Poraďte dobrý športový kočík

maria613
18. nov 2012

Ahojte maminky ma fakt na vas prosbu poradte mi dobry sportovy kocik ktory by mal preklapaciu rucku do 10kg vahu, najlepsie aj otocne kolesa vpredu ale nemusia byt, nechcem golfac a opierka aby sa dala dat do lahu a najlepsie by bolo aby som z neho neskrachovala. Mala som zaujem o graco evo ale precitala som si nanho viacere zle skusenosti tak teraz fakt neviem... zalozila som novu diskusiu lebo aj ked som sa hrabala v tych starych dokopy som sa k nicomu nedopatrala... 😠 ide o to ze kocik co mam je fakt tazky ma nieco okolo 20 kil cestujem autobusom a je to fakt hruza... 😖 a nechcem si uz kvoli tym par mesiacov kupovat kombinovany bo mam tu vloznu tasku ktora je super.zateplena...prosim odporucte mi niaky kocik z vasej skusenosti apodotykam nemam 400 eur na kocik 😒 dakujem 🙂

babajaga
18. nov 2012

@maria613 ahoj,ja som velmi spokojna s peg peregom uno....

luciferkax
18. nov 2012

Ja mám graco quattro tour de lux, bola soms ním spokojná, teraz h o predávam.. má jedinú chyybu,že nemá preklápaciu rúčku, ale zas, dá sa strieška preklápať až k nohám, ked svieti slnko, ja som ocenila aj pultík pre bábo namiesto madla aj pultík pre maminu, tak isto aj velký ´košík na nákupy pod kočíkom 🙂 KEdže nemáme auto a do mesta nejako chodiť musím 🙂

retkvicka
18. nov 2012

casual play S4 - priestranny, pohodlny, polohovatelna opierka - spinkalo sa tam fajn..ma teplucky nanoznik a velke nafukovacie kolesa..v lete super do terenu a v zime do snehu....

beatricer
18. nov 2012

@maria613 Skús pozrieť quatro monza - má preklápaciu rúčku, polohovateľný ale váhu neviem. Nový stojí okolo 160 E. Ja som mala vybratí tento ale farbovo mi moc nevyhovoval. Nakoniec som kúpila britax b agile. Som s ním veľmi spokojná, ale nedajú sa polohovať nožičky - čo nám už neprekáža, pretože sme už dosť veľký.