Poraďte otočný športový kočík, ktorý je polohovateľný

greta2017
17. mar 2022

Ahojte, pre mna ako kocikoveho neznalca🤷🏻‍♀️🙈 prosim odporucte mi sportovy kocik, ktory splna toto vsetko:
- otocny v smere aj protismere
- polohovatelny
- gumene kolesa
- mohol by byt odpruzeny aby nehrkotal s dietatom po nerovnostiach
- spodny kosik (alebo ako to nazvat) uzatvaratelny. Nechapem ze 99% ma tie priestory uplne otvorene🤦🏻‍♀️
- taska na madle (tu neviem ci sa to zvlast dokupuje ale vacsina co som pozerala bola bez tasky)
- cana okolo 500e
A ak by bol aj spratny a lahky nenahnevam sa ale toto nie je az tak dolezite pre mna.
Uz som sa pytala v skupine na to urcenej no nedali mi vela moznosti a aj kocikopediu tu na MK som vyklikala a presla, no radsej by som mala odporucania od vas, kto ste realny kocik, ktory by sa najviac priblizoval mojim kriteriam, pouzival. Dakujem kraasne za odpovede😊

kiki68
17. mar 2022

@greta2017 toto by splnala Emmaljunga nxt90 alebo jej este novsi odpruzeny model. Len ta cena je trosku inde. Ak chces sportak iba, tak myslim ze ta kostra je okolo 400eur a este nejako do 250 bude ta sedacka. Mrkni na babyplace.sk , ja som odtial objednavala vanicku a doplnky na Emmaljunga

pondelok01
17. mar 2022

@greta2017 valco baby snap trend ultra - je otocny, gumene kolesa sa daju prikupit, odpruzeny, polohovatelny, celkom skladny a lahky. Kosik je otvoreny a tasku si musis prikupit. Obavam sa, ze taky kocik, co by splnal uplne vsetko neexistuje. Ja som hladala celkom dlho taky podla mojich predstav (otocny, odpruzeny, plne kolesa, lahky) a potom som zistila, ze bohuzial musim spravit kompromis.

jana2518
4. apr 2022

@pondelok01 a kúpila si aký nakoniec?

pondelok01
4. apr 2022

@jana2518 no ved ten valco baby

matulka82
5. sep 2022

@kiki68 prosim a novsi odpruzeny model je ktory?