Poraďte najvhodnejší kočík

sue
30. jún 2013

Verím, že ma admin nestopne, nakoľko to bude asi výlučne "egoistická" téma, ale možno sa nájde mamina, ktorá bude mať podobné požiadavky na kočík 🙂
- nie golfové palice
- priestranná vanička (pri prvom dieťatku sme mali Jané a s tým som bola veľmi spokojná)
- priestranný športový kočík + polohovateľný do absolútnej roviny
- nie trojkolka
- možnosť pripnutia adaptérov na vajíčko
- kolieska radšej klasické, nie dvojité
- využívaný bude aj v meste ale aj v teréne 🙂

ĎAKUJEM 🙂

aristka
30. jún 2013

pozri si značku Cam

sue
autor
30. jún 2013

@aristka to som pozerala, ale sú dosť ťažké a skladajú sa veľmi ťažko - vidíš, to som zabudla napísať do požiadaviek - aby bol čo najľahšie skladateľný a hmostnosť bola čo najnižšia.

ĎAKUJEM 🙂

ejuska79
30. jún 2013

ja mam gesslein F6, je super, splna vsetky tvoje poziadavky, dokona sa daju vymenit predne kolesa za velke neotocne (super ked je vela snehu), ale je podla mna tazky a po zlození velky..ale zas je pevny, velka sportova cast, tak ta velkost sa musi odzrkadlit aj na zlozenom kociku..

ifka22
30. jún 2013

Bugaboo

nintu
30. jún 2013

ja mam camarelo q12 evolution 3-kombinaciu.ja som s nim nadmieru spokojna.vanicka je velka,sportiak tiez-da sa polohovat ako chces a samozrejme vajicko co je pre mna ideal kedze chodim stale autom.sklada sa velmi lahko a aj konstrukcia je velmi lahka,predne kolecka sa daju aretovat/vypnut....a cena za kocik je super 🙂))

https://www.youtube.com/watch?v=cn-dTLnN2ME
kokorunecka
30. jún 2013

Mutsy Transporter - zbožňujem ho.. Akurát teda šporťák do úplnej roviny nejde.

leishmania
30. jún 2013

Brio go ale nenito uplny lah.

ustrachana
30. jún 2013
sonula44
30. jún 2013

mala som tie iste podmienky a vybrala som si Concord velká spokojnosť 🙂 🙂 akurát ten lah nie je úplne 100 %
ALE super pozri si ho

janamatejkova
30. jún 2013

Ja mam Tako Captiva Mohican a splna vsetky tebou stanovene podmienky. Ja som 100%spokojna.

lucikaa
30. jún 2013

Ja mam Dada Paradiso - Carino a zatial nemozem povedat nic zle. Som velmi spokojna. Splna vsetky tvoje poziadavky. Posielam link na video, aby si sa presvedcila. Je tam super popis rozmerov, skladania a celeho fungovania kocika. myslim, ze pomer kvality a ceny je super.

https://www.youtube.com/watch?v=58Q05klmZUU
ivetah
30. jún 2013

Mamas & Papas Sola

jetopravda
30. jún 2013

Určite Teutonia. Je síce drahší, ale je super.

siska53
30. jún 2013

My mame Inglesinu Magnum - trojkombinacia - z hlbokeho lahko spravis sportak a da sa kupit i s vajickom, ktore sa da pripnut i na kocikovu konstrukciu. Ma pneumatikove kolieska, klasicky rovne. Mne sa zda vanicka dost velka. Moje poziadavky uplne splnil, iny by som si ani teraz nevybrala.

siska53
30. jún 2013

No zmerala som ho, do sirky ma 28 cm a dlzka je 77cm. Pokojne sa da ovladat i jednou rukou, co ocenujem, ked jednou rukou drzim maleho. Navyse ma priestranny kosik, kde sa mi v pohodke zmesti nakup, kedze ja nesoferujem. Pokojne si nakupim, nalozim, dost sa tam zmesti. Rucka na drzanie je polohovatelna, zmestim sa teda i do nasich mensich vytahov.

siska53
30. jún 2013

A este jedna vec mi napadla - v zime som nemala problemy s nim kocikovat, dokonca i v hlbsom snehu som si poradila lepsie, nez pri dakych malickych kolieskach. Ini sedeli doma, ja som von ist mohla, hoci trosku zaberacka, prechadzku sme zvladli i v pomerne hlbokom snehu.. No ja nan nedam dopustit, mi uz teraz je luto, ked ho budeme o par mesiacov (mozno i skor :() menit. Pekne pruzi, cize aj naraz pre dieta nie je taky tvrdy, ako ked narazis na nerovnost ci kolajnice pri takom, co nepruzi ( viem to porovnat, mame i sportovy golfac, ktoremu sa zatial uspesne branim).

dolijalu
30. jún 2013

Skus pozriet Espiro Atlantik...

kiakocikovsvet
1. júl 2013

@siska53 potrebujete iba športový kočík ?

nikola1212
1. júl 2013

Ja mám Chicco trio i move a Quinny buzz a s obidvoma som bola veľmi spokojná 🙂

siska53
1. júl 2013

@kiakocikovsvet ja nepotrebujem ziadny, mam trojkombinaciu, v garazi odpociva golfac a v skrini zas stara, ale funkcna bugina 🙂

andrea142
20. sep 2013

@sue teutonia