ahojte, prosím vás, viete mi poradit nejaku velku predajnu kocikov? tu v ziline to nie je bohvieco.dakujem
@bettya tiez som kupovala obidva sportaky cez e-shop, v kamnnych predajniach tu v MT, ZA je to o nicom a na nete su aj lepsie ceny
@keiko33
@zuzanockamt a ake kociky ste si kupili? za kolko asi kocik pride? ja sa neviem rozhodnut ci trojkombinaciu alebo len vanicku a vajicko a potom nejaku spratnejsiu buginku. dakujem
Ja som objednávala z internetu ...a mala som prvú trojkombináciu, ale aj tak sme si potom kúpili bertoni športák, v ktorom sa dá aj spinkať, je ľahký a skladný
@keiko33
@bettya
Ja by som urcite nekupovala cez net kocik, ktory som predtym nevidela na zivo. Obzriet v predajni kupit cez net to hej ale len tak na slepo kupovat macku vo vreci nie. Z obrazku nezistis, ako sa ti s danym kocikom naraba, nevies si vyskusat, ci ho dokazes bez problemov zlozit a rozlozit a potom ked zistis, ze zlozeny sa ti skrz 1cm nezmesti do kufra auta... 🙂
@maslenka47 no ved prave ze tu v ziline toho moc na vyber neni, takze nemozem ani skusat :D
Ja som si kočík kupila cez net, obzrela najskor v kamenej predajni. Ale pri reklamacii sa prichystaj na doťahovačky. Ja som reklamovala kočík, všetko vyzeralo ok, poslali kuriera pre kočík, ale vo vyjadrení mi reklamáciu neuznali, kočík sa mi vrátil bez madla a teraz sa len telefonicky a cez maily dohažadujem vratenie madla.. a snažim sa obnoviť reklamáciu, lebo mi vobec nevyreklamovali to čo som reklamovala..... 🙄 . je to na dlhe lakte. Takto by som išla do predajne a pekne by som si to snimi vybavila zoči voči.
@bettya v Ziline som v zivote nebola ale tak namatkovo z vyhladavania skus napr (netusim nakolko to je aktualne)
@bettya ale my v CA máme predajnu, kde nám objednajú kočík zo stránky, ktorú im tam prinesieme ukázať a ked príde na predajnu, popozeráme, ak ho naozaj chceme, kúpim, ak nie, oni ho vystavia ako tovar.... a ak sa náhodou stane, že treba reklamáciu, oni to vybavia za nás... naštastie, my sme reklamáciu nemali...
@akova
@maslenka47
@bettya no tak ja som cez internet objednavala surodenecky kocik a prisiel mi myslim do tyzdna, zalezi ci ho maju na svojom sklade, alebo na sklade vyrobcu ci dodavatela. A co sa tika sportovej verzie, my sme ju vyuzili len minimalne, viac som vyuzila osobitne sportovy alebo buginu, tie su lahsie, skladnejsie a aj sa s nimi lepsie chodi po meste.
http://www.ekociky.sk/
da sa aj na splatky 😀
@bettya my sme mali podobny problem, u nas v ZH nula bodov, obehali sme Bystricu, Zvolen a az v najmenej znamom obchodiku vo ZV, ktory som si len nahodou vygooglila sme dnes nasli taky, co sa nam paci - kupili sme trojkombinaciu, dali nam hned hlboku a sportovu cast, na vajicko si este pockame dva tyzdne, museli ho objednat, a zas pon budeme musiet ist do ZV, dobrych obchodov s detskym tovarom nie je vela, ale cez net by som kocik neobjednavala najma kvoli problematickym reklamaciam 😒
@ela2710 ahoj, prosim ta ktory je to ten obchod vo zv? dnes som len tak prebehla a zistila som, ze bambino je zrusene, teda prestahovane a kociky uz vobec nebudu mavat :( fakt ziadny poriadny obchod
@11zuzana11 ahoj, ked sme boli my pozerat v bambinu bolo tam este ale teda kocikov tam mali vystavenych len 5,tak sme sli do toho druheho, volá sa Lienka, a je na Hviezdoslavovej tusim c.3, na 32 bolo asi bambino a na 3 bolo toto, je to presne na druhej strane nez bambino len pojdes smerom dole
urcite si pozrite BUMBLERIDE kociky!My sme mali dvojickovsky,bol uzasny.....a maju perfektne variacie aj pre 1 dieta.
@ela2710 Ďakujem za typ 🙂 pojdem to obzriet!
cez net by som kocik urcite neobjednavala... je to problem pri reklamaciach a obcas aj velmi zla komunikacia z eshopom.. naposledy som si chcela objednat len vanicku na pegperego.. po mesiaci mi zavolali ze uz maju vanicku skladom, ze mi ju posielaju.. tak som tu pani poslala kadelahsie, ze objednavka bola robena pred mesiacom aze som si ju zohnala cez kamennu predajnu kde mi ju bez problemov zohnali do tyzdna a tiez mi dali tu cenu za kolko som to nasla na nete.. takze ja uz cez net neobjednavam nic...maju napisane ze vsetko maju skladom a pritom nemaju skladom nic a treba cakat... 😠
skus internetove predajne, aj ja som si kupovala kocik cez net, je tam lepsi vyber aj ceny 🙂