Poraďte kočík do mesta

kristinapolusinova
23. jan 2021

Ahojte maminky,poradíte mi aký kočík kúpiť ktorý bude šikovný(nie moc veľký) do mesta a dieťa tam vojde aspoň do 6-7mesiacov a športová časť tiež nie moc mohutná.Ďakujem🤗

simona92101
23. jan 2021

@kristinapolusinova zalezi aky mas rozpocet,ci treba odpruzenie,skladanie(chodis autom? Atd). Moja skusenost je,ze cim kompaktnejsi kocik,tym mensia vanicka. Mne sa paci Britax Smile III

kristinapolusinova
autor
23. jan 2021

@simona92101 dakujem.chodime aj autom🙂pozriem ho...

cookie29
23. jan 2021

Je tu kocikova poradňa a Eli je fakt super. Poradí. Záleží ale aj čo rozumieš pod pojmom do mesta...natriasanie na dlažbe? Chodenie MHD? Používanie výťahov a schodísk? Skladanie a rozkladanie? Ono veľa veci je zvyčajne nekompatibilnych. Čím kompaktnejší kocik tým menej odpružený a mensi. A teda aj vanička je menšia. Ináč mne drobec nechcel byt vo vanicke už od nejakých 5m on chcel vidieť čo sa deje

kristinapolusinova
autor
23. jan 2021

@cookie29 Dakujem za info.No myslela som taky nie moc velky kedze mam 160cm...a do mesta tym som myslela ze ho vlastne budem pouzivat len ked behnem zaniest deti do skoly,do obchodu a k dr a to nam cez cestu🤗tak do tych 500€keby sa zmestim a nech sa tam da nakliknut aj autosedacja ak by sme sli autom niekde.Vdaka

danusskaaa
23. jan 2021

Za mňa podľa toho čo píšeš Cybex Mios - ideal fo mesta, nízka vaha, aj vanicka aj sedak prijateľný a hlavne nie mohutný.

kristinapolusinova
autor
23. jan 2021

@danusskaaa ďakujem idem ho pozriet na nete zatial...kym sa neda v obchode🙂

enoula
23. jan 2021

Zopa move, cybex balios s, tie sme zvazovali, vyhral prvý. Zatiaľ drzi super, je tichý, lahky, skladny, nezabera vela miesta

zuzanka.zuzu
23. jan 2021