Ahojte maminky ma fakt na vas prosbu poradte mi dobry sportovy kocik ktory by mal preklapaciu rucku do 10kg vahu, najlepsie aj otocne kolesa vpredu ale nemusia byt, nechcem golfac a opierka aby sa dala dat do lahu a najlepsie by bolo aby som z neho neskrachovala. Mala som zaujem o graco evo ale precitala som si nanho viacere zle skusenosti tak teraz fakt neviem... zalozila som novu diskusiu lebo aj ked som sa hrabala v tych starych dokopy som sa k nicomu nedopatrala... 😠 ide o to ze kocik co mam je fakt tazky ma nieco okolo 20 kil cestujem autobusom a je to fakt hruza... 😖 a nechcem si uz kvoli tym par mesiacov kupovat kombinovany bo mam tu vloznu tasku ktora je super.zateplena...prosim odporucte mi niaky kocik z vasej skusenosti apodotykam nemam 400 eur na kocik 😒 dakujem 🙂
Ja mám graco quattro tour de lux, bola soms ním spokojná, teraz h o predávam.. má jedinú chyybu,že nemá preklápaciu rúčku, ale zas, dá sa strieška preklápať až k nohám, ked svieti slnko, ja som ocenila aj pultík pre bábo namiesto madla aj pultík pre maminu, tak isto aj velký ´košík na nákupy pod kočíkom 🙂 KEdže nemáme auto a do mesta nejako chodiť musím 🙂
casual play S4 - priestranny, pohodlny, polohovatelna opierka - spinkalo sa tam fajn..ma teplucky nanoznik a velke nafukovacie kolesa..v lete super do terenu a v zime do snehu....
@maria613 Skús pozrieť quatro monza - má preklápaciu rúčku, polohovateľný ale váhu neviem. Nový stojí okolo 160 E. Ja som mala vybratí tento ale farbovo mi moc nevyhovoval. Nakoniec som kúpila britax b agile. Som s ním veľmi spokojná, ale nedajú sa polohovať nožičky - čo nám už neprekáža, pretože sme už dosť veľký.
@maria613 ahoj,ja som velmi spokojna s peg peregom uno....