Poraďte golfový kočík

ajka131
8. nov 2018

Ahojte, poraďte aký golfový kočík pre skoro 9 mesačné dieťa, ktoré kočíky nenávidí, preto sa nosíme. Ani by som kočiar neriešila, ale je nám veľmi prospešný, keď nosím staršiu do škôlky a zo škôlky, aby som mala voľné ruky a mohla jej pomôcť s vyzliekaním, obliekaním...škôlku máme 5 min cesty peši, to ešte syn v koči vydrží, naspäť zo škôlky ho už nesiem v nosiči. Preto hľadám golfový ľahučký, spratný kočík, ktorý je použiteľný aj v zime. Či golfky nie sú vôbec na zimu? Poraďte🙏🙏🙏

bubinko1506
8. nov 2018

Golfky v zime do snehu velmi šťastné riešenie nie sú. S tými malými kolieskami cez sneh asi ťažko prejdes. U nás v termínovkach baby dosť odporúčali Petite Mars Street alebo Valco zo športových kocikov

potvora1
8. nov 2018

@ajka131 ahoj, no na tých 5 minút cesty, čo tam budeš mat syna aj to len jednu cestu do škôlky, keďže kočík neznesie by som kúpila hocičo z bazáru za pár eur..

szana
8. nov 2018

@ajka131 Ahoj my sme investovali do Maclaren, kupovala som ho tu na konikovi z bazariku a je to "golf- tank". V zime v pohode, je odolný, ľahučký, nosnosť má cca 40 kg, čo iné golfky nie.

ajka131
autor
8. nov 2018

@potvora1 určite budem kupovať z bazára, na 100%, len sa musím rozhodnúť aký🤔

ajka131
autor
8. nov 2018

@szana na tento som veru aj ja pozerala na bazáre, pravdepodobne sa rozhodnem pre tento...

anna_maria1
8. nov 2018

na zimu golfak asi nie. budes nadavat, ak sa takto rozhodnes. tie kolieska nie su vhodne do snehu, kase a na neupravene chodniky

bubinko1506
8. nov 2018

@szana ktorý model? Mám techno twin a ani ten nemá nosnost 40kg.

szana
8. nov 2018

@bubinko1506 XLR, už neviem, či sa to nejak oficiálne deklaruje, ale používajú sa aj pri starších deťoch s telesným postihnutím.