Ahojte.Sice pre mňa ešte skoro kupovať kočík ale priebežne si ich pozerám .
Preto poraďte prosím kočiar s ktorým máte len dobré skúseností (najlepšie 3kombinácia) ďakujem
@nikusook mám camarelo carera je síce ťažký ale prejde všetkým odfotil dve deti suseda 4 a je fajn do autá mám kúpený britax športový
@nikusook ja man bugaboo fox 2 a som veľmi spokojná
Včera tu bola rovnaká diskusia, no neviem ju nájsť. Boli tam spomenuté všetky dobré rady. V skratke, kúp kvalitné vajíčko, napr Klippan Dinofix alebo Cybex aton M. Toto sú top vajíčka čo sa týka kvality a bezpečnosti. Vaničku kúp kľudne z druhej ruky, ten využijete max do 8 mesiacov. Športový kočík si potom kúp kľudne nový alebo tiež bazárový. Ja som kupovala 2-kombinaciu, nový Moon Nuova, no teraz by som to už riešila tak ako píšem. Športová časť bola synovi úzka už v 1 roku, čiže kupovali sme nový športový kočík. Teraz máme Petite&Mars street + s nafukovacími kolesami a som spokojná. Od 1,5 roka ho využívame pomenej keďže syn najradšej behá hore dole, no teraz sme ho pekne napratali aj do kufra spolu s 2 veľkými kuframi a niekoľkými taškami. Ten z 2 kombinácie nebol veľmi skladný a zabral skoro celý kufor, už by sme tam tie veci ťažko vopchali.
@nikusook my mame cybex priam trojkombinaciu s vajicom cloud z. Dcerka ma rok a pol a este sa vozi v sportovej casti. Vajico je jedno z najkvalitnejsich na trhu podla testov a je aj dost velke, my sme ho vyuzivali do vyse roka (dcera je ale stihla). Na rovnaky isofix ako vajico sa da potom dat aj vacsia autosedacka cybex sirona, tu mame teraz a tiez super. Zalezi aj aky mate rozpocet, ak obmedzeny, tak by som radsej kupila kvalitny kocik z druhej ruky (joolz, cybex, bugaboo) ako lacny novy, kedze je to vec co pouzivas kazdy den a riesit vrzganie, zle ovladanie, prilis vysoku vahu alebo zle skladanie do auta je na nervy.
Mame cybex priam tiež, trojkombinácia, autosedacka takisto cloud z, sme veľmi spokojní
Peg perego book S, úplne v pohode 3-kombinacia., 😊
Kúpila som stokke trailz 3 kombináciu s izi go stokke vajíčkom. Viem, nový 1500 €, ale na nový si nepotrpim, kúpili sme používaný tu na MK. Nebývam v meste, ale na dedine (za dedinou) a ešte máme chalupu na horách, kde trávime veľa času, tak žiadne poľské hrkatko, nech vyzerá hoc ako dobre nechcem. Autom tiež cestujeme veľa a dlhšie trasy, takže žiadne šetrenie na vajíčku neprichádzalo do úvahy 🤷♀️
@nikusook my mame cybex priam 3kombinaciu a je to síce drahší kočík ale kamošky čo si kúpili trojkombinácie za 500-600€ nakoniec kupovali ľahšie športové kociky a nadavali na vajíčka… nakoniec sa dostali na tiež vysokú sumu za kočík skoro tam kde sme my… takze ja odporúčam jeden kvalitný napr cybex alebo vaničku zvlášť, športovú zvlášť a vajíčko zvlášť 🙂
Tiež sa pridám do teamu cybex. Mám Priam 3combo a je nadherny, funkčný lahko skladateľný. Vyhovuje mi na ňom úplne všetko.
3-kombináciu neodporúčam, vajíčka sú nekvalitné.