Poraďte dobrý športový kočík

kika77777777777
11. nov 2014

Baby aky je dobrý športák ? ja sa v tom vobec nevyznam že čo bby mal všetko dobrý športak mať..pri hlbokom som vyberala podla vaničky čo najvačšiu ale športaky španielska dedina. zatial ho nepotrebujem ale chcem niečo kvalitnejšie ale nie zas drahe moc 🙂 pýtam sa preto lebo dnes som bola kočikovat s jednou maminou a mala 9 mesacneho v športaku a nadavala na svoj kočik že maly si nema kde nohy vyložit a vysi len na popruhoch..tak aby som aj ja nenadavala tak sa chcem s vami poradiť 🙂

adman
11. nov 2014

neonato reverso sport - 3 kolečkový - ja ho mám a je super ovládateľný zároveň sa dá použiť vanička ako autosedačka v aute. Bábo si v ňom pekne hajká aj keď ho vyberáš - nezobudí sa lebo je stále akoby v postieľke a bezpečne pripútané. je super. ja ho mám tu z MK. a dá sa tu kúpiť do 50Eur

hamca
11. nov 2014

Ja som max spokojna s nico bebetto. Pre mna bolo zakladne kriterium, aby mal otocnu sedacku a nebol moc drahy.

didudula
11. nov 2014

Ja by som ti urcite doporucila Britax B-Agile. Sikovny kocik, spratny a je v nom vela miesta pre dietatko 😉 krasne sa mi tam zmesti aj fusak a to mam elodie fusak.ja som ho kupovala novy cez net pred tyzdnom bol v akcii takze aj cena super 🙂 urcite by som isla do toho 🙂

kika77777777777
autor
11. nov 2014

@adman ano presne tento model ma ta kamoška co som s nou bola a nadavala nan :(

loxa
11. nov 2014

ten britax je fajn, pokial nevadi dietatku ze je v smere jazdy..nasmu to vadilo ,predala som aj ked mi za nim bolo velmi smutno

adman
20. nov 2014

@kika77777777777 ono je to fakt individuálne - mne vyhovuje 100% a inej mamke nie.... mne sa páčia aj poľské kočiariky- adamex

siska53
20. nov 2014

Keby som si mala vyberat sportiak teraz,tak by som si vybrala nieco na tento sposob.. Spojena rucka. A velke kolesa.
Lebo mam sportiak,kde su rucky 2 a neda sa,resp.tazko ovladat 1rukou a kolieska su male..
Stale je mi smutno za mojou trojkombinaciou,co uz,ked som podlahla tlaku chlapa... Lebo pre mna bol dokonalym kocikom ten moj,ktory bol zaroven aj sportiakom a mne vyhovoval na 100%.

marietta33
23. nov 2014

Skus sa pozriet na Monza Vario - ma nafukovacie kolesa vpredu aj vzadu, je odpruzeny a lahucky. Sportova cast ma fakt velku striesku, pod ktorou je babo dobre schovane pred slnkom aj vetrom. Da sa nasadit v smere aj v protismere jazdy, da sa polohovat do 4 poloh. Fakt som bola prekvapena, kolko ma Vario vychytavok a este aj dobre vyzera. Ked hladas kocik za dobru cenu, tak toto je fakt dobra volba.

tanicka696
23. nov 2014

ja mam Britax-B agile,4.kolesovy, vytunovany s nafukovacimi kolesami,je lahučky,priestranny,strieška je dost velka...mne vyhovuje 🙂

dadda
23. nov 2014

my mame Britax B-Agile, stvorkolesovy a nedam dopustit, lahky, rychlo sa sklada, dietatko mozes dat uplne do roviny lezat, nozky mu mozes dvihnut, alebo spustit, nevysia ako pri inych kociaroch, ma spojenu rucku, co ocenis najma ked budes v druhej nieco potrebovat niest, tak potlacis aj jednou, pri normalnych golfovych paliciach sa to neda. a kupovali sme ho za 179€ novy

ewelinna
23. nov 2014

Mamas and papas Sola, super sportiacik 🙂 mame vyskusany 😵 da sa vozit obojsmerne, lahko sa naklikava, ziadna hrkalka, pekny dizajn, velke kolieska, lahky, dobre sa ovlada a lahko sklada, nemam co vytknut🙂 , aj cena je fajn, aspon tu v bazariku, nakupny kosik priestranny, este pouzivame, takze zatial ho neponukam...nemenila by som, nic lepsie som nenasla, takze odporucam 😎

abigel1
25. feb 2015

Ahoj, manžel pravidelne beháva, takže my sme potrebovali skutočne kvalitný "športiak". Máme kočík Baby Jogger Citiy a manžel si ho nevie vynachváliť. http://www.baby-land.sk/Sportovy-kocik-Baby-Jog...