Kedže sa nevyznám a u nás v rodine mali všetky baby drahšie kočíky tak mi poradte nejaký, cenový limit tak 500-600e. Ďakujem
@sonnenshein nemám 🙂
@eskop Tak si radsej nejake premysli, existuje asi 6500 druhov kocikov ☹
Ak chces tie lepsie znacky, pozeraj momentalne "trendy" joolz, bugaboo, stokke, pripadne cybex
Napíš sem do kočíkovej poradne ELi ti poradí ☺️
@sonnenshein ano, ale tieto vsetky su od 1000ky vyssie
ja odporucam kocik cybex a petite mars vario
oba mam doma a pre mna sice uplne odlisne kociky ale oba super
a urcite si premysli nejake kriteria aky by si chcela kocik az nekupis zle
@eskop tiez som pri prvom bola za kazdu cenu za novy kocik....
Teraz, pri dvoch detoch a 5 kocikoch mozem povedat, ze mi najviac sadol Britax go kupeny jazdeny.
A kludne by som sa nebala kupit radsej za 500-600 eur jazdeny, no kvalitnejsi v dobrom stave samozrejme.
Dokonaly kocik asi neexistuje, pretoze aj potreby matky a dietata sa menia a tiez aj rocne obdobia....
Na mojom britax go sa mi paci, ze ma skvele jazdne vlastnosti- doslova sa da hojdat, pomerne priestranny sedak, otocny sedak, hlboka vanicka priestranna, obrovsky kosik, bezudrzbove kolesa a ide naozaj sam (casto ho tlacim jednou rukou)....v pripade potreby v kosiku dole zveziem aj starsieho syna, ked sa mu nechce chodit 😉
Ale fayn kociky ma asi aj bugaboo, easywalker, jooz, baby jogger.....adt.....
Pripadne fakt napis do kocikovej poradne.
@eskop britax go next. Pre mna bol pekny a aj funkcny🙂 novy sice bol okolo 800€ v akcii ale nelurujem ani euro❤️
Ak nemas specialne poziadavky a nevadi ti, ze kocik nebude extra spratny a lahky a nebude to daka designovka ale normalny, pekny a funkcny koc, ktory zvladne aj teren a za normalnu cenu - skus kuknut napr bebetto...vela zien pise, ze sportovu cast takehoto typu kocika uz nevyuzilo, asi preto ze s 10 kg dietatom uz sa ovlada horsie ako vanicka s mini babatom, pouzitelna vsak urcite je a ucel splni...nie kazde dieta sa chce vozit v kociku ked uz vie chodit, takze sportak tiez mozno nevyuzijes na 100%. Casom, ak bude treba, mozes dokupit lacny golfovi alebo lahsi sportak aj do 100 eur a mas vybavene. Mne bolo luto vyhodit viac ako 500 eur za kocik, ale ja zas nie som velmi narocna na taketo veci 🙂
@pupavka89 mozno zly kus? Neviem, ale ja som za tu cenu spokojna, nevadi mi na nom v podstate nic 🙂 s nevyhodami kt ma oproti tym drahym som ratala, ale to ze je tazsi a nie velmi skladny mi neprekaza...ved najlepsie je vidiet nazivo a vyskusat, kazdy ma ine priority, mne na kociku az tak nezalezalo, hlavne ze presiel vsade kde som potrebovala a zmestil sa do auta - kufor mam ale velky 🙂 a ze bol lacnejsi..
Easywalker Harvey2 je perfektna alternativa drahych kocikov, a kupis ho bez problemov za 700e aj s vanickou.
Vo vybere som mala Stokke Beat - tazky, zle perovanie
Cybex Balios - S lux mi prisiel nestabilny, a Balios M sa zial uz nevyraba, ale mam bazarovy ako druhy kocik a som totalne spokojna.
Gesslein FX4 Life - perfektny, a vyhral by, keby sa dal zlozit vcelku, co sa zial neda.
Recaro Sirona - tiez uzasny kocik, ale chodime celkom casto aj do terenu a tam by asi pohorel, perovanie nebolo zdaleka primerane.
Zopa Move - funkciami perfektny, ale pre nas bol prinizky.
Ak mas moznost dovozu zo zahranicia, pozri si kociky iCandy, ja mam bazarovu strawberry u rodicov, a ten kocik je absolutne dokonaly.
@pupavka89 tak mne zatial drzi dobre, rozhegany nie je nastastie, brzda akurat trosku klepkala ale to sme reklamovali a uz ok...a to som vanicku pouzivala kazdy den aj po 6 hod kocikovania, nie po idealnych terenoch...sportak menej kedze mala sa uz nechce velmi vozit v koci ale radsej bezka 🙂 jasne ze existuju ovela lepsie kociky, ale by ma viac nahnevalo keby sa mi rozhega koc za 1000 eur rovnako ako ten za 400 😀 to sa prave stalo kamoske - 2x reklamacia a radsej ho dali prec...ale tiez som aj bazarove obzerala len nikde nablizku som nenasla nic co by sa mi pacilo, ani to nie je zla moznost 🙂
@eskop to fakt nemáš žiadne požiadavky? Ako napr.do mesta,do lesa,na behanie,ľahko do auta apod?Potom sa ti bude straaasne ťažko vyberať.Po x deťoch a x omyloch v kupe kočíkov som tentokrát vyberala fakt starostlivo a aby kočík spĺňal všetko čo ma napadlo,kúpila som Mutsy Nio, max spokojná.Aj do terénu,aj ľahko plocho do auta,vajíčka sedia viaceré typy,ľahký,gélové kolesá,veľká vanička aj sportak.Farba a material tiež podľa môjho vkusu konecne.A v bazáre sa ti určite oplatí kúpiť kočík drahšej značky,vydrží 500€ jazdeny isto dlhšie ako 500€ nový poľský,aj keby krásny.Novy možno ak plánuješ viac detí alebo posúvať v rodine.
Moon
Este mozno aj
Jane crosswalk
Ma dost dobre jazdne vlastnosti. Len ta vanicka je skor na zimu. Sportova cast posluzi do 2 rokov urcite.
@eskop Okrem ceny mas este nejake kriteria?