Ahojte maminky, prosím Vás poradte mi nejaký kočík 3v1 za rozumnú cenu. Chcem aby bol spratný, mal predĺženú striešku na športiaku a hlavne kolesá ako nafukovacie na kt. sa nedá dostať defekt (neviem ako sa volajú 😃), určite nie umelé. Ak o nejakom viete sem s ním. Ďakujem
Bebetto murano odporucam sme velmi spokojny
valco snap ultra 2018...to je moj favorit..lahucký, spratný, otocný, pouzivanie od narodenia, super strieska, da sa kupit aj verzia s nafukovacimi kolesami, vojde aj do maleho kufra, pripadne da sa dokupit vanicka.
alebo tu .. ale vsade stoji cca. rovnako https://www.babytrend.sk/sportovy-kocik-valco-s...
Za mňa je to kočík Britax b-motion 4,ktorý mám aj na predaj ak si myslela 3v1 ako 3-kombináciu.U nás bolo snehu dosť a okrem iného aj to bol dôvod,prečo som chcela tento a hlavne nebolo cítiť každý kameň.
Kebyze cakam teraz svoje prve, prip dalsie dieta s vacsim vekovym rozdielom tak by som volila taku trojkombinaciu, kde je lahky, spratny a sikovny sportak. Tiez by som bola za Valco Snap ultra napriklad, je to cenovo dostupne a valco je super kocik. My mame Valco Snap 4 sport a nedam nanho dopustit. Ten ultra sa da otocit tvarou k mame, a mala by sa na to dat pripevnit aj autosedacka aj mozno pevna vanicka (nie len ta taska). My ako mnoho mamiciek sme mali prvy polsky kocik a tie sportove verzie su hrozne, tazke, neforemne. Mnoho mamiciek tie sportaky ani nevyuziva a kupi si daky britax, valco alebo ine nieco sikovnejsie, cize tu trojkombi realne vyuzije tak cca polroka (kym dieta chce byt vo vanicke).
@zuzkasiu1 adbor s line vysoký, ja som bola veľmi spokojná, len bol trošku ťažký ale hlavne na zimu do snehu super.
@zuzkasiu1 zalezi co je pre teba rozumna cena 🙂 ja mam comcord neo - je to super kocik, vanicka spratna, sportova cast ide ako turbo, ... na zaciatku mi vadilo, ze ma kratku striesku ale mladsiamdcera tie dlhe striesky neznasa 😀takze teraz som s nim uz uplne max spokojna. Spratny je tak normalne.
Ja, keby nemam tento, isla by som do Joolzs, cybex, stokke alebo bugaboo. Maju vela doplnkov, daju sa z nich urobit aj surodenecke kociky, priplacas za kvalitu, ktora vydrzi dlho a este to vies aj predat na bazariku. A dizajnovo su vsetky pekne a funkcne.
@zuzkasiu1 cybex balios s, do 600€ stojí ako 3kombi aj s kvalitným vajíčkom
Ďakujem Vám všetkým, snáď už nejaký vyberiem 🙂
@zuzkasiu1 za nas x-lander, ale aj dobre recenzie ma ten valco... gesslein nie... mame x-lander uz druhy a parada nemozeme sa stazovat... striesku predlzenu, kolesa velke na hrbole aj do terenu... proste fajn...
@zuzkasiu1 vysoký s line, dieťa má v oboch častiach miesta a miesta, kolesá ôk v zime no i tak sme raz kupovali dušu ci ako sa to volá, nie je to drahé, vydržal extra veľa, stále je skoro ako nový.