Poraďte ohľadom športového kočíka

zabina27
30. apr 2015

Chceli by sme kúpiť nejaký športiak/golfový/buginu, ešte presne neviem. Kľudne aj tu z bazáru, dokonca mám už jeden aj vyhliadnutý, ale zaváhala som - aký je rozdiel v tých sedacích častiach, keď niektoré sú väčšie, ako keby štvorcové a iné sú užšie, kratšie na sedenie. Čo je lepšie pre dieťa? Náš malý bude mať pomaly rok, ešte by mu bola asi lepšia väčšia plocha na sedenie, ale zase nechcem kupovať kočík na pár mesiacov. Máme doma 3-kombináciu, na prechádzky po meste som spokojná, ale chcela by som niečo do auta, aby to bolo spratnejšie. Ak máte aj nejaký tip, napíšte 🙂

lusinda1989
30. apr 2015

@zabina27 odporucam valco snap 4 lahky skladny a ja som max spokojna

mimik79
30. apr 2015

chicco multiway golfac, alebo Liteway tiez chicco

slnicko78
30. apr 2015

aj ja hladam. pojdeme na dovolenku a hladam skladny kocik do kufra, moznost uplneho lahu aj s podpretymi nozickami "aby neviseli dole", moznost otocit v smere a proti smeru jazdy, plna rucka, nie ako golfac... najst tu taky na bazari dost problem a aby mal vybavu: kryt na nohy, slnecnik, proti dazdu, taska.. pozerala som peg-perego pliko, ale po recenziach mi doslo ze je to labilny kocik. Chcela by som predat 3 kombinaciu, nech nam nezavadzia, ale zacinam sa k tomu stavat skepticky ze sa mi to podari...

zabina27
autor
30. apr 2015

@slnicko78 tiez chcem nieco podobne, urcite polohovatelne a s tymi nozickami - aby mu teraz neviseli, ale ked podrastie, aby si ich mohol dat na opierku, aby som o pol roka nemusela kupovat dalsi. tiez by som ho chcela vidiet a vyskusat, takze nechcem kupovat postou, no narocna som 😀
aky je vlastne rozdiel medzi sportovym a golfovym? len v tej rucke?

mimik79
30. apr 2015

@zabina27 sportovy je vseobecny nazov pre kociky, su bud golfove alebo so spojenou ruckou, golfove maju rucky dve ako golfove palice a aj sa skladaju do takej tzv palice, je dlhsi a uzsi v porovnani s kocikom so spojenou ruckou, ktory sa sklada do takeho akoby obdlznika, co sa tyka tvaru

salome51
1. máj 2015

@zabina27

my sme kúpili peg perégo switch easy drive. Je super aj na spanie. Ľahko sa skladá a zmestí sa aj do menšieho kufra auta. Sme veľmi spokojní a aj náš synček 😅

slnicko78
13. máj 2015

@zabina27 golfac ja beriem ze sa da zlozit do velkosti golfoveho vaku si myslim...este stale vyberam, lebo mame trojkombinaciu X-Lander a maximalna spokojnost, len ideme na dovolenku a potrebujem nieco skladnejsie do kufra, golfac vyuzijem fakt len asi cez leto ako zalozny kocik

slnicko78
13. máj 2015

@salome51 pls kupovali ste len teraz? lebo easy drive je super, len co som drzala uz pouzity, sami zdal strasne rozhegany :(... a inak ze v zime je trosku problem s kolieskami ked napadne sneh...tak len ci si ho uz vyuzila aj v snehu...

veronca91
13. máj 2015

My mame Britax B-motion.Gumené nafukovacie kolieska,zloženie stlačením jedného gombíka a potiahnutím a je dostatočne veľký pre našu 22 mesačnú dcérku,ktorá má 15 kg a veľkosť obkečenia 92/98.A super sme ho využili aj v zime.Na youtube je určite nejaké prezentačné video 🙂

salome51
13. máj 2015

@slnicko78 ahoj, kupovali sme ho teraz nedávno. Sme veľmi spokojní. Nezdá sa mi rozheganý. Všetko funguje tak ako má, malému sa v ňom páči a aj dobre spinká. Naozaj sme spokojní. V snehu sme ho ešte nepoužívali, ale myslím že v zime už nebudeme kočík až tak potrebovať, už teraz vydrží dosť dlho chodiť a máme ešte stále odložený ten pôvodný s nafukovacími kolieskami. Takže s použitím v snehu nemám skúsenosť 😉