Poraďte golfový kočík polohovateľný do vodorovnej polohy

marylis
17. júl 2013

Ahojte, uz asi tyzden sa pokusam zohnat golfac. Mal by mat opierku, co sa da dat az do vodorovnej polohy, polohovatelnu opierku na nohy (aby sa tam dalo vyspat). Chcem aby bol lahky (do 8kg) a co najviac skladny. Viete o niecom, co splna tieto kriteria? Dakujem 🙂

monci8888
17. júl 2013

xlander xs,aj ked drahsi ;) neni bezchybny,ale to ziaden kocik na svete a ja som s nim uplne spokojna 🙂

silvapokorna
17. júl 2013

Ahoj. Ja som bola maximálne spokojná s Peg Perego Aria. Super po všetkých stránkach. Polohovatelný, priestorný, ľahký, veľký košík, madlo a hlavne sa dal super zložiť, že z toho máš niečo ako kufrík a odnesieš pohodlne v jednej ruke. Takže keď boli niekde schody, zložila som, vzala decko, do druhej ruky kočík, prešla a potom ľahko jednou rukou rozložíš zase, odistíš a iba tak s ním švihneš, zatlačíš, aby docvakol a hotovo. Vložíš dieťa a ideš ďalej. 😀

marylis
autor
17. júl 2013

@monci8888 no cena mi nevadi. Ide mi o to, aby sa v nom babo pohodlne vyspalo. Lebo teraz mam jeden a ten je cely zly, lebo sa vkuse smyka dole :/ Dakujem za tip ;)

marylis
autor
17. júl 2013

@silvapokorna A da sa dat uuuplne do lahu? lebo syn ma len 5 mesiacov a este nesedi, aby tam mohol lezat 🙂

cenculinka
17. júl 2013

@marylis ja mam Coleto Aveo, zatial max. spokojnost. polohovatelna opierka do 3 poloh, aj do uplneho rovneho lahu, polohovanie noziciek (rovno alebo dole), ked maly spi tak pohodlne ako v hlbokom kociari. je lahucky, skladny do maleho auta, lebo nema dlhanske rucky ako golfac a nekopem pri chodzi do ziadnych tyciek pri kolieskach, ma super velky nakupny kosik, nanoznik, plastenku do dazda, odnimatelne madlo a velku strechu a to za super cenu 🙂 u mna fakt po dlhom vyberani maximalna spokojnost 🙂

drobcek26l
17. júl 2013

@marylis Ja práve rozmýšľam nad kúpou Caretero Gringo

silvapokorna
19. júl 2013

@marylis To sa neboj. Úplne do ľahu na 100% myslím, že nejde, ale asi na 90%, ale nepamatám si to už presne. Ale neboj sa, deti sa často polohujú až na 30-35% kvoli refluxu aj na spinkanie na celú noc a to od narodenia. Doležité je, aby nesedelo klasicky, ale mierne može, musí mať ale pevné pod sebou a to v tomto kočíku bude. A za chvíľu sa ti bude sadať a v poriadku. Ja som malú vozila od 4-tého mesiaca miesto v korbičke v nacvaknutom vajíčku - autosedačke a v žiadne problémy. Konzultovala som to s lekárkou a povedala, že nevidí problém, aspoň sa jej nevracia mliečko do pusy. Aj postieľku sme mali napolohovanú. Ale pozri si ich poriadne, ja som mala verziu z roku 2006 alebo 2007, takže mohli zmeniť parametre. Držím palčeky, aby si dobre vybrala. 😎

michaelamilan
19. júl 2013

Ahoj ja mám Maclaren Quest a maximálna spokojnosť!!! Nemenila by som mám len 6,1kg a zložíš ho lusknutím jedného prsta 😀 Pozri si toto video

https://www.youtube.com/watch?v=o8Z9DGnCQ6k

a cena je len 250€. My máme malý kufor Opel Corsa a v kufri sa mi doslova stratí 😀

monyccka
19. júl 2013

@marylis bugaboo bee. Ak neriesis cenu, nie je o com 🙂

marylis
autor
19. júl 2013

Baby, dakujem za rady 😉

jul11
23. júl 2013

Mna zaujali x lander xs a caretero gringo,ale riesila som cenu,takze xs som zrusila,caretero som nikde nevidela,tak sme kupili 4Baby Shape.Dobra cena,da sa polohovat,skladny.Mala sa velmi nekocikuje,tak preto len lacnejsi,aby sme mali,ked si chce trocu posediet,spat tam ratam velmi nebude,to je nuda 🙂

acer11
23. júl 2013

pozri si môj bazárik mám tam Silver cross-boli sme s ním veľmi spokojní...

prasiatko30
23. júl 2013

Cybex calisto - do upneho lahu a este k tomu jednou rukou asi je trochu tazsi ale pri narabani s nim to vobec nie je citit lebo sa super lahko manipuluje sluzil mi priblizne od 4 mesiacov do skoro 4r a vyuzila som aj pre starsiu dceru ked bola chora a bolo ju treba viest v kociku - 6r 22-25kg - jednoznacne cybex

marylis
autor
25. júl 2013

Tak nakoniec som kupila CAM Micro Air 2013 🙂 Zatial som najviac spokojna. Ale dakujem za rady a tipy 🙂

silvapokorna
25. aug 2013

Super. Vyzerá veľmi pekne. Mne by tam ale madlo chýbalo. Jednou rukou držím staršiu dcérku často, alebo mobil 😀 Tak potrebujem mať aj kočík ovládatelný iba jednou rukou. A s klasickými rúčkami sa mi to nedarí. Vždy ide akosi do strany. Madlo mi lepšie vyhovuje. 😎
Tak hlavne, aby s s ním bola spokojná a dobre ti kočík slúžil 🙂

e_z
4. mar 2014

Ahojte kočky, do našej encyklopédie Wiki pribudli články o golfových kočíkoch. Napíš svoju skúsenosť s tým tvojim aj do Wiki. Tam to budeme mať pekne spolu a tvoja skúsenosť bude na tom správnom mieste pre niekoho, kto hľadá referencie na kočík. Dik
Ak tam svoj typ nenájdeš, napíš k hlavnému článku: https://www.modrykonik.sk/golfove-kociky/
@monci8888
@silvapokorna
@michaelamilan
@monyccka
@marylis
@prasiatko30

vaikiki
3. aug 2014

@cenculinka ahoj,zvažujem kúpu kočiarika colleto aveo,veľmi sa mi páči...len ma zaujíma či to madlo ma ten deliaci pásik medzi nožičky....a si s ním spokojná stále 🙂 ?...lebo my máme trojkombináciu a hľadám niečo lahšie ,skladnejšie do auta..ďakujem zatiaľ 😉

cenculinka
4. aug 2014

@vaikiki ano ma aj ten deluaci pasik,da sa ale odopinat,je tam taky cvok takze aj bez neho aj s nim mozrs pouzivat madlo...ja ho.pouzivam lebo.felix mi popod to madlo vylieza...u mna maxx.spokojnost aj po roku pouzivania...teraz sme boli na chate v lese,prezil to,ale ked natrafis na konar aleno vacsiu jamu tak sa niekedy tie predne kolieska zasprajcuju a treba cuvnut a znova prejst...nie je to hold cistokrvny kocik do hor a na luky ale bezne polne cesty,kamienky a pokoseny travnik zvlada v pohode.farba nevybledla,stale je kriklavo zelena,maly v nom aj jedava,spinavy je obcas jak slak ten kociar ale zoberem hubku na riad a cistu vodu,parkrat suchnem a je to ciste. Ja nemam co by mi vadilo...je pravda ze na kovciar nemam ani velke naroky,hlavne nech sa da datdo lahu,jed maly sedi tak je operadlo rovno hore cize pekne vsetko vidi...akurat nema polohovatelnu rucku takze ked ho chce felix tlacit ma smolu.felix ma 10.5kg a 80 cm a v pohode sa vnom vyspi,opierka na nohy sa da dat do roviny,je tam pod nou taka tyckaktorasa vysunie a drzi tu opierku,skratka super,dkbra a lacna kupa,ja ho mam z bazaru tu na mk a fakt som spokojna,aj druhe mimco sa v nom este bude vozit 🙂 ak ta este nieco zaujima kludne sa pytaj 😉

kukucka26
14. aug 2014

@vaikiki coleto je blbost ,znama ma a nadava ja mam na predaj novy v zaruke polohovatelny az do lahumedzi nohami rozdelene nanoznikplastenka vsetko popozerajv bazre

vaikiki
15. aug 2014

@kukucka26 prečo si myslíš,že coletto je blbosť??...teda skôr by ma zaujímalo prečo nadáva?...lebo už ho mám objednaný...veľa som práve hľadala a skúšala....

kukucka26
15. aug 2014

strasne jej po chvili hrka a tie kolecka male v predu tak neviem ja ho nemam

baalena
13. aug 2016

@prasiatko30 nie je priliz hlucny?