Poraďte kombinovaný kočík s väčšími kolieskami

robertinkanasa
25. aug 2017

Prosím o radu pri výbere kombinovaného kočíka v cenovom rozpätí 500 - 800,- Eur. Hľadám kvalitu, kočík, ktorý vydrží poprípade i pre ďalšie detičky (rok výroby 2016, 2017). Určite s väčšími kolieskami a košíkom, ktorý by mal byť i ľahko prístupný. Športový kočík by sa mal dať do vodorovnej polohy a použiť v oboch smeroch jazdy a s nastaveniami i pre nožičky.
Gúglim jedna radosť, ale tých značiek je milión a ja poznám len Chicco, Cam a Pegperego...viete poradiť aj iné osvedčené značky cenovo dostupné (500 - 800,- Eur). Ďakujem.

robertinkanasa
autor
25. aug 2017

@xxxxxnnnnn ďakujem, ale to sú všetko už staré, niekoľkoročné a myslím si, že už neaktuálne diskusie....hľadám nejaký tohtoročný, resp. minuloročný model kočíka...určite sa za toľké roky už aj kvalita a dizajn v oblasti kočíkov posunuli na iný level 🙂

tiumen
25. aug 2017

@robertinkanasa Britax affinity, Anex cross atď atď.. kukni môj blog - a úplne prvý album čo mám s kočíkmi a pokukaj (len ceny tam nemám, vačšina sú kombinované)

nikaluk
25. aug 2017

Ja predavam uzasnu 2 kombinaciu kupenu v lete 2016. Velke kolesa, sportiak az do uplneho lahu, velka strieska proti zlemu pocasiu. Kuk moj bazar 🙂

vodavodickova
25. aug 2017

Teutonia.Skvely kocik.

nanika11
25. aug 2017

Teutonia je top, ale asi je nad tvoj cenový limit. A ešte zn. Geslein, ale asi tiež nad. Ale obidve značky sú nemecký výrobca, vysoká kvalita. Ja sa budem určite rozhodovať medzi týmito. Teutoniu som mala pri druhej dcére a maxim. spokojnosť.

katy86
25. aug 2017

Ahoj, ja som kupovala prvý kočík pred rokom a vybrali sme Jané Crosswalk. Je to trošku nad tvoj rozpočet, no na zimu bol super. Trojkombinácia nás vyšla na cca 860 eur. My sme boli spokojní najmä s vaničkou, keďže synček (narodený v októbri) tam bol super chránený pred zimou, vetrom a snehom. Otvor medzi vaničkou (plastová a dobre vystužená) a strieškou je malý, takže aj pod strieškou mal trošku teplejšie a mohli sme chodiť vonku aj keď boli silnejšie mrazy a drobec nebol ani raz chorý. Do vaničky som dala fusak, počas nižších teplôt aj deku a malého som vôbec viac neobliekala. Mal na sebe iba tenký bavlnený overal na spanie a vždy som ho vyberala z fusaku teplučkého. A to som až mala výčitky, keď som videla u pediatra na poradni, ako sú ostatné detičky naobliekané v kočíkoch... Podvozok bol tiež dobrý na zimu a aj so snehom si poradil celkom dobre. Športový kočík je možné dať do vodorovnej polohy, nakliknúť do oboch smerov a aj nožičky sa dajú polohovať. Nevýhoda je však vyššia hmotnosť, samotný podvozok má tuším okolo 10 kíl a keďže každý deň aj niekoľkokrát prevážam kočík v aute, tak som chcela niečo ľahšie a kúpila som si aj Bugaboo Cameleon3.

nikolahrozna
4. nov 2017

Ahoj. Pozri sa na https://premamicky.eu/kombinovane-kociky/....mozno ti to pomoze a ziskas potrebne informacie

nikolahrozna
11. nov 2017

Opravujem link...ten predchd,ajuci je nefunkcny ... https://premamicky.eu/kombinovane-kociky/

pehavcek
11. nov 2017

Ahok ja ti skusim poradit inak. Teda co mne pomohlo. Po mesiacoch googlenia sme sa vybrali a prekutrali obchody krizom krazom. Povedala som co cca hladam a v kazdej predajni mi kociky poriadne popredvadzali a podla toho sme potom kupili. Kazdy ma ine predstavy. Ja som s kocikom velmi spokojna ale viem, ze su maminy ktorym by nevyhovoval napr preto ze strieska je z materialu, ktory sa krci. Alebo, ze na strieske nie je rucka na prenesenie vanicky. Ale ma velku vanicku, pruzi perfektne a strieska sa da paradne stiahnut, ze dieta je zakryte. Cize splna prioritne veci, ktore som chcela.Neviem ci som poradila ale mne najviac dalo to, ze som si tie kciky v predajnach poriadne poskusala

fdenisa
11. nov 2017

Ahoj ja som mala pri prvom dieťati Hartan a pri druhom teutoniu. S teutoniu som bola spokojnejšia.

robertinkanasa
autor
11. nov 2017

@pehavcek presne to sme urobili...zbehli sme do BB (predajňa - predeti), kde bola veľmi milá predavačka, všetko mi povysvetľovala, poskúšali sme a nakoniec sme odchádzali s úplne iným kočíkom, ako som si na nete vyhliadla....ešte mali zrovna aj 30% zľavu na každý druhý výrobok, tak sme aj dobre obišli...

lussyxy
11. nov 2017

Mala som tri kociky.casuaplay S4 (uz by som trojkolesovy nikdy nechcela),quinny buzz ten sa mi pri druhom dietati rozpadol a to som ho pouzivala len vnutri ked som ho uspavala.tiez som chcela obojsmerny ale myslim ze to nebudes pouzivat.ten qinny bol a ziadne vyhody som nevidela.treti CONCORD FUSHION NAJLEPSI VELKY PRAKTICKY ZA MNA TOP

pehavcek
11. nov 2017

@robertinkanasa Tak som rada. Verim, ze budete spokojni 😉

deedol
11. nov 2017

@robertinkanasa napises prosim, aky ste nakoniec vybrali? tiez to budeme v najblizsej dobe riesit a navyse potrebujeme taky, aby sa tam v zime 2018 zmestil polrocny krpec... 🙂

robertinkanasa
autor
13. nov 2017

@deedol Petite&mars Vario blue, veľmi ľahko ovládateľný, ľahko skladovatelny, po zložení nezaberie veľa miesta.... Odporúčam obchodík PRE DETI, kde si ho môžeš odskúšať a dobre poradia (aspoň teda v BB) 😀

deedol
13. nov 2017

@robertinkanasa Dakujem za info 🙂

veronka_k
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
andrejka_l
Odpoveď bola odstránená
Zobraz