Ahojte maminky,poradíte mi aký kočík kúpiť ktorý bude šikovný(nie moc veľký) do mesta a dieťa tam vojde aspoň do 6-7mesiacov a športová časť tiež nie moc mohutná.Ďakujem🤗
@simona92101 dakujem.chodime aj autom🙂pozriem ho...
Je tu kocikova poradňa a Eli je fakt super. Poradí. Záleží ale aj čo rozumieš pod pojmom do mesta...natriasanie na dlažbe? Chodenie MHD? Používanie výťahov a schodísk? Skladanie a rozkladanie? Ono veľa veci je zvyčajne nekompatibilnych. Čím kompaktnejší kocik tým menej odpružený a mensi. A teda aj vanička je menšia. Ináč mne drobec nechcel byt vo vanicke už od nejakých 5m on chcel vidieť čo sa deje
@cookie29 Dakujem za info.No myslela som taky nie moc velky kedze mam 160cm...a do mesta tym som myslela ze ho vlastne budem pouzivat len ked behnem zaniest deti do skoly,do obchodu a k dr a to nam cez cestu🤗tak do tych 500€keby sa zmestim a nech sa tam da nakliknut aj autosedacja ak by sme sli autom niekde.Vdaka
Za mňa podľa toho čo píšeš Cybex Mios - ideal fo mesta, nízka vaha, aj vanicka aj sedak prijateľný a hlavne nie mohutný.
@danusskaaa ďakujem idem ho pozriet na nete zatial...kym sa neda v obchode🙂
Zopa move, cybex balios s, tie sme zvazovali, vyhral prvý. Zatiaľ drzi super, je tichý, lahky, skladny, nezabera vela miesta
@kristinapolusinova zalezi aky mas rozpocet,ci treba odpruzenie,skladanie(chodis autom? Atd). Moja skusenost je,ze cim kompaktnejsi kocik,tym mensia vanicka. Mne sa paci Britax Smile III