Ahojte chcela by som sa opýtať aký je vhodný kočík, resp.čo všetko by mal obsahovať aby sa dieťatko v ňom cítilo najlepšie, alebo aké máte skúsenosti s kočíkmi, s ktorými ste spokojné? Ďakujem. 😊
@lusik1311 keďže človek nevie ale bude mať dieťa je ťažké vyberat. No ale moji dvaja nato, aby v kociku spali potrebovali teren.... hlava im heglala A vtedy zaslali... na prechádzku po rovinke som mohla zabudnúť.. keby mám nejaký stokke, alebo inú imidzovku asi by ma porazilo....
Čiže za mna musí byť funkčný- veľká vana a nesmie sa rozhegat len kvôli tomu, že ide po terene....
Mala som camarelo art- ten to zvládol výnimočne dobre ...
A junama diamond gold s line- trošku horšie a paradoxne bol 2x drahši....
Ťažko povedať aké bude dieťa, ci tam vôbec bude chcieť byť.. radšej by som sa sustredila na terén, či budes casto do auta skladat, ci potrebujes ho vtesnať niekam a nakoniec aj podla cenoveho stropu
@blontimka aj ja mám stokke trailz terrain a zvládne mi úplne všetko 🙂 kupovala som ho kvôli nafukovacim kolesám nie kvôli tomu že by to bola ,, imidžovka,, a áno má obrovsku vaňu.. nerozhega sa a určite má z neho nejde poraziť 😀.. takze aby ste vedeli stokke má aj iný druh kočíkov ako xplory ( ktorý ste asi myslela ;)
Hlavne je aby stal aspon 1300 eur😂😂😂😂
@lusik1311 vies aky kocik si vyber?vanicka je uplne jedno aka je...dieta v nej vydrzi max do pol roka...takz eurcite ho tam vzdy napchas...po dalsie...rozmysli si ci chces korytkovu sportovu cast,alebo normalnu...v korytkovej dieta stale sedi...naklanas ho...v normalnej je rovno ,lezi,alebo sedi...neviem ja som sa priklonila k normalnemu..po dalsie...velkost kolies v predu, a najma chod a skus si ho omakat...a hlavne ako sa tlaci...ci sa tlaci lahko!pretoze ho budes tlacit dost dlho😆aku dlhu ma striecku, ci je len imidzovka,alebo funnkcna...a najma co vsetko dostanes k jeho zakladnej cene...lebo budes potrebovat plastenky, sietku proti hmyzu, mozno slnecnik...a najma adaptery...ci sa ti bude dat nakliknut vajicko na podvozok...a najma farba...v lete je v ciernych kocikoch aj o 10 stupnov viac...takze v nom moze byt aj 50 atupnov..takze radaej bledy...potom napr madlo je super vec,dieta sa on dokaze chytit...takze musis len pozistovat co sa ti paci a ci to je aj funkcne...a neriad sa tym,ze kocik za 1000 a viac je najlepsi...
ešte dodam, že záleží aj od tvojej výšky.... niektoré kociky sú pre nižšie dievcata, niektoré pre vyssie.. najlepšie si vyskusat....
@lilly256 presne ako si napísala.. niektoré majú komplexy a riešia si ich tu.. ja som s trailzom nadmieru spokojná.. a kupovala som si ho kvôli výške, kolesám a polohovatelnej športovej časti.. vďaka novorodeneckej vložke malý napotrebuje ani vaničku.. Skvelý kočiar a to, že je imidžový, beriem len ako obrovské plus ;)
@lilly256 ako nehnevaj sa prosim snad mi tu nechces tvrdit,ze sa medzi matkami nenadju aj take,ktore pozeraju len na to ako sa ukazat...a ja nie som zakomplexovana...skor nepotrebujem kupovat kocik za tolko,kolko stoji male ojazdene auto...aby ma vsetci obdivovali...lebo ja som nemala doeta koli kociku...
@derdia možno sa nájdu aj take .. ale nájdu sa aj normálne tak netreba všetky hádzať do jedného vreca .. pre niekoho je 1000 EUR to čo pre iného 200 takze nie všetky si kupujú lebo sa chcú ukázať ...ja sa tiež nesmejem niekomu kto má napr . Lacný Poľsky kočiar .. a ani ich neriešim ..to vážne keď budem mat väčšie dieťa a prídem na ihrisko s takým kočiarom tak sa mi tam budú smiať a myslieť si že sa ukazujem ? Dúfam že nebudú všetky ako ty 🙂
@haaadanka veď toto .. ja tiež že je fajne vysoký .. a prejde hocijaký terén ;) ... akurát že je fajne ťažký 😀 to nakladanie do autá je veselé 😀..no ja mám zatiaľ vaničku ale chystám sa ísť aj do športovej časti 🙂 ... a kto sa tomu smeje .. ešte asi nevedia že sú kociky aj za 3000 EUR 😀😀
@derdia aha takze ked sme kupili trojkombinaciu za 1500e tak som chudera co sa chce predvadzat a ma dieta kvoli kociku? :D a keby som kupila polsky sunt za 200 tak som super matka? Chcela som investovat do niecoho kvalitneho co nebudem menit za 3 mesiace lebo to zacne vrzgat a bohvie co a rovnako som riesila aj bezpecnost vajicka kde cybex vychadza z testov uplne top a ano kupila som ho aj kvoli tomu ze sa mi paci predsa ho budem pouzivat kazdy den 🤷🏼♀️ Ja uz mam pocit ze clovek sa musi pomaly ospravedlnovat ze si za svoje zarobene peniaze nieco kupi 🤦🏼♀️
Ja mám tiež cybex cloud z vajco... A čo? Stalo 500e... A čo? Junama stala 850...nekupoavala som priam lebo som vedela ze kocik rozbijem... mám ešte takko acustic...A čo? Sme pomaly na 2 litroch.... A čo ma byt? A teraz keď vidím ako tomu kociku dávam zabrať mohla som kúpiť z bazáru za 100e... ale poďme k veci
Ja píšem, že záleží od dietata....že uvidí aké bude...uvadzam môj pohľad... pretože nie všetky deti spia pekne po rovinke 2hodiny v kociku...
Tak teda.... Prosím ťa uvedom si jednu vec- MAS PORADIT , tak porád stokke s tym aký je super, vychval jeho prednosti nech sa páči... zakladatelka si z toho zoberie svoje A ja mám na haku..
Vobec nechápem . naco riešiš, že ja by som nechcela? Čo ťa po tom? Rada prezentujes svoj názor ako najlepší?
@lusik1311 pripojím sa ak môžem k tejto diskusii