Viete mi poradiť nejaké predajne na východnom Slovensku, kde majú dobrý výber kočíkov? Najlepšie Prešov, Košice, prípadne Poprad. Ďakujem pekne
My mame kočík z predeti 🙂 sú super, vždy Vám dajú cenu podľa Heuréky 🙂 babetkovo majú vyber, ale nevedia poradiť
V Presove na Sekcove je v Opali obchod Babybabo.Predajna kocikov.
@blancheporte prosím ťa majú aj eshop?
@misa2704 tak to neviem.Skus pozriet na nete.
@blancheporte už som našla ďakujem 🙂
@diaalex ach toto že ja hľadám len hlboký a vajíčko a nikde mi nechcú vyjsť v ústrety všade len športiak ponúkajú a hlboký a mne športiak netreba keďže mám po prvom synovi petite and Mars street limitovanú edíciu Za ktoru sme dali 269€ a som a ním Max spokojná čiže počítam že hlboký využijem Max na 4-6 mesiacov a potom ide do sportiaka. No a vajíčko mi treba tak či tak
A všade ponúkajú žiaľ len 3 alebo 2 kombinácie :(
My sme tiez nechceli sportovu cast ale vraj vyrobca to dodava so sportovou castou, ze bohuzial... No treba sa skusat pytat... Baby babo v po je pre mna top obchod ale ta druha predajna co je na petrovianskej.. Stranku maju ale nie je to nic moc.. Alebo este obchod luna v po...tam je velmi mila pani a ta ochotne poradi
@blancheporte tam som bola pozrieť, vďaka 🙂
Ďakujem pekne za všetky rady, pojdem popozerať 🙂
V Poprade je obchod Malé Ja.... Zevraj celkom dobrý výber je tam.. ☺️
@denie111 máme anex sport, kupovala som min rok v novembri / októbri (už presne neviem) a kupovala som v predeti v Auparku 🙂
Pridávam link, ktorý kočík mám 🙂
https://anexbaby.com/sk-sk/strollers/m-type
Šváby kočíky luna
@misa2704 https://www.predeti.sk/vanicka-ku-kociku-kombin...
tento kočík má kamarátka 🙂
@denie111 zatiaľ som neskúšala, keďže sa malá narodila koncom decembra 🙂
@diaalex majú ale zas malé vaničky 🙂 našla som neonato puro poradili mi kočky tu na MK. Nový stojí teda okolo 1000€ ale od ruky som našla krásny okolo 400€ další za 600 tak rozmýšľam neodpisuju mi zatiaľ na inzerát drž prsty hehhe
Košice maderna, predeti.sk, babetkovo 🙂 aj ja sa chystám. Predeti.sk je na samom vrchu v Auparku a maderna a babetkovo keď som pozerala sú kdesi smerom k optime. Prešov som nepozerala ani