Ahoj prosím poraďte prosím nejaký kvalitný a teplý fusak do hlbokej vaničky re decembrové novorodeniatko. Pri prvom bábätku som mala taký jednoduchý s ovčím rúnom, ale musela som baliť ešte aj do deky a plno vrstiev obliekať. Nakoľko mám malý rozdiel medzi deťmi nechcem aby obliekanie trvalo celú večnosť, preto hladám niečo fakt teplé, že šupnem do overala a do fusaka a viem, že bude fajne teplučko. Veeeeeľmi pekne ďakujem vopred za každý komentár a vyriešenie mojej dilemy.
Mali sme Emitex. 👍 Taký, že sa spodok dal odzipsovat a tým pádom skrátiť pre malé bábätko alebo neodzipsovane, teda predĺžené pre väčšie batoľa. Využili sme ho v hlbokom aj športovom kočíku. Dcérka tiež bola zimné bábo.
Si ma trošku zaskočila s tym fusakom z ovčieho runa že si ešte tolko obliekala 🙂 nakoľko aj my ho máme a malú davam ešte do overalu a tak do fusaku 🙂 ale nemam zatial pocit zeby jej bola zima ci to po case bude ? 😬
Mame kupeny emitex combi, nech sa vyuzije aj neskôr..
@martinasz13 tiez mame emitex a vyuzivam ho uz pri druhom dietati kedze sa da upravit na 2 velkosti.
@miska_mysicka mam rastuci fusak s ovcim runom. Spodok sa da odzipsovat. Dlzka od hlavy je 100 cm. Ak odzipsujes, menej. Vellmi teply za 15 eur.
@smejko25 mam aj ja z ovcieho runa a malemu veru zima nebola,narodeny vo februari,dala som ho do overalu a do fusaku a pohoda.a teraz ma 10m,pancuchy,zateplene nohavice,body,tensi svetrik,vetrovka,rukavice,ciapka a capackove cizmy a uplne mu to staci😉
@ludkka0407 dakujem 😁 ja som mala straaasnu dilemu aky fusak kupit 😁😁 a stale mam trosku obavy ci neni malej zima lebo ja neviem seba poriadne obliect do zimy 😂😂
@miska_mysicka ahoj, ja mám tiež len obyčajný emitex a ani nie je ovčie rúno, v pohode stačí overal, fusak a prípadne ešte prekryť dekou a nemalo by dieťatku byť zima. Však nechodíš von v -15 stupňoch.
@martinasz13 Dobrý deň, prosím Vás nemáte reálu foto vo vašom kočíku ako na živo vyzerá fusak? Ďakujem pekne 🙂
My máme tento už 2. zimu, tiež sme z decembroviek akurát budeme mať rok a stále sa tam zmestí a to má 80cm dcérka 😃 a majú ho teraz aj v zľave.