Ahojte , kúpila som si joolz hub+ . S kočíkom som veľmi spokojná z hľadiska skldnosi a nakladania do autá . Taktiež v meste super v obchodovaných domoch k doktorke všetko super. Nechcem sa ho vzdať tak si ho nechám na cestovanie a tak. Ale problém je , že v dedine kde bývame , sú extrémne rozbité cesty práve na miestach cez ktoré musím chodiť každý deň , ak chcem ísť pre deti do školy. Musím teda kúpiť nejaký vhodný kočík tu na dedinu. Kľudne aj od ruky . Čo však potrebujem je dobre odpruženie kolies ideálne všetkých 4 a asi nafukovacie kolesa - keďže tie budú asi najlepšie tlmiť otrasy pri jazde. Viete poradiť? Pozerala som sa po:
Nuna mixx
Moon kočíky
Zips Move cross
Najviac sa mi pozdáva thule ten so 4 kolesami
- ale ceny sú dosť vysoké vzhľadom na to , že ten kočíka chcem len k nám na dedinu , nie som asi ochotná toľko investovať s od ruky som nezohnala tá slušnejšiu sumu. Máte ešte nejaké typy? Kludne ponuknite do tej sumy 250-300€ max . Ideálne nie staršie kociky ako 2020 ročník .
Takej normálnej cenovej hladine za mňa super roan ivi
Kocik do terénu aj cestivanie
@mariac91 za mňa Britax Go Big. Krásne odpružený, veľký a skvelý do "terénu". Ale je veľký, do auta nám potom skoro nič iné nevošlo.
@mariac91 mam hub+ a k tomu Thule urban glide 2 na oracinu
@mariac91 ak nemusí byť otočný, pozri aj Carrello Bravo Plus, ak do každého terénu zlého tak Thule, alebo bazárový Babyjogger City Elite, Bumbleride Indie, Emmaljunga NXT, Gesslein Fx4, … z lacných len tak na rozbitie po dedine Hauck Runner …
z tých Moonov na extra rozbité cesty bazárovú Nuovu
@mariac91 pripadne roan bass next, dá sa kúpiť aj od ruky a sú fakt odpružené, dá sa nastaviť odpruženie vaničky, športová časť v oboch smeroch, úplný lah, dlhá strieška. Nam vyhovuje a to sme v meste, poznáme ale tie chodníky aké máme a super. Zatiaľ využívame len vaničku, kvoli skladaniu na jar prejdeme na cybex beezy ale inak som spokojná.
@mariac91 Dobrý deň. Tiež bývam v dedine, kde je veľmi rozbitá cesta, ale my sme investovali do značky Hartan. Je to menej známa nemecká značka, ale kvalitná a zatiaľ sme spokojní. Nemajú taký marketing. Horšie je že ceny nenájdete na nete. Tú vám povedia v predajni. Objednáva sa cez katalóg. Na SK ho predáva v BA predajňa Babyraptor a Babymarket. Bohužiaľ nie je to kúpa do 300€. Možno by sa dal zohnať na Bazoši. Viem že dávnejšie tam niekto predával AMG verziu. Na youtube je označený ako kočík pre náročných.
https://www.youtube.com/watch?v=tFJDRpqseSIKeď s ním idem na prechádzku je veľmi tichý. Nemá nafukovacie koliečka, ani odpruženia, ale presto všetko je tichý, ľahko ovladateľný a nie je to vôbec hrkálka. Odporúčam všetkými desiatimi. Kočík je vhodný aj do mesta aj na dedinu, nie však na poľné cesty.