Poraďte kočík so širokou vaničkou

katkas114
19. jún 2015

Ahojte , neviem nájsť takýto kočík s dostatočne širokou vanickou pre novembrové dieťatko , čiže v ňom bude celú zimu a mali sme vybratý peg perego book lenže aj keď je tam vanicka navetta xl tak sa mi zdá , že v tom bude akurát pár týždňov . Prosím poraďte mi s čím máte skúsenosti alebo aký budete používať zimné maminky 😊

ancsika11
19. jún 2015

ahoj, ja som bola veľmi spokojna s Jané vaničkou. Mame júlovčiatko, čiže do zimy bolo babo ešte väčšie, a používali sme vaničku do 7.mesiaca spolu s fusakom. Bolo aj veľké aj teplé(nejako fajne izolované)+ sa dala použiť aj ako autosedačka.

siska53
19. jún 2015

@katkas114 neblbni,ved to bude novorodeniatko! Ja som mala jarne deti a v zime,ked mali 9-12m.sol ich v pohode v hlbkom kociku odvozila aj vo fusaku..mala som.ingeslinu magnum..uplna pohodka..

veronikasa
19. jún 2015

Ja mam espiro enzo evo a zmestil da mi tam fusak aj spanielska deka. Podla mna je to jedna z najvacsich vaniciek.

margarita
19. jún 2015

moja sa narodila vo februari, ale neskoro zacala sediet, takze v kociku bola este ako 8, aj 9 mesacna, vo fusaku a to bola velke dieta, vyse 4kg. surodenci podobne.
mame Hartan VIP XL.

zuzkagu
19. jún 2015

@katkas114 ja mám navettu pre septembrové nachystanu. V albume mám fotky s babikou v navette. Ma 65 cm a je tam fotka vo fusaku a v deke. A miesta celkom dosť. V 5 mesiacoch uz dieťa nebude veľmi chcieť len ležať ale aj okukovat svet okolo tak pôjde do sportiaku s polohovanim

martinka13
19. jún 2015

Jane, ale buď 2008 alebo 2015. Malý sa narodil 1.1. Ako 4 ligový.bez problémov. Teraz máme nuna ivvi, mala narodená 28.12. 3860g. Vo vanička do konca mája. Tiež super.

zeytin
19. jún 2015

Jane ma jednu z najväčších vaničiek. Tiež som ich "merala" pred pôrodom, mám augustovú, tak aby mi vydržala vo vaničke aj v zime a úplne v pohodičke aj s fusakom a to moja malá nebola až taká "malá" 😀

katkas114
autor
19. jún 2015

Ďakujem za odpovede , skúsim pozrieť ešte

brrrrrciatko
20. jún 2015

skus este aj camarelo

inffinity
20. jún 2015

@katkas114 ja mam jednu junovou a druhou novembrovou a uzasne velikou vanicku ma jedo bartatina 🙂 junova se vozila do 10mesicu se zimnim pytlem..a druha do vcera bude mit 7m ale je leto tak uz sem dala sportak ..

yannalendy
20. jún 2015

Ja mam navettu vanicku a presne tiez peg perego, mala sa narodila zaciatkom novembra a do konca maja som ju v pohode v tej vanicke mala....a to nie je ziadna krpka, skor vacsia babizna...ma cca 70 cm a cez 8 kg uz 🙂

katkas114
autor
23. jún 2015

Nakoniec sme sa rozhodli pre peg perego