Ahojte , neviem nájsť takýto kočík s dostatočne širokou vanickou pre novembrové dieťatko , čiže v ňom bude celú zimu a mali sme vybratý peg perego book lenže aj keď je tam vanicka navetta xl tak sa mi zdá , že v tom bude akurát pár týždňov . Prosím poraďte mi s čím máte skúsenosti alebo aký budete používať zimné maminky 😊
Ja mam espiro enzo evo a zmestil da mi tam fusak aj spanielska deka. Podla mna je to jedna z najvacsich vaniciek.
moja sa narodila vo februari, ale neskoro zacala sediet, takze v kociku bola este ako 8, aj 9 mesacna, vo fusaku a to bola velke dieta, vyse 4kg. surodenci podobne.
mame Hartan VIP XL.
Jane, ale buď 2008 alebo 2015. Malý sa narodil 1.1. Ako 4 ligový.bez problémov. Teraz máme nuna ivvi, mala narodená 28.12. 3860g. Vo vanička do konca mája. Tiež super.
Jane ma jednu z najväčších vaničiek. Tiež som ich "merala" pred pôrodom, mám augustovú, tak aby mi vydržala vo vaničke aj v zime a úplne v pohodičke aj s fusakom a to moja malá nebola až taká "malá" 😀
Ďakujem za odpovede , skúsim pozrieť ešte
skus este aj camarelo
@katkas114 ja mam jednu junovou a druhou novembrovou a uzasne velikou vanicku ma jedo bartatina 🙂 junova se vozila do 10mesicu se zimnim pytlem..a druha do vcera bude mit 7m ale je leto tak uz sem dala sportak ..
Ja mam navettu vanicku a presne tiez peg perego, mala sa narodila zaciatkom novembra a do konca maja som ju v pohode v tej vanicke mala....a to nie je ziadna krpka, skor vacsia babizna...ma cca 70 cm a cez 8 kg uz 🙂
Nakoniec sme sa rozhodli pre peg perego
ahoj, ja som bola veľmi spokojna s Jané vaničkou. Mame júlovčiatko, čiže do zimy bolo babo ešte väčšie, a používali sme vaničku do 7.mesiaca spolu s fusakom. Bolo aj veľké aj teplé(nejako fajne izolované)+ sa dala použiť aj ako autosedačka.