Poraďte aký kočiarik si kúpiť(dvojkombinacia) ? Nemám zatiaľ žiadne skúsenosti s nijakým :( cenovo do 800-900€
@jahodkaaa ja za seba odporucam joolz day+
Tak hlavne aby sa ľahko ovládal, aby sa vedel dobre poskladať do auta ..bývam v meste takže väčšinu času budem tráviť s prechádzkami po meste. Nemám v pláne chodiť niekam do terénu. Tak mám vyhliadnute pár značiek kočíkov, buď to je Cybex, joolz day+. Peg perego alebo ešte NUNA
@jahodkaaa za seba odporucam ist si urcite kocik najskor osobne skusit do predajne.
ja mam skoro 180cm vysku, muz cez 2m, vacsina kocikov nema dost vysoko rucku pre nas, prip. sa neda nastavit vytiahnutim, len takymto posunutim, to mne napr. absolutne nevyhovovalo
@jahodkaaa cybex som chcela aj ja ale vanicka mi prisla mala.. a potom som uvidela joolz a bola to laska na prvy pohlad.za mna stylovy kociar pekny lahko ovladatelny s priestrannou vanickou aj korytkovym sedenim. Tie zvysnw dva neviem lebo to su o par tried nizsie by som povedala a tym smerom som sa nechcela uberat. Este bugaboo by stal za zvazenie
@jahodkaaa my mame Moon relaxx edition,a velka spokojnost.vyhodou je ze sa da sportova cast zlozit priamo s podvozkom,strieska sa da vyskovo nastavit,lahucko sa ovlada.vanicka sa da zlozit na placku.
Tiez mame moon ale resea S a v pohode taky mestsky pekny kociar ale da aj dedinske cesty
@jahodkaaa skopčím, čo som písala minule, treba premyslieť a pred kúpou odskúšať osobne
premyslieť hlavne:
- korýtko vs. rovný ľah
- maximálnu váhu (ja by som nad 12 kg nešla)
- je potrebná skladnosť do auta?
- rozmery v prípade malého výťahu
- ako dlho vydrží šporťák a budem ho chcieť do 3 rokov alebo potom prejdem na niečo malé
- rozmer vaničky (pre zimné bábätko netreba tak dlhú ako pre letné)
- dĺžka striešky, odvetrávanie, prípadne náhľadové okienko vo vaničke
- v akom teréne budeš jazdiť (mesto / lesné cesty? ) ... od toho závisí skladnosť, váha, odpruženie...)
- veľkosť spodného koša
- výška kočíka na základe výšky rodičov, polohovanie rúčky cez kĺb alebo teleskopicky, umiestnenie vaničky vyššie/nízko
pozerala by som značky: Easywalker, Joolz, Bugaboo, Cybex, Oyster, Mamas & Papas, Maxi Cosi, Nuna, Thule, z lacnejších lepších Moon, Britax, Petite & Mars, Zopa ....
vajíčko ku kočíku kúpiť buď zvlášť alebo ak je v 3kombi kvalitnejšie - značky Cybex, Maxi Cosi, Be safe, Nuna, Joie, Britax...