Poraďte kočík na rozbité cesty

mariac91
15. dec 2024

Ahojte , kúpila som si joolz hub+ . S kočíkom som veľmi spokojná z hľadiska skldnosi a nakladania do autá . Taktiež v meste super v obchodovaných domoch k doktorke všetko super. Nechcem sa ho vzdať tak si ho nechám na cestovanie a tak. Ale problém je , že v dedine kde bývame , sú extrémne rozbité cesty práve na miestach cez ktoré musím chodiť každý deň , ak chcem ísť pre deti do školy. Musím teda kúpiť nejaký vhodný kočík tu na dedinu. Kľudne aj od ruky . Čo však potrebujem je dobre odpruženie kolies ideálne všetkých 4 a asi nafukovacie kolesa - keďže tie budú asi najlepšie tlmiť otrasy pri jazde. Viete poradiť? Pozerala som sa po:
Nuna mixx
Moon kočíky
Zips Move cross
Najviac sa mi pozdáva thule ten so 4 kolesami
- ale ceny sú dosť vysoké vzhľadom na to , že ten kočíka chcem len k nám na dedinu , nie som asi ochotná toľko investovať s od ruky som nezohnala tá slušnejšiu sumu. Máte ešte nejaké typy? Kludne ponuknite do tej sumy 250-300€ max . Ideálne nie staršie kociky ako 2020 ročník .

bramborka1996
15. dec 2024

@mariac91 Dobrý deň. Tiež bývam v dedine, kde je veľmi rozbitá cesta, ale my sme investovali do značky Hartan. Je to menej známa nemecká značka, ale kvalitná a zatiaľ sme spokojní. Nemajú taký marketing. Horšie je že ceny nenájdete na nete. Tú vám povedia v predajni. Objednáva sa cez katalóg. Na SK ho predáva v BA predajňa Babyraptor a Babymarket. Bohužiaľ nie je to kúpa do 300€. Možno by sa dal zohnať na Bazoši. Viem že dávnejšie tam niekto predával AMG verziu. Na youtube je označený ako kočík pre náročných.

https://www.youtube.com/watch?v=tFJDRpqseSI

Keď s ním idem na prechádzku je veľmi tichý. Nemá nafukovacie koliečka, ani odpruženia, ale presto všetko je tichý, ľahko ovladateľný a nie je to vôbec hrkálka. Odporúčam všetkými desiatimi. Kočík je vhodný aj do mesta aj na dedinu, nie však na poľné cesty.

mimisk
15. dec 2024

Takej normálnej cenovej hladine za mňa super roan ivi
Kocik do terénu aj cestivanie

matrioshka333
15. dec 2024

@mariac91 za mňa Britax Go Big. Krásne odpružený, veľký a skvelý do "terénu". Ale je veľký, do auta nám potom skoro nič iné nevošlo.

domiklik
15. dec 2024

@mariac91 mam hub+ a k tomu Thule urban glide 2 na oracinu

dzejsik
15. dec 2024

@mariac91 ak nemusí byť otočný, pozri aj Carrello Bravo Plus, ak do každého terénu zlého tak Thule, alebo bazárový Babyjogger City Elite, Bumbleride Indie, Emmaljunga NXT, Gesslein Fx4, … z lacných len tak na rozbitie po dedine Hauck Runner

z tých Moonov na extra rozbité cesty bazárovú Nuovu

mariac91
autor
15. dec 2024

@domiklik a nemáte problém s tým že je vpredu len 1 koleso?

katusik456
15. dec 2024

@mariac91 pripadne roan bass next, dá sa kúpiť aj od ruky a sú fakt odpružené, dá sa nastaviť odpruženie vaničky, športová časť v oboch smeroch, úplný lah, dlhá strieška. Nam vyhovuje a to sme v meste, poznáme ale tie chodníky aké máme a super. Zatiaľ využívame len vaničku, kvoli skladaniu na jar prejdeme na cybex beezy ale inak som spokojná.

domiklik
16. dec 2024

@mariac91 aký problém by s tým ym mal byť? Trojkolesovy zvládne horší terén ako stvorkolesovy