Poraďte krásny, štýlový a perujúci kočík

axaris
20. okt 2013

Prosím, poraďte mi nejaký schopný a pekný kočík. Bývame v malom meste, kde ulice niesú hladké ako podlaha v nákupnom centre, kam bol asi náš kočík Concord Fusion určený. Má tvrdé kolieska, čiže keď prejdem po malej jamke, dcéru strháva zo spánku.... Chcela by som nejaký štýlový, na ktorom sa dá vyblázniť s doplnkami ako napr. Stokke, ale s nafukovacími koliečkami, alebo s odpružením. ďakujem za rady 🙂

zuzana76
20. okt 2013

pozri Peg perego alebo Inglesina

zuzi0110
20. okt 2013

Ja ti odporúčam Bebe confort High Trek! Je perfektný. My sme s ním chodili aj do lesa aj som s ním korčulovala. Je to 3-kolka a má aj ručnú brzdu 🙂 francúzska výroba

marisk
20. okt 2013

@axaris inglesina classica, naaadherny. Akurat dost tazky a nemam ho! :( nezmestil sa do vytahu. Mame hartan, tam sa s doplnkami da vyblaznit az az, ale neperuje...

siska53
20. okt 2013

@axaris a co inglesina magnum? My mame cerveny a zmesti sa i do vytahu, kedze rucka je polohovatelna.

teegreen
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zlatat
21. okt 2013

Brio Go 2013 je krásne odpružený - aj predné aj zadné kolesá ... a pri ňom sa tiež dá krásne vyblázniť s doplnkami 🙂

katkaromi
21. okt 2013

@axaris Concord wanderer-pruzi este trochu lepsie ako Brio

siska53
30. okt 2013

A co tento? Listovala som casopis z minuleho roku. Jedine, co nevidim, ci sa da nastavit aj vyska rucky, ale to sa da zistit. Teda,ak si si uz medzitym nevybrala. 🙂

michaelamilan
30. okt 2013

My sme mali Roan Marita a musím povedať že maximáááálna spokojnosť!!!!!! ale s doplnkami sa s ním veru nevyblázdniš.

arletty
30. okt 2013

a my mame taky 🙂 no rucka sa neda nastavit, ale som vysoka 179cm a je mi pohodlny 🙂 a peruje az moc hee, ze musim davat pozor na jamky a hrbolceky 🙂 ale na dedinu fajn

tatijiana
6. nov 2013

@arletty je nadherny, kde si ho kupila 🙂

m_ij_ka
6. nov 2013

inglesina

linibini
6. nov 2013

my máme Roan Marita Prestige, ako na obrázku, maximálna spokojnosť, krásne hojdavý, prejde všetky hrbole, cena super, veľká vanička, akurát za nevyblázniš s doplnkami 😵

merise
4. feb 2015

@katkaromi poprosim info, mali ste concord wanderer? dobre pruzi, hojda ako tie klasicke velke kociky? boli ste s nim spokojna, uvazujem nad Bri go al. C.Wanderer.dakujem 😉

monika333slov
12. feb 2015

@merise ja som riešila teraz to isté a teda naživo je to najlepšie. Pozri si ich ja som si vybrala Britax go next a viem že budem veľmi spokojná. Je úžasný, kvalitný a má perfektne vychytavky. A materiál ani nehovoriac, vanička veľká s obrovskou clonou na leto aj zimu perfektne sa skladá, čo ja oceňujem najviac, keďže budem často chodiť autom,je perfektné odpruženy q ešte aj tak hojda mierne. Veľký kôš na nákupy, veľa vackov pre drobnosti.

monika333slov
12. feb 2015
merise
12. feb 2015

@monika333slov dakujem pekne za nazor, Britax Go som si uz v predajni pohojdala, je uzasny, este by som chcela vyskusat concord wanderer 🙂