Poraďte golfový kočík

bambina18
10. dec 2014

Maminky poradite golfovy kocik s ktorym ste spokojne?nie moc drahy. Dakujem

tinkax
10. dec 2014
magdalenkami
10. dec 2014

babypoint orion-dvojita strieska,vysoka chrbtova opierka,lahko sa zlozi a je pomerne lahky

siska53
10. dec 2014

Na takyto styl nekupuj..neda sa ovladat 1rukou,je tazky na tlacenie (a pre mna aj maly kosik),mne vadia aj predne otocne kolieska a aj to,ze su male.
Ked uz,tak by som kupila obycko buginu,ak ma byt lahky a skladny a len na obcasne pouzivanie ako poistka,ked dieta treba rychlo prepravit.
Takze ta 1.foto je ten nas,co ho nemam rada.to je gesslein.
2. Foto..Kocik kebyze si vyberam teraz,zvolim toto,ak ho mam aktivne a casto pouzivat. Kvoli spojenej rucke a velkym kolesam.

simona24
10. dec 2014

dnes nam prisiel silver cross micro a vyzera byt OK 🙂

simona24
10. dec 2014

a este som zabudla, kupovali sme ho ako kocik do auta, na bezne kocikovanie mame casuplay S4 🙂

bubulatko
10. dec 2014

ja odporucam britax s nafukovacimi kolesami je sice trochu drahsi,ale fakt super my ho mame a nevymenila by som ho vobec tak ze moj nazor.

nenabaja
10. dec 2014

Kvalitne a vobec nie drahe veci (aj kociky) robi Monza, maju sikovny golfacik Musca, ale je skor na teplejsie rocne obdobia. Skus pozriet, teraz som ho tusim videla dokonca pod 50 € novy. Ak by si chcela na zimu, tak tam je lepsie vybrat nieco vacsie kvoli fusaku, a s velkymi kolesami kvoli snehu. Napriklad Mountain buggy terrain je super, ale tak cena uz je o niecom inom. Alebo vydrzat do jari v sportaku 🙂

drobcek26l
10. dec 2014

Toto je naša láska - Careterro Monaco stál ma cez internet 65 eur aj s poštovným

vevesh
10. dec 2014

Gesslein S2- absolutna spokojnost...

danieli
10. dec 2014

nedam dopustit na quinny zapp xtra, kazdemu vsak vyhovuje nieco ine, urcite si chod nieco vyskusat do kamennej predajne, co ti sadne do ruky

katharrina
10. dec 2014

mali sme peg perego pliko switch - uplna spokojnost, od vajicka cez vanicku az po sportovu cast, teraz mame peg pergo pliko mini a tiez spokojnost

evka8756
11. dec 2014

Ahojte, ja by som odporučila určite kočík peg perego http://www.mojanjelik.sk/k/kociky/golfove-kocik... sú ľahučké a perfektne funkčné a ľahlo ovládatené. 🙂

evka8756
11. dec 2014
tomas88
3. mar 2015

Ja odporúčam Baby Jogger. Ide o fakt kvalitnú značku. Všetky kočíky majú veľmi dobre prepracované. http://www.baby-land.sk/Golfovy-kocik-Vue-Lite-...