Poznáte nejaký dobrý kočík? Mám takú predstavu, že aby vydržal aj druhé dieťa, bol i bezpečný, ľahko ovládateľný a kolieska ,aby nedostali defekt.
@skoupilka1 no len škoda že dosť drahý jedine kúpiť použitý
@uzanka16 no veď totok, že naozaj dobrý a kvalitný kočík, s ktorým budeš naozaj spokojná nie je lacná záležitosť. Videla som ale aj tu na bazári Wandereri a v super cene oproti novému. Inak dosť chvália aj Jané slalom pro. No ja 3-kolky moc nemusím.
Treba si urcit, co od kocika ocakavas, ci chces mestsky kocik (len po chodnikoch) alebo by mal zvladnut aj nejaky teren. Za seba odporucam znacku Bebe Confort, mame dva kociky (Elea a Loola Up) tejto znacky, oba vydrzali aj zle zaobchadzanie. Elea ma vacsie kolieska a teraz sa robi s lepsim odpruzenim nez ma nas starsi model. Loola Up je cisto do mesta, odpruzena, super skladna do kufra auta. Na obe pasuje vanicka Windoo plus, ktora sa da pouzit do auta ako autovanicka a bola testovana v Adac testoch (dopadla najlepsie z testovanych vaniciek vobec). Eleu sme kupovali ako druhy kocik - k mojim rodicom - este pre prveho syna a vydrzala aj pre mladsiu dcerku. Loolu sme kupovali cisto novu pre dcerku, kvoli skladnosti do auta, teraz ju planujem predat, pouzivame viac iny kocik pre dve deti. Bebe Confort vyraba este aj kocik trojkolku do terenu.
@skoupilka1 no 3 kolky istotne nechcem
@uzanka16 sportovu cast Loola Up som kupila z Amazon.it za 240 Eur aj s postovnym. Vanicku sme kupili z druhej ruky, stala do 100 Eur, autosedacka bola tiez z druhej ruky za 20, obe pouzivane jednym babom. Eleu sme kupovali z druhej ruky, stala vtedy do 200 Eur, bola jazdena 5 mesiacov v super stave. Inak za seba odporucam kupit sportovu cast novu, aby si mala novy nejazdeny podvozok, a hlboku vanicku (pripadne aj s autosedackou) dokupit zvlast z druhej ruky. Jedno babo definitivne vanicku nezoderie a ty usetris kopu penazi.
Cocncord Wanderer, Concord Fusion - veľký, priestranny, ľahko ovladateľný, odľahčená konštrukcia, parádny. 😉