Poraďte fusak na zimu pre 5 mesačné dieťa

ejmi25
10. sep 2013

Zienky poradte aky fusak na zimu?mala ma 5 m.Celkom sa mi pozdava Emitex 3 v 1,alebo kaiser,eisbarcher,neviem sa rozhodnut,a myslite ze tie flisy vo fusakoch su fakt tak hrejive?svagrina kupila nejaky za 3O,vo vnutri je ta ovca,ze iny by ani nechcela,no na udrzbu mi to pride neprakticke,dakujem za vase nazory,pekny dnik...

klincek
10. sep 2013

@ejmi25 ja som mala kaiser, ale myslim, ze v rovnakej kvalite zozenies aj za lepsiu cenu. kludne by som kupila nejaku lepsiu znacku z bazaru. osobne mi vyhovovalo, ze bol pratelny a lahucky. aj teply bol dost, tie moderne vyplne su uz asi vsetky v tomto spolahlive. este bolo celkom fajn mat na spodnej strane otvory pre prevlecenie popruhov, to je sikovne riesenie, babo sa v kociku nesmyka.

marcelatje
10. sep 2013

Ja som sa tiež rozhodovala a hľadala info. Páčil sa mi Lodger, ale ten je nepraktický pre väčšie dieťatko. Nakoniec som kúpila Emitex 3v1 ten vieš použiť aj pre bábätko aj väčšie dieťa 😉 a baby ktoré ho majú si chválili 🙂

macika666
10. sep 2013

ja som malej kupila womar z ovcieho runa kamošky si ich nevedia vynachvalit . zevraj to peru na 30 tak neviem tiez ma mala 5 mes tak som hladela aby bol velky. este neprisiel tak neviem ale tym "akoze,,fusakom neverim

danielatn
10. sep 2013

@ejmi25 ja som mala z ovcieho runa len ked bol syn este babatko (narodil sa na Vianoce, takze sme ho mali cca 2-3 mesiace). Potom dalsiu zimu, ked uz mal rok sme kupili sportovy kocik Concord fusion a k nemu original fusak, ktory sa dal dolu aj rozopnut. Preto sme ho vyuzili este aj dalsiu zimu, ked uz bol syn vacsi.

ejmi25
autor
10. sep 2013

klincek takze Kaiser nic moc? lepsi je podla teba aky?no mne sa lubi napr,,Emitex,vraj je dost velky,to 5 b.zapinanie,dole sa da odopnut,ked mala bude bezkat,len ci je fakt dost teply?

slnieckovo1sk
10. sep 2013

@ejmi25 odporucam Emitex- pri synovi som ho vyuzila 3 zimy a aj po prani ostal teply a pekny a tohtorocna kolekcia je opat vylepsena 🙂

salome_82
10. sep 2013

My máme Emitex a spokojnosť, už ho ideme využiť druhú zimu 🙂