Baby radte 🙂 Mam takmer rocnu dcerku a hladam dobry kociar nieco medzi golfovym a sportovym. Teraz mam brio go, mala som vyhliadnuty brio smile, ale tam mi vadia tie nafukovacie kolesa, potom sa mi pacil, inglesina avio, ale tam ma odradilo, to, ze nema nakupny kosik, a dietatko nejde otocik tvorou ku mne(do protismeru).
Som uz zufala z toho hladania kociaru a zatial som nenasla ten spravny samozrejme ogrem mojho bria go, ktory ma jedinu chybicku ze nejde do uplneho lahu 😀 😀 😀
Moje poziadavky by boli nieco medzi golofovym a sportovym kociarom, odpruzeny, lahky a dobre skladny,spojena rucka(nie golfove palice) , otocne koliecka v predu, ktore nebudu zdvojene, velka strieska, ktora bude chranit dietatko pred vetrom a slnkom, aby mal nakupny kosik, idealne by bolo, keby sla sedacka otocit v smere aj protismere, a aby sla oierka do lahu aby sa tam dietatko vyspalo, kedze nasa je naucena spavat v kociari. 😀 😀 No asi zlozite poziadavky, zatial som nic nenasla co by splnalo vsetky poziadavky. 😀
avio nie je otocne...
hmmm, toto je dost zlozite....
gesslein F4, ale nie buggy, ale robia aj otocny...
hartan racer gt
peg perego book plus
bj versa?
to len tak na rychlo...
aj ked ja by som asi nechala brio... 😉
Ale ved avio ma nakupny kosik a dost velky.