Ahojte, ochvíľku čakám dcérku a ešte stale som si nevybrala kočík ... Potrebovala by som hlavne- ľahký,(bývam na strmom kopci) nejaý jednoduchší a praktický ( pred tehu som mala len 45kg takže som dosť drobna) aby nebol drahý, tak do 200 eur, a asi len hlboký...športový si kupim neskôr... PoraĎte prosím niečo....
@ivetbal Akože nič proti, ale tento kočík teda rozhodne nie je lahký a tlačit do strmého kopca by som ho nechcela.
My sme tiez hladali lahky a mame camarelo malaga, ma 8 kg.
jednoznacke treba zajst do obchodu s kocikmi a vyskusat si ako sa ti budu jednotlive kociky "tlacit", treba zvazit ci ho budes pouzivat denne na vozenie po vonku ci na nakladanie do auta a preto ma byt lahky ci len na zimu a na jar uz budes kupovat sportovy a potom ti je to uplne jedno aky na tych 5-6 mesiacov kupis (hlavne lacny nech do toho nevrazis tolko penazi) do akeho terenu ci asvalt, ci dlazba, ci neupraveny teren na dedine... podla toho kolieska ci chces vyhrkat dieta v kociku ci chces aj s popruhmi aby ti do strmeho kopca nevypadlo z kocika.... najprv treba zvazit toto az podla toho hladat kocik - tot moja skusenost niekolkorocneho tlacenia kocikov 😉 😉 napis konkretnejsie a potom ti mozu maminy radit presnejsi typ kocika
no potrebujem tak do 200 eur, budem ho použivať každy deň, na asvalt, ale aj neupraveny teren a hlavne do kopca a to som ani nevedela ze vanicka existuje aj s popruhmi...do auta ho asi nakladat nebudem, ale do autobusu asi ano..
Treba nazrieť do inzerátov, možno by sa ti hodilo niečo takéto http://deti.bazos.sk/inzerat/40651482/Kocik-Peg...