Ahojte mamičky
Neviem či je tu už takáto téma nenašla som
Poraďte dobré golfky Začínam sa po nejakých obzerať
Páči sa mi Babyzen YOYO alebo BGB bee ale stoja nekresťanské peniaze:( Hľadám niečo na ten štýl
Podmienky sú sklápanie opierok do ľahu+nožičky dobrá strieška ľahké skladanie A predné kolieska samostatné nie dvojkolieska Nie polské
Favorit je zatiaľ asi Chicco liteway Páči sa mi aj bebé confort Mila avšak ten nejde do ľahu ani guinny senz Ani nuna nie je zlá A ani korýtko nechcem typu guinny buzz xtra
Nájdem niečo????
Poradťeee
@lubica69 skus si pozriet Cybex callisto. Spojena rucka, vyborna strieska, tiche kolieska, nehrkoce...
@hradnapani ďakujem Aj on bol na zozname 😀
@lubica69 ale pozeram, ze veru od toho babyzen stylu ma daleko 😀 Ale je to dobry golfac... je tu o nom aj cela tema.
@hradnapani vieš,že ani neviem čo ma odradilo 😅 idem kuk tému Ďakujem krásne
@lubica69 ahoj Chicco liteway, bol aj môj favorit ale potom som si ho bola pozrieť naživo a nepáčil 😒sa mi , dalším favoritom bol
PP Sí completo .a bolo rozhodnodnuté a som maximálne spokojnááá 🙂 🙂 🙂
Takže vyhral nakoniec Cybex Callisto 😀 😀 😀
@hradnapani ďakujem
@lubica69 jej, fakt? 🙂 ale ak mozes, tak si ho najprv omrkni niekde nazivo. Ja som ho sice kupovala cez net bez toho, aby som ho videla a som max.spokojna, ale tak predsa len...
Prajem vela stastnych kilometrov!
@lubica69 k tomu cybex callisto je aj kopia - 4baby zicco, je ale o dost lacnejsi a nema tak pekne farebne verzie,tak asi pojde aj kvalitovo dole 😒
@hradnapani aj ja som už objednala cez net 😀 No na živo som ho nevidela 😅 Spolieham,že nesklame 🙂
@lubica69 inak, cybex je velmi kvalitna znacka, myslim nemecka. Mali sme aj vajicko, a to bolo uplne perfektne... Verim, ze budes spokojna 🙂
@hradnapani áno nemecká Vymyslel ju chlap a návrhy na dizajn robia niekde v CZ a boli už mnoho krát ocenený za naj dizajn
@rora vyzerá tak lacno taká napodobenina 😖
Poradi mi niekto nejaky golfac pre 2 rocne dieta, aby sa dal aj sklopit a nehompalali malej nohy? Je trochu vyssia, budeme cestovat a sportak nechcem brat do lietadla, na to ho mam privelmi rada 🙂
Ja som kupovala pred nedavnom chicco liteway pre moju uz 2 rocnu dceru, ktora sa rada vyvaza v kociari 🙂)) Velmi sa mi pacil, no zistila som, ze sa s nim tazko manipuluje ked zatacam, ako keby tazko isli predne kolieska, tam musim trosku vynalozit silu, aby isiel do strany. Inak mi na nom nic ine nevadi.
@alabama0011 ja som s Cybex callisto maximálne spokojná
@adrika83 liteway je fajn ale nie pre ťažšie deti 😢
Dakujem za radu, no nie su zaaretovane. Mala ma uz 12 kg, tak to bude aj tym 🙂
BJCM a Britax B-agile? Cenovo su asi rovnako ako Cybex, ak nie lacnejsie. A su lahucke, maju spojenu rucku a velke kosiky.
ešte by bola dobrá spojená rúčka ale to už chcem asi veľa 😀 😀 😀
ani PP Sí completo nevyzerá zle aj keď PP veľmi nemusím 😅