Prosím Vás o radu. Čakáme prvé bábätko a už som zúfala z výberu prvého kočíka. Moje podmienky sú v prvom rade cena do 600 €, najideálnejšie by bol len hlboký kočík a vajíčko, keďže viem, že športovú časť si kúpim určite inú. Ideálne by bolo aby bol ľahký a ľahko sa skladal , nejako veľmi do terénu s ním neplánujeme chodiť. Bábätko sa má narodiť v máji, takže niečo ideálne na leto . Ďakujem 🙂
@antolik7 ja som tiez tak chcela lebo 3kombo pre mna bola blbist. Keby si mam vybrat kupujem joie versatrax+vanicka.
Moj stál 250,- a mala som ich pri oboch deťoch cca každé 1 rok. Podla mna veľmi nevyužiješ skor investuj do športového ten možeš používať už aj od roka ked dieťa sedí samo.
Roan moon
@antolik7 Vobec sa netrap a kup hocico sa Ti paci. Ja som mala kocik za tisicku, teda 3 kombinaciu, ale moje babatko v nom vobec nechcelo prvy rok byt. Az po roku, ako tak obsedel teda 10 minut, potom uz sme isli tak, ze on stal a ja som ho drzala, aby nespadol. 😀 Ale aspon sa viezol, sice po stojacky, ale nemusela som ho niest ako dovtedy... Potom sme ho vyuzili este pol roka a presli na vacsi. A potom sa panko vyvazal do az skoro 4 rokov.