Ahojte, poraďte mi prosím, s akým poľským kočíkom ste boli spokojné? Bola som v obchode a čo sa týka výbavy, najviac sa mi páčila značka Bexa a Babydesign dvojkombinácie.
Ostatné má až tak nezaujali.
Viem, nie sú extra kvalitné, ale mám v pláne ho využívať len pol roka, pričom chcem skôr kvalitné vajíčko a neskôr športiak.
Hladam niečo do mesta aj ľahšieho terénu s dostatočným úložným priestorom a nafukovacími kolesami.
Ďakujem 🙂
Suhlasim. Urcite roan 🙂
Ja mám Bexu line, má šesť rokov, vajíčko využívali tri deti (moje, synovec, neter) a teraz štvrté dieťa (moje) a nič mu nie je. Hlbokú časť má teraz druhé dieťa (moje, moje) a nič poškodené - a to sme sa teda kočíkovali riadne. Akurát športovú časť sme vôbec nevyužili, to som si kúpila športiak, lebo na tejto bexovej bol popruh medzi nôžkami príliš ďaleko a dieťa ešte nevedelo poriadne sedieť a ho "zošmykovalo". Inak vajíčko a hlboký (ktorý je parádne veľký a dobre dlho som v ňom bábo mala, kým ostatné kamošky už zalamovali rukami a museli prejsť na športiak, aj keď bolo bábo malé) odporúčam všetkými desiatimi. Akurát pozor, ak máte malé auto s malým kufrom, tak tá vanička s kolieskami do malého kufra určite nevojde.
@mony12345 Dobre tomu rozumiem, že chceš mať vajíčko osobitne, nie od kočíka a potom si kúpiť hneď sportiak? Potom by som hľadala len značky, ktoré majú iba vajíčko, a možno bazarove, trojkombinácia je zbytočná.. My sme mali veľmi skladnu trojkombi, aj športová cast sa dala poskladať s konštrukciou tak, že sme sedadlovu časť nemuseli dávať dole, napriek tomu to zabralo hrozne veľa miesta v aute v kufri. Ja by som za takých podmienok, ako píšeš, do trojkombi fakt nešla.
Tiež odporúčam bazár. Za rovnakú cenu budeš mať kvalitný kočík, ľahký, dobre manevrovatelny, ešte ho môžeš potom predať a vyzerať bude tiež podľa mňa lepšie než tie lacné poľské.
@malinoismum mal nejaké nedostatky?
@brrrrrciatko hľadala som všade možne, no na to, aké ošúchané a vyblednuté, neviem či som ochotná dať 200 až 300 eur, keď nový mám za 500...
@oblecenie99 Ja píšem o dvojkombi nie troj
@c_est_la_vie len aký, mne najlepšie sadli do ruky práve tie polske
@mony12345 My sme mali Magnetico Paradise a veru, keby sa pošťastí druhé, tak neváhame a opäť kúpime ten. Topka vo všetkom - veľká vanička, príslušenstvo, nafukovacie kolesá (v nerovnom teréne super vecička), dizajn a niečo čo s ním nesúvisí konkrétne - no zohnali sme ho v mojej vysnívanej farbe. Nechcela som žiadny sivý, akých je v uliciach milión 🙂
Ja som mala Camarelo art limited a veľmi som bola spokojná. Teraz mám Bebetto a otras.
@mony12345 Za mna nedostatky nemal 🙂 Akurát športovú časť som vôbec nevyužila keďže odkedy sa dcérka naucila chodiť ona proste kocik nechcela už🙂
To ale nieje o kočíku 😅😅😅
@mony12345 ja som mala Adamex Vicco dvojkombi s gelovými kolesami, boli úplne ako nafukovacie, akurát nehrozil defekt a vajíčko sme mali Cybex, s adaptérmi mi sadlo na konštrukciu kočíka.
@mony12345 mala som bexu ideal new bazarovy a bol super..kolesa boli gelove, dedinu a teren dali ako nic a jazda nebola vobec tvrda...akurat sportova cast bola moc velka pre nas to sme potom kupovali oyster zero..nepremyslala si kupit kvalitny sportovy kociar na kt sa da dokupit vanicka?
@malinoismum tak to je potom vysnívaný kočík 😀 len v obchode nebol, tak hádam ho niekde vyskúšam ako bude mne sediet
@jankka1981 ďakujem, pozriem sa naňho 🙂
@mony12345 https://www.detskyraj.cz/kocarky-a-doplnky/navi...
Navington galeon cuba.
Odchoval asi 4 deti. Jazdil kamene, les, lesne cesty, a hlavne je kočík čo sa da hojdať. Eštw teraz služi v detskej nemocnici.
@mony12345 ja som mala Anex cross
@mony12345 Roan Bass Soft 💗