslim ze vanicku vyuzijes este aj v zime ak bude kruta 🙂 nie ako tato. Ak je pre teba dolezity teren,urcite nevyberaj kolieska vpredu mensie...pre toto sme menili kocik,aj obrubniky boli problem,najlepsie nafukovacie a velke. Sto ludi...sto chuti. Ver aj svojmu instinktu...🙂 vela stastia