Poraďte ľahko skladateľnú trojkolku

katkanova
30. dec 2012

ahojte, viem ze tem o kocikoch je tu milion, ale potrebovala by som poradit dost konkretne - hladam totiz kocik trojkolku, ktora sa nerozsype pri prvej jame v chodniku, da sa zaroven lahko zlozit a nie je prilis tazka, idealne s moznostou toho aby dieta bolo otocene na maminku. je nieco co splna vsetky tieto poziadavky?

katkanova
autor
30. dec 2012

este by som dodala - zatial som uvazovala nad quinny buzz xtra, ktory splna vsetky poziadavky okrem toho ze vraj hrkoce a tereny vobec nezvlada dobre - takze idealne by bolo nieco presne ako tento len s lepsimi kolieskami. ta poziadavka aby dieta videlo na mna je dost dolezita...

smutnuckaaaa
30. dec 2012

Ahoj quinny zapp extra

katkanova
autor
30. dec 2012

@smutnuckaaaa a mas ho ty? aky je v terene? neplanujem ho nosit do lesa, ale vela ludi sa stazuje ze hrozne hrkoce, ako sa sprava na beznych cestach? hrkoce naozaj az tak velmi? da sa manipulovat ok?

henikav
30. dec 2012

ja mam quinny buzz s velkymi kolesami 4rmi a je super, sice bol este iba na skusobnej jazde je vpodstate tiez ako trojkolka , vpredu ma sice 2 kolieska, len podla mna stabilnejsia https://www.modrykonik.sk/fotoblog/henikav/albu...

katkanova
autor
30. dec 2012

@henikav problem je v tom ze ja to hladam pre mojho 1.5 rocneho lenivca - ta sportova cast co k tomuto patri je len do 3 rokov, zatial co quinny zapp xtra az do 4 - idealne by asi bolo mat podvozok z buzz a sedatko so zappu 🙂

smutnuckaaaa
30. dec 2012

@katkanova ma ho znama moja ....chvali ho nestazuje sa je to kocik do mesta.....vsak ho ma takmer kazda druha mamina....alebo skus babypoint moon...kukni na nete.....podla mna oba su super🙂

katkanova
autor
30. dec 2012

len preto sa bojim lebo u nas v meste su kocky a kym tam clovek dojde, tiez narazi na vselijaky teren... a ten babypoint je co? google mi ho nenasiel, nemas daky odkaz? dakujem

smutnuckaaaa
30. dec 2012

Babypoint mark.....daj si to do gooogle a uvids.....tu aj troj aj stvorkolesove