Poraďte najdlhší kočík

nikolabulkova
29. sep 2015

Viete mi prosim poradit najdlhsi kocik hlobky aj sportovy lebo syncek ma 3 mesiace o par dni a ma uz 67 cm.

belllinka
29. sep 2015

@nikolabulkova Ved to je uplne normlana priemerna dlzka 3 mesacneho dietata. To ides menit kocik?

mojong
29. sep 2015

@nikolabulkova ahoj viem o com pises, ja som si poskusala kopec kocikov pri prvej dcerke, tiez bola dlha a aj tazka, vanicku ti moc nepomozem lebo my sme sli v 4 mesiacoch do sportiaka, zo sportovych sa uz da viac vybrat, predpokladam ze pre zaciatok budes chciet asi nejaky taky otoceny k tebe, z tych dlhsich co mi celkom padli do ruky su to znacky ako gesslein a teutonia, oni to maju fajn poriesene pre deticky aj na zimu lebo maju vlozne tasky kt su dost dlhe tusim maju kolo 90cm a su vhodne od narodenia nakolko sportovu cast vies sklopit do uplneho lahu, ak neskor budes chciet nejaky pre dieta velky ale skladny a lahko manevrovatelny kocik tak u nas vyhrala znacka baby jogger - mala som city mini 4 kolku a ozaj super,...... teraz pre mensiu dcerku mam brio go vanicka zatial ok mame rezervu aj s fusakom je to v pohode a sportiak je tiez dost velky a otocny, a este k nam pribudne dufam baby jogger city elite na neskor. dufam ze som ti aspon kusok pomohla 🙂

stratenanajdena
29. sep 2015

dnesne su naozaj kratke, dizajnovo akoze atraktivne ale velmi kratucke. najdlhsia vanicka aku sme my nasli bola peg perego paloma. a tiez sedacky (ktore mozes vyuzit uz od porodu ak mas taku tu prenosnu tasku z ineho kocika) od peg perega ktore sa daju prepnut na viacero druhov podvozkov od ich firmy.

mojong
29. sep 2015

@belllinka mozno je to priemerna dlzka 3 mesacneho dietata, ale tie vanicky na kocik akosi tomu neprisposobuju 😒

siska53
29. sep 2015

@nikolabulkova ja som mala inglesinu magnum a deti mi tam v pphode spavali aj vo fusaku v zime,kedy mali medzi 9-12.m. A aj po roku na jar a v lete.
Takze su aj kociky s normalnou vanickou. Nastastie mne sa tie moderne nepacia,tak som nemusela vymenu kocika riesit. Chvalabohi som si vybrala dobre hned,super bolo,ze som.uz mala co-to nakocikovane pri cudzich detoch a len som sa utvrdila,ze niet nad klasiku.

alietam
29. sep 2015

ja som bola spokojna s uplne obycajnym Viperom dcera decembrova tam prezila este aj druhu zimu s fusakom dekou Je sice tazky a nemotorny ale to mi nevadilo kedzed som s nou po autobusoch nechodila a ked tak tak len nizkopodlaznim a do berlinga do kufra sa vmestil nezlozeny ale uz do terajsieho auta by som ho uz nevopchala 🙂

vedorka
29. sep 2015

ja mam Hartan Topline S a ma mega velku sportovu cast, maly ma teraz 85 cm, 13 kg, 17 mes a cely celkom v pohode v lahu s uplne vystretymi nohami spi. v maloktorom kociku sa da dat babo sediet do praveho uhla, aby malo oporu pri sedeni, plus dalsie polohy. a dalej tiez kocik v ktorom sa niekolko rocne babo pohodlne vyspi cele vystrete aj s nohami.

katkakovac
29. sep 2015

Ja mam Roan marita a hlboky kocik ma 83 cm dlzku, takze mi tam maly dost dlho vydrzal. Je dostatocne priestranny, takze sa tam vosiel aj fusak. Sportova cast je tiez dost velka, maly tam dokonca vonku spaval do 12 mesiacov, potom sa uz len vozil😉

siska53
29. sep 2015

@katkakovac niet nad klasiku,vsak?

viera77
29. sep 2015

@belllinka tak toto vobec nie je normalna priemerna dlzka 3-mesacneho dietata, ale 6-mesacneho, no to by sa nam potom ake dlhe tie nase deti rodili? 😀
@nikolabulkova mame uz vyssie spomenutu Teutoniu, dlha a siroka vlozna taska, pripadne klasicka vanicka a sportova cast ma moznost sklopenia az do uplneho lahu....dodatocny predlzovaci diel super zafixuje fusak, teda miesta je v nom naozaj az-az 😉

katkakovac
29. sep 2015

@siska53 presne tak. Krasne hojdal, obrovska vanicka, stabilny. A mne sa tie moderne nepacia. Moc umeliny, prespekulovane a podla mna nepohodlne. Uz je odlozeny pre druhe, normalne sa tesim ked ho vytiahnem 😉

aljosa1
29. sep 2015

@nikolabulkova my máme 10 mesačného a máme 85 cm a 13 kg 🙂 už sme od začiatku vystriedali 4 kočíky, 2 hlboké a 2 športiaky, takže viem čo to je... z môjho zisťovania najdlhšiu ložnú plochu má cam cortina x3 (tá sa dá dať do polohy ku mamine aj od maminy) no a potom peg perego gt3, ten mame my a je uplne super. Dá sa tam nastaviť pérovanie, je dostatočne vysoký takže aj vyšší chlap nemá problém. Sme úplne spokojní 🙂

natalushka
29. sep 2015

Ahoj..ja som za Concord wanderer..sportiak jeden s najdlhsich,ale priznavam,neviem ako je to s vanickami..viem len,ze sa ich tam da dat viac typov,ale to by ti tu poradili asi skor baby vo fore wanderer,bo ja mam len sportiak..ale za ten max spokojnost

mamjka
29. sep 2015

Concord fusion mám ale len športovú časť vanička netuším ale do športovej sa v pohoďke vystrie moja malá a vmestí sa celá (má 3roky a 118cm)

siska53
29. sep 2015

@katkakovac Inglesina a Roan su takmer rovnake a perfektne! Ja som v magnumke odvozila uz 2deti a stale je super,minimalne jedno ak nie aj viac by odvozil..
Presne ako pises, velka vana,peruje,super kolesa,ovladatelna rucka, vanu prehodis do i proti smeru jazdy, velky kosik.. Sportovy som si spravial tak,ze siel dole vrchny kryt,cize opierku som mohla ovladat ppdla potreby aj v zime, sportiak i hlboky v jednom.. Parada!
A ked tu citam,komu sa co pokazilo,co ktora zhana na moderny kocik,lebo to vrzga,tam sa zlomilo,to vybledlo,musia riesit dalsi kocik... Este som nenasla prispevok,kde by sa dakomu nieco pokazilo na nasich kocikoch. Hrozi maximalne lahko opravitelny defekt..

zbbm
29. sep 2015

Ja som mala inglesinu magnum a bola super - velka, polohovatelna (vyuzili sme pri refluxe uzasne), velky kosik pod kocikom, hojda ( je perfektne odpruzena, ziadne buchanie kolesami o zem pri hojdani). Vanicka vhodna na odoberanie aj kazdy den, nakliknut sa da v smere aj proti smeru jazdy. A co mne maximalne vyhovovalo, byt som nemala zahadzany milionom vaniciek a sportovych nadstavcov - z hlbokeho sa prerobil jednoducho sportovy. Dieta mam septembrove a celu zimu sme boli vo vanicke aj s hrubym fusakom aj s dlzkovou rezervou. Na kocik nedam dopustit, je to taka vyssia stredna trieda.

brulinka
29. sep 2015

neviem co ti radili ale mam odskusane Camarelo, ma fakt dlhokansku vanicku, mala som Q12 pri oktobrovom syncekovi a bol v nej v pohode este na jar , aj s fusakom, overalom, ciapkou ale to uz chcel sediet a kukat ... vymenila som teraz pre dcerku / 3,5mes 😉 / za Camarelo Carera alebo Malaga z bazarika a kocik je uplne paradny vanicka tak isto dlhokanska verim ze potiahneme zase do jari v nej a sportaky u trojkombinacii nebyvaju velmi velke a dobre riesene, odporucam radsej investovat do poriadneho sportaka , mame Britax B-agile to je fakt velky kocik -vozi sa v nom este prilezitostne syn takmer 3r. a to neni ziaden drobcek ..

katrinka8
29. sep 2015

My sme mali Cam Cortinu (teraz je asi identické Cam Dinámico) - deti som tam mala vo fusaku v zime do 10 mesiacov 🙂 Obaja by vydržali aj dlhšie, ale už ozaj nechceli tráviť svoje kočíkové chvíle ležaním vo vaničke ako 10-mesační 😀
Šporťák sme kúpili iba teraz pri synčekovi druhý (z priestorových dôvodov skladovania, inak by som do Cam išla určite zas) - Britax B-agile. Zatiaľ je dosť priestranný (malý bude mať 2 roky a spáva v ňom každý deň vonku) .

georgia333
4. okt 2015

všetko záleží na tom koľko chceš investovať

ruahine
4. okt 2015

U nás jednoznačne pomohol Roan Marita. Teraz Ti nepoviem akú má vanička dĺžku, lebo už ju nemám doma, ale syn je ozaj dlhánik - teraz má dva roky a 97cm a v pohode sme ho v tej vaničke mali snáď do 8-9 mesiacov.
Kočík je poľskej výroby, ale kvalitný, nedám naň dopustiť. Má taký trošku retro vzhľad, ak máš také rada... A je ako malý tank - prejdeš s ním úplne všetko, aj v lese, aj v snehu... Zváž ;).

mischelka7
5. jan 2016

Ja mam Cam cortinu x3 a dcera ma 7,5 mesiaca(cca 72cm) a az teraz prechádzame na sportovu, keby nemusela byt naobliekana + fusak, tak este sa povozime v hlbokej.

lilinka77
5. jan 2016

Ja som mala cam dynamico,vanicka velka,aj sportova cast dlha.Ked som sa rozhodovala nad kupou,uvazovala som aj nad kocikom od firmy gesslein-velka hlaboka cast,priestranna sportova cast..len s tym kocikom by som nevosla do vytahu 🙂 .Treba vidiet,maju napr. V Ba na Dunajskej..

elzi04
5. jan 2016

Britax go next...dcerka ma 75cm a este stale sa zmesti do vanicky aj s fusakom 🙂

susilky
5. jan 2016

roan marita elegance,,, jedna z naj vaničiek a čo do využiteľnosti kočíka tiež nedám dopustiť, na akejkolvek trase už priam lietam s malou v kočíku a ani jeden defekt, nič, ešte aj denný spánok riešime v kočíku, pretože malej sa veľmi dobre spí a to máme už 16mesiacov

reni1512
5. jan 2016

Cam dinamico..🙂 pre mna srdcovka. Mala v nom bola 9mesiacov 😀 bez srandy, vo vanicke a do sportiaku vojde aj teraz a ma skoro 3. A aj vo vsetkom inom je uzasny.

siska53
5. jan 2016

@nikolabulkova moji sa aj ako vyse rocni zmestili do inglesiny magnum. V zime,ked mali medzi 9.-12.m.tam normalne spavali vo fusaku.. A aj po roku,ked bolo treba. Dlzku maju normalnu...tabulkovu priemernu.

zk3
5. jan 2016

@nikolabulkova no tak to by aj mna zaujimalo 🙂

kleofaszkutya
5. jan 2016