Baby poradte mi kocik pre nizku zenu bezovej farby, cenovo zlata stredna cesta. Paci sa mi Venicci, viete mi este okrem toho poradit nieco ine? Diik🙏🏻
@diaszoky Ja som tiež nízka a my máme easywalker harvey2. Priateľ je vysoký ale kočík má teleskopicú rukoväť takže nám to vyhovuje.
@diaszoky Joolz
@diaszoky pri prvom, druhom a tretom dietati, som mala Camarello Sevilla, polsky kocik, ale mal nafukovacie kolesa, jazda makka, presiel aj sneh a teren poza panelaky, kde bola hrbolata polna cesta, casto s blatom.
Pri stvrtom mam Espiro bueno, kolesa gelove, jazda je tvrdsia, hoci odpruzeny je. Tiez je polsky. Ma vyhladove okienko na vanicke, co vyuzijeme v lete, toto dieta miluje byt na brusku.
Obidva kociky maju polohovatelnu rucku, ide az uplne dole, takze moj 2 rocny moze tiez kocikovat.
Ja som mala problem velky, lebo aj kociky s polohovanim rucky mi boli casto velke, v najnizsej polohe ta rucka bola na moj vkus stale vysoko. Ale ja mam 152cm. Manzel ma 185, tak ten Camarello bol pri nom taky trosku lepsi, pri tomto Espiro je taky, no...Mensi je trosku, uzsi. My sa ale potrebujeme zmestit do vytahu.
Kociky su pomerne vyssie od zeme, ale to mi nevadi, ked ma dobre polohovatelnu rucku a dost priestoru pod vanickou, dobry pristup ku kosiku. Camarello pri sportovej casti mal ale horsi pristup uz k nakupnemu kosiku.