Poraďte kočík 3 kombináciu

weronyqa
30. apr 2019

Dobrý deň,
prosím Vás poraďte mi, aký kočík by ste mi odporučili? Najdôležitejšie parametre pre mňa sú, aby išlo o 3-kombináciu (pristúpila by som aj na dvoj), aby bol ľahký a jednoducho skladateľný, keďže ho budem často prenášať po schodoch.

Ďakujem 🙂

evkamotka
30. apr 2019

Kup si radsej lahky sportovy a k nemu vanicku a vajicko. 3komb su tazke ohrebla. Sportovy vyuzijes najdlhsie a zvycajne sa skladaju dokopy aj so sedacou castou. Byvaju ovela kompaktnejsie. Cenovo ta to vyjde rovnako ale uzitok neporovnatelny. Skoda ze som to nevedela ked som cakala....

bobula46
30. apr 2019

@weronyqa keby som vyzerala kombináciu tak moon resea sa mi veľmi páči. Určite si pozeraj aby sa ti skladal športový do jednej časti.
Valco má tiež dvojkombinacii, britax je športový plus dokúpiť vaničku. Myslím že aj joie mytrax plus ten je aj odpruzeny, recaro športový plus dokúpiť vaničku, cybex balios máš tiež tak 🙂

linda2111
30. apr 2019

Trojkombinacie su vacsinou velke, tazke. Najlepsie je najskor kupit hlboky + vajicko. Tie nebudes dlho vyuzivat a potom investovat do kvalitneho sportoveho, lebo ten budes vyuzivat najdlhsie.

adoska717
22. aug 2019

Mam abc design viper 4...je sice mohutnejsia konstrukcia a je tazsi ale nemenila by som... Kazdy kupuje trojky a potom kupuje sportove kociare... My pouzivame sportovu cast uz rok a som spokojna.. Kazdy den zdolavame aj schody