S akými kočíkmi máte najlepšie skúsenosti? Kombinovaný aj s autosedačkou, ktorá sa dá nakliknúť na konštrukciu kočíka. Cena komplet zostavy novej do 500 Eur. Ešte 2 podmienky - obaja s manželom sme vysokí, nad 180 cm, takže aby sa pohodlne tlačil. A druhá vec - uprednostňujeme rúčku spojenú, nie typ golfáčov. Uvítam aj rovno link na obrázok Vášho obľúbeného kočíka. Bábätko čakáme na jar. V´daka 😀
http://www.vasekociky.sk/vasekociky/eshop/1-1-K... ja vyberam a asi aj vyberiem odtialto siroky vyber a najlepsie ceny zatial sa rozhodujeme medzi http://www.vasekociky.sk/vasekociky/eshop/1-1-K... a http://www.vasekociky.sk/vasekociky/eshop/1-1-K...
@adeli79 za sumu ktorú uvádzate, kúpite už veľmi dobrú trojkombináciu,
najprv si vyberte typ konštrukcie, doporučujem aby bola vysoká, veľkosť vaničky, typ kolies a nakoniec farbu, pre dieťa je dôležité aby bol odpružený, dostatočne priestraná vanička
Ahoj, urcite ti odporucam kombinovany kocik. Ja som si ho kupila v kombinacii s vajickom.celkove prevedenie je úžasné...lahko skladny.prepravitelny.super kolieska.dobre nastavitelna rucka. https://premamicky.eu/kombinovane-kociky/ ..tu si mozes pozriet vsetky potrebne parametre a info k vyberu toho najvhodnejsieho.
Výber kočíka je fuška neverila som, no zistila som aj ja sama.
Na nete som bola denne,hľadala som no nenašla som čo som chcela. Čo bolo cool to bolo drahé, alebo ťažké, alebo by zabralo celý kufor v aute.
Nakoniec vybrala za mňa matička príroda 😀 Net nepomohol tak som vyrazila do mesta, reku v kamennom obchode omakám, vyskúšam. Bola zima, snehu dobreže nie po pás, parkoviská plné, resp. neodhrnuté. Moje bruško sa ledva pomestilo za volant, bolo asi mesiac pred pôrodom. Unavená som zašla do prvého obchodu. Ubolené nohy, chrbát, hneď od dverí som vysypala čo potrebujem, že lacný, pekný, kombinovateľný a ľahký a farby pre dievčatko.
Personál sa len usmial a začali sme vyberať. Čo bolo podľa mňa cool bolo drahé ☹ , čo bolo kombinovateľné malo gíčové farby a pod. Rezignovala som, že to vzdám a kúpime až po pôrode. Vtedy som zbadala jeden v kúte. A ten ? No to je chlapčenský a golfové palice 😝 Presný opak toho čo ste chceli.
Kašlem na to, že chlapčenský sem s ním. Bol ľahký, mal jednoduché zaklapnutie a z hlbokého bol razom športový či vajíčko. Zložený zaberal málo miesta, mal pršiplášť a bezpečnostnú základňu do auta pre vajíčko. Farba nič moc no vtedy my to už bolo jedno. Otáčateľné kolieska, jedným prstom som zmenila smer kočíka. Bomba bola som spokojná vtedy a aj dnes . Ale podľa mňa vždy nájdeš nejakú chybičku či hneď či časom. My sme boli na 95% spokojní. Tých 5 % robilo to, že hlboký kočík bol dosť široký na malé bábo v lete prípadne v zime do fusaka, no keď už išla druhá zima a malá bola väčšia a už sme mali zimné oblečenie, otepľovačky tak fusak sa už nemesil. Rovnako tak do športového kočíka a malé kolieska sa u nás v žiaľ neodhrnutom snehu zabyly hneď snehom a nešlo s nimi hnúť. Vtedy som snívala o kočíku s veľkými nafukovacími kolieskami, manžel zohnal sánky a opierku a malá bola spokojná a ja tiež. No od marca do októbra by som náš kočík nemenila za nič iné na svete.
😀 Mám ho aj v inzerátoch.
Kamošky majú rôzne kočíky, klasické, nafukovacie kolesá, pevné kolesá a každá znich by na tom svojom niečo menila
takže všetko má svoje za a svoje proti. Mne pomohlo to, že som si vyskúčala ten kočík pred kúpou zložiť, rozložiť, prejsť sa sním, rozobrať ho a zasa zložiť... inak vďaka personálu v BB
😀
😀
Určite by som na tvojom mieste riešila toto:
1. Koľko času budeš tráviť s bábom v kočíku vonku a hlavne v akom ročnom období.
2. V zime musíš dieťatko riadne obliecť, dať deku či fusak a aj tak by tam malo mať dosť miesta.
3. Používaš auto? Tak by mal byť skladný a nezaberať celý kufor auta.
4. Ver tomu, že po čase ho musiš oprať, pýtaj sa či je prateľný a pri akej teplote ?
5. Aký je tam systém zabrzdenia kolies ?
6. Čo je vo výbave : v lete moskytierka, pršiplášť, dáždnik, nákupný košík, držiak na fľašku a pod....
7. Polohovateľnosť - pohodlie pri ležaní a sedení !!!
8. Bezpečnosť !!!! pásy v kočíku som na začiatku ofrflala no keď začala neskôr malá vyliezať z kočíka a mohla som ju pripútať a nikam nemohla újsť či brať tovar z regálov v obchoďáku bola som im vďačná a najšťastnejšia mamina na svete 😀
PS: Veľa zdaru vo výbere, určite nájdeš veľa tipov no musíš si vybrať ty aby si potom mohla nadávať len a len na seba a nie na iných, prípadne sa chváliť ako si bola šikulka pri výbere 🙂