Chcela by som sa spytat, ci mi neviete niekto poradit s vyberom kocika.Hladam nejaky okolo 50 - 60 eur, aby bol na styl golfoveho a hlavne chcem nejaky do 20-25 kg...vsade na strankach nachadzam len nejake do 15kg alebo pre pol rocne deti....a pritom s takymi obycajnymi kocikmi vidim mamicky aj s 3 rocnymi detmi...je to surne pretoze ked niekam ideme nemozme ten velky vtrepat do auta...
@crazy55555 - kocik do 25kg musi byt stabilnejsi a kvalitnejsi, ani z druhej ruky podla mna za tu cenu nezozenies.
chcela by som skor novy ako pouzity...ja sa v tych golfovych nejako nevyznam...mala ma 10 kg a chcela by som ho vyuzit nie len toto leto ale aj nabuduci rok.a na niektorych strankach (na väcsine) pise len vahu kocika a vobec nepise do kolkychkg...tak uz neviem podla coho sa mam orientovat...podla OKA??? :D
@crazy55555 Načo až do 25 kg?? Dieta snad nema v troch rokoch 25 kil...
kukni www.mimiaukcie.sk, tam sa casto drazia kociky za dobre ceny
@crazy55555 - za rok ti mala nepriberie viac ako 5 kil! Dvojrocne 15kg dieta ani nepoznam.. nas bude mat tri roky a ma 13 kil a v roku mal 9,66...
@crazy55555 http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa... my máme tento a som maximálne spokojná a v zoo som v ňom videla sedieť aj trojročné deti
Malá ti už druhý rok nebude toľko priberať ako v 1. roku života. Golfáče sú väčšinou do 15-18kg. Sú aj do 25 ale také podľa mňa do 60€ nekúpiš a už vôbec nie nový..
http://www.4mama.sk/sportove-kociky/cam-flip-20...
mne sa tento velmi paci
@crazy55555
nemusime kazda mat 200 eurovy znackovy golfac... ja mam Quatro mini a stal 70eur..
da sa kupit aj novy za 50eur pre mamicku, ktora si fakt nepotrpi len na modernej znacke
no tak ja neviem presne ze kolko take 3 rocne dieta vazi ...lebo mne bolo divne ze pisu do 15 kg a na nejakej stranke pisali do 25kg...a boli fest drahe ..tak preto sa informujem 🙂
@anjelicek26 malá mala 5.5 rok 82cm a 12,65 kg 🙂 Do dvoch rokov bude mať možno cez 15kg ale je pravda ze už tak nebude priberat lebo to vybeha 🙂
@crazy55555 25kg???? moj 9 rocny syn ma 26kg, a 4 rocna dcera 16kg.....tolko za rok urcite nepriberie 😕 (teda ak sa nebude prejedat, alebo nema zdrav problem).
@crazy55555 mozno sa mylim ale myslim ze golface do 25kg su skor pre postihnute deticky co ich budu potrebovat dlhsie, pre bezne zdrave dieta klasicky golfac do 15kg v pohode postacuje...
V styroch rokoch ma priemerne dieta 18 kg, je to sice individualne, ale viac asi nebude mat. Ja si myslim, ze aj tak uz take velke dieta nechce byt v kociku, takze v pohode tych 15 kg staci. 25 kg to uz je riadny skolak 🙂
@crazy55555 www.ekociky-px.rtrk.sk tu by si mala najst co potrebujes a lacne 🙂 😎 😎
@gretka2 - ved to, nasa takmer 7 rocna nema 19 kil 😀 😀 😀 😀
jezismaria ved vravim neviem kolko maju take deti aj ja som sa tomu cudovala ze tak na jednej stranke pisali...tak klud sa mi tu niektore nevysmievajte...nie som 3 nasobna mamicka 😝
@crazy55555 my mame kocik phil&teds, ten je surodenecky, ale da sa vyuzit aj pre jedno dieta, moj 3,5 rocny a ma 16,5kg,tento kocik je do 25kg, takze ho este dlho vyuzijem, rad sa v nom vozi 😉 pouzity sa da kupit aj za 150 eur, ale je dost velky a masivny, ale to asi aby zvladol tie kila...
to pouzity ?